Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioengineering/Biomedical Engineering

Lombardi

Öne çıkan mesajlar

Hazır yurtdısında master yapıyorken doktorayida aradan cikartmak istiyorum. ( biliyorum cok farkli bir kafa ama sektör korkutuyor beni. )

Bachelor ==> Software Engineering
Master ==> Engineering of Computing System

Sizce Ph.D'yi Bioengineering/Biomedical Engineering üzerine yapabilirmiyim ? ( İlgim var böyle biyoloji kimyaya )

Simdi diceksiniz " oglum biomedicaller tamirci gibi dolanıp duruyor hastanelerde veya iş bulamıyor ". Ben yurtdısında kalıcam, pek öyle sorun yok burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Okudugum okul devletin teknik üniversitesi.

Yalnız dediğiniz gibi pek backgroundum yoksa sıkıntı yasayabilirim. Benim istememin nedeni ilgi duymam böyle seylere. Özellikle genetik, molekuler biyoloji vs. Fakat bölümde kanser, neron vs gibi hucreler ile muhendislik tabanlı olarak inceleme var. O benim dikkatimi cekti manifesto'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Arkadaşım yeditepeden mezun oldu. ilk başta öyle oww lan çohh daşşaklı bölüm dedim mezun olup işe girdi 2-3 sene takip ettim bu sene 4. senesi işte biomedikal ürün pazarlamada alım satımda çalışıyor asfsdf

Avrupaya gidersen fena AR-GE ye de girdinmi mühendisim dersin ama türkiyede bir boka yaramadığını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...