Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 serçe parmağın tırnağı ile burun temizliyon di mi çakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hala serçe parmak tırnağı uzatan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 çok güzel olmuş sakızdan çıkan dövme gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tırnaktan içim kalktı bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Olmuş. Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 adam hala hayır yaşamcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 engravingi tırnağa yaptırsan da olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bayağa güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kramer dan karbon alasimli bicak aliyodum bi ara, sonra kendime bi dur dedim. Adam ol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 cok yalnizlik bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Fistan said: cok yalnizlik bu olsa gerek bicagi var ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Elin cok güzel. Tanismak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 engraving siparişi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bicagin ustune bisey cizdirmis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 nereden aldın? "CANIM ANAM" yazdırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Bu bıçağı nerede kullanacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 kurbanda deri yüzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yemek yapıyoruz 2-3 kişi, swedish kızlar geliyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Selam, Abi nereden sipariş verdin?!? Bana gümrük bıçak geçirmiyor demişlerdi : Bu arada lazer ile değil de el ile yapsalardı daha hoş olurdu ya X( Kaç layer? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Chemical said: yemek yapıyoruz 2-3 kişi, swedish kızlar geliyo lan. Chemical said: swedish kızlar geliyo lan. Chemical said: swedish kızlar geliyo Chemical said: swedish kızlar Chemical said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 paramecium said: Selam, Abi nereden sipariş verdin?!? Bana gümrük bıçak geçirmiyor demişlerdi : Bu arada lazer ile değil de el ile yapsalardı daha hoş olurdu ya X( Kaç layer? Saygılar. http://www.knivesandtools.nl/ buradan istedim de aynı ülkede dükkan (holında taşındım ben) hehe bilmiyorum gerçek mi pattern, vg-10 çeliği iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Selam, Bildiğin demascus :) Ama 16 layer gibi duruyor : Benim de bir demascus hayalim var ama mümkünse 128 layer falan (:P) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sıkıntı layerli çeliğin pek bi espirisinin kalmaması, çelikteki defectleri kapatmak için yapılan bişeydi ama şimdi grain nedir, atomik yapı nedir, kristalleri nasıl oluyo alloylar niye böyle falan bildiğimiz için çeliği kat kat yapmanın çok bir artısı yok o yüzden 4 defa katlamışlarsa o bile iyi yani 60 euro bıçağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Selam, Layerda amaç kafes yapısıydı. Tabi sonradan VG-10, SG2 derken iyice malzeme teknolojisinin $oku çıkınca layer pek anlamsız kaldı. Ama yine de, üstündeki emeğin göstergesi olduğunu düşünüyorum. Onu alacaksın şöyle güzel güzel taş yatırıp bileyeceksin; işte sana eng orgazm B)- Şimdilik Kyocera seramik bıçak kullanıyorum ama o da insanı diken üstünde tutuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar