kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Selamlar , 1, 1.5 K TL arasına hangi telefonu önerirsiniz ? Galaxy S3 düşündüm , genel olarak memnunum Samsung'dan , şu an Note kullanıyorum. Ama piyasa çok hızlı değişiyor , ilgilenen patilere bir sorayım istedim. Onu alma bunu al , şu özelliği ile yırtar atar dediğiniz bir telefon var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben note2i sattim htc one aldim ilk kez htc kullaniyorum gayet memmnunum fiyati 1800 civari bulabilirsin biraz daha cikarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Fiyat ve özellik bakımından S4'ün rakibi gibi o daha çok sanırım. Aslında daha çok iş amaçlı bir telefon olacağından, pek yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum. HD videolar saatlerce çeklien,izlenen , oyunlar oynanan birşey olmayacağı için 1-1.5 K TL aralığını uygun görmüştüm aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi öyle düşünmeye çok bir yer yok zaten. iphone htc samsung nokia 4 adet ürün var, beğen al. htc one aldım yeni, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 su geçirmeyen sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 xpreia sp de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben 3'ünden şaşma derim, macera ruhlu değilsen. iphone htc samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 iphone al apaçhi samsunglara bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 samsung almayı düşünen varsa parasını bana versin. daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ve lordlara laik htc alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 iPhone u geçelim, onu kullanmama imkan yok. LG Nexus 4 ve LG Optimus 4X HD P880 . Bunlara ne dersiniz, 1K TL civarı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kullanmadan bilemezsin. Mesela ben samsung'tan tiksindim. Iphone cok rahat geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kullandım ,Android i daha başarılı buluyorum. Yok iTunes kur , onu kur bunu kur , kredi kartını ver , ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 nexus 4 acik ara en iyi fiyat performans. hatta performansdada super alet. nexus 4 tek atar o fiyat araliginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Nexus S kullandım , kırılana kadar tahmin ediyorum Nexus 4'ün performansını. Ama Nexus S kullanırken, işte ne bileyim , ekran renkleri , speaker kalitesi falan o dönemki samsung lar gibi olmuyordu. Gerçi dediğim gibi esas amaç mailler , uygulamalar sorunsuz aksın. O yüzden Nexus 4 de güzel çözüm olabilir. 1000 TL olması da ayrıca güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kanuni said: nexus 4 acik ara en iyi fiyat performans. hatta performansdada super alet. nexus 4 tek atar o fiyat araliginda This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bu Nexus 4'de 16gb'nin kaçı kullanıcıya kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 12-13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 o kadar müzik, uygulama, resim ve videoya yer kalıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 İmkanın varsa 32 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 32GB versiyonu var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Yok sanırım 32 TR'de. Nexus 4 'te karar kıldım , Kanuni'nin Nexus 5 başlığını gördüm , acaba beklesem mi dedirtti . Ama beklemicem herhalde, bu işlerin sonu yok zaten. Bir de artmış olan USD ile birlikte fiyatı nolur bilemiyorum. Nexus 4 kullanmış olanlar ; Dayanıklılık olayı nasıl , Nexus S düşür düşür birşey olmuyordu. Arka tarafının cam olması sebebiyle , devamlı çatlama korkusuyla mı yaşıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arkadaşta var nexus 4 bi kez düşürdü sandalyeden, betona geldi camda boydan 4-5 çatlak oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 samsung alma ne alirsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 note bence hala gider iphone 6 yı bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar