Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle mail atmislar aile hesabimdaki diger kisiler icin. var midir daha once tecrube eden? degistirteyim mi adreslerini?

said:
xxx ait adresin seninkiyle eşleştiğini doğrulayamadık. Bunun için onlardan hesaplarını doğrulamalarını istedik. (Bkz. hükümler.)

Sadece bir uyarı, eğer 7 gün içinde onlardan bir haber alamazsak, onları senin üyeliğinden çıkaracağız.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
onceki aile hesabimi kapatmak zorunda kalmistim bi süreliğine simdi acıyorum daha da kapatmicam. xaero ve masticore oncekinde oldugu icin onlar öncelikli olmakla beraber 4 kisilik bos yerim var katilmak isteyen varsa mesaj atabilir.
baska bir konu da netflix icin yanima bi kisi ariyorum.
Mesaj tarihi:
tamam o zaman 4 olduk. 4 kisilik paket normalde 40 lira enparayla 32 lira oluyo. yuzde yirmisini geri veriyo ayin enparalisi olunca ben o 5 sarti yapıyorum hep zaten. kisibasi 8 liraya geliyo yani.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

yeni konu açmayayım, alakalı sayılır.

patidaşların spotify harici rak dinlediği bi' radyo var mı?

radioparadise

tam rak denilmez, değişebiliyor ama süperdir
Mesaj tarihi:
Radio Paradise dünyanın en iyi radyosu direk ya. Eclectic olarak tanımlıyo kendini ve gerçekten de öyle, o yüzden bazen saçmalayabiliyo Basement Jaxx falan ama 1000'de 1'den bile az tabi
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

tamam o zaman 4 olduk. 4 kisilik paket normalde 40 lira enparayla 32 lira oluyo. yuzde yirmisini geri veriyo ayin enparalisi olunca ben o 5 sarti yapıyorum hep zaten. kisibasi 8 liraya geliyo yani.

Abi teb ve isbank iban verirsen atarim direkt. Kac aylik vercez bastan?
Mesaj tarihi:
bende var sliphatos netflixle beraber hallederiz onu da

aksam mesaj atarim size 8 9 gibi gecicem eve halletmete calisicam ikisini de spotify alanlar spotify maillerini yazsin özelden
Mesaj tarihi:
beyler netflix icin konuştuklarimiz ismini yazsin bana kayit olurken kimler izleyecek tarzi bisey cikiyo. uyeligi baslatiyorum bu arada ozel mesajdan ulaşırsaniz iyi olur
  • Yeni Oluştur...