Zikko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aynısının kendine yapıldığını düşün ve öyle karar ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yok zaten kurban bayramına kadar şu soktuğumun ev işini halledip sonra tatile gitcem. o yüzden bulucam artık ev başka çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bildiğim kadarıyla sözleşme olmasa dahi belli bir süre beklemek zorunda. Hemen attıramıyor. Yasal bir uyarı/bildiri yaptı mı çıkmanız için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yok karşılıklı saygı çerçevesinde öyle şeylere gerek duymuyoruz heralde. da işte biraz fazla aceleye getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sözleşmenizin bitmesine karşın kirayı bankaya yatırarak ilgili adreste ikamet etmeye devam ediyorsanız, ev sahibi sizi çıkarmak için noter kanalı ile ihtarı çeker ve 2 ay içinde evi boşaltmanızı talep eder. Yoksa tutup da sizi evden dışarı atamaz diye biliyorum. Bir diğer yöntem de, komşuların toplanarak sizden şikayetçi olma durumunda evden çıkarılma işiniz hızlanabilir. Onun yolu yordamı daha farklıydı. Araya bir soru da ben sıkıştırayım. Kira sözleşmesine eklenen "Evde 2 kişi yaşayacaktır." maddesinin altında 2 kiraci ve malikin imzası mevcut. Evde üçüncü şahısın yaşamaya başlaması ve komşular tarafından teyiti ile, ev sahibi kira sözleşmesini feshederek kiracıları hemen çıkarabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Abi kimse kimseyi çıkaramaz. Aralıktan itibaren kira vermeyen adama bile önce ihtar yolluyorsun, 2 ay bekledikten sonra dava açıyorsun. 2 ay sonra dava sonuçlanıyor. Temyiz süresi var 15 gün mü ne. O sürenin sonunda temyize giderse kiracı, yine bir dava süreci. Kira vermeden temiz temiz 6 ay yaşarsın yani. Ayrıca dava sonuçlanınca temyiz sonrası falan, yine kapı dışarı etmek diye bir şey yok. Seni evden çıkarır ama eşyalarını depoya kaldırmak zorunda. Onun için yine yaklaşık 1k ödemesi gerek. Sonuç itibariyle adamın 6 ay uğraşması ve avukata 3k, rehineye 1k vermesi gerek. Bu parayı senden alması falan apayrı bir dert. De ki adama, "istersen dava aç. Zaten maliyetin minimum 4k olacak ve paran en az 1 yıl bağlanacak, o da alabilirsen. Davası bilmemnesi sonuçlanana kadar ben çoktan evinden çıkmış olacağım zaten. Uğraştığına ve stresine deymez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 o parayı mahallenin yağız balicilerine verir ağzını yüzünü öper. her şeyi ince düşünen bunu da düşünsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yeni evli temiz gözüken bi çifte vermiştik evi kiraya,en son 8 ay falan kira ödemediler evden cıkmadılar mahkeme polis zoruyla cıkardık en son. 5k taktılar gittler, kim bilir kimin başına bela oldular şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Praetorian said: yeni evli temiz gözüken bi çifte vermiştik evi kiraya,en son 8 ay falan kira ödemediler evden cıkmadılar mahkeme polis zoruyla cıkardık en son. 5k taktılar gittler, kim bilir kimin başına bela oldular şu an. e nasıl alamadınız 5k yı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 haciz falan geldi esyalara el koyabilirdik, oda baska bi dert satılcakda bekletcende yine para geçmicek eline düzgün, bide tiplerle uğraşcan. e devlete girince borcu gözüküyor bize, tepesine binersin istedigin zaman banka hesabı olsa falan bi yerde. ama dedigim gibi melek yüzlü şeytana denk geldik tam, en beteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 çalışmıyor mu vatandaş yazın maaşına haczi kesilsin ufak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 en son kendi yeri vardı,dogal gaz kombi falan.orayıda hortumliyip kaçmıştır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Alamanyalardan oğlum gelcek eve o yerleşecek dönemini uzun süre önce yasayla engellemişlerdi diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 eve enflasyon oranından fazla zam yapamaz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 üfe oranından diyelim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Öff lanet ya.. Patiler kirada oturduğum ev satılıyor, alacak elemanlar kendisi oturacak gibi. Daha kesin değil ama ben de çıkarım demiş bulundum. Zaten çok da sevmiyorum bu evi. Şimdi ev bulmam lazım, eşya taşımam lazım. En boktanı da elektrik, internet, su, gaz vs. uğraşmam lazım. Bir de buraya gelip mal gibi "ev taşımak zor kolay gelsin" falan yazmıştım. meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sırf şu yüzden iş değiştireliyeceğim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Emlakçı mı olacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 konut kredisi ne kadarda çıkar arkadaşlar ? p.tesi başvuru yapılacak ne zaman sonuçlanır da parayı alırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 başvurduğun yere sormadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 nereye başvurayım haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 başvurunca sor o zaman .s:S.s.sS:sssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 monoscope said: geçenlerde kirayla ilgili durumu anlatmıştım şimdi ev sahibine eylül başı gibi mesaj attık ev bulunca çıkacağız diye ayın 15 inde full kirayı yolladık ve belki 1-2 ay daha kalmayı planlıyoruz gene kirayı aksatmadan ödeyerek. evsahibi, abim gelip evinde oturcak kozunu oynadı biz ev bulunca çıkıcaz dediğimiz sıralarda. şimdi durum böyleyken bizi evden hukuki olarak en erken ne zaman çıkarttırabilirler? Kira sözleşmesi sona erince kiracı olarak çıkmadığın müddetçe veya kira sözleşmei sona ermeden evvel 1 ay önce ihtar çekmediysen ben çıkıyorum diye o sözleşme kendiliğinde devam eder yani 1 sene daha uzadı şu an sözleşmesi. Yani evsahibi hiç bir zaman kira sona erdi çık diyemez. (sadece 1o yıllık kira sözleşmesi sonunda öyle bir hakkı var diye hatırlıyorum bu yeni borçlar kanunu ile geldi) Ev sahibide her ne kadar çık diyorsa da 2 aydır kirayı ödüyorsan ve kendiside bunu kabul ediyorsa şu an seni çıkaramaz zaten. Ortada halen geçerli bir kria kontratı var. Hani seni çıkarabilmesi için, şu aşamadan sonra istisnai hallere başvurması lazım, eve zarar veriyorsan, kira ödemiyorsan, evi bir üçüncü kişiye satmışsa, kendisi taşınacakca vs gibi. Bunlardanda sonuç alması çok uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 çok uzadı çok çirkeflik yapmaya çalışıyolar o yüzden uzatmadan çıkcaz dedikleri tarihte. insanların çenesi hiç çekilmiyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 en güzeli, çirkefle ya çirkef olucan. Ya da hiç muhattap olmayacan, yine de insan bazen mecbur kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar