Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Hazır yurtdısında master yapıyorken doktorayida aradan cikartmak istiyorum. ( biliyorum cok farkli bir kafa ama sektör korkutuyor beni. ) Bachelor ==> Software Engineering Master ==> Engineering of Computing System Sizce Ph.D'yi Bioengineering/Biomedical Engineering üzerine yapabilirmiyim ? ( İlgim var böyle biyoloji kimyaya ) Simdi diceksiniz " oglum biomedicaller tamirci gibi dolanıp duruyor hastanelerde veya iş bulamıyor ". Ben yurtdısında kalıcam, pek öyle sorun yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 biyoloji bilgin ne alemde? çok zorlanabilirsin gibi geldi bana. master olsa daha olumlu yaklaşırdım ama doktora çok hardcore bi geçiş oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Biomedikalde iş var, bulursun bir şekilde. Fakat onların yaptıkları şey senin yaptığın şeyle çok çok çok farklı. Normalde (özel okul değilse yani) seni o bölüme almamaları lazım. Olmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Okudugum okul devletin teknik üniversitesi. Yalnız dediğiniz gibi pek backgroundum yoksa sıkıntı yasayabilirim. Benim istememin nedeni ilgi duymam böyle seylere. Özellikle genetik, molekuler biyoloji vs. Fakat bölümde kanser, neron vs gibi hucreler ile muhendislik tabanlı olarak inceleme var. O benim dikkatimi cekti manifesto'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Biomedikal mastırı yapan arkadaş var. O sektörde iş var, hem Avrupa'da hem Türkiye'de şans yüksek. Ama software'le, computer'le çok zor o iş. Makine Müh falan falan için Biomedikal, sonra git DaVinci tasarla, ameliyat robotu tasarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 konunun takibindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bioengineering !!! Biolojik silah yapmak istiyorsun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 temelin bio olsa daha rahat olurdu, ama obur turlu de olur, istersen yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 çok hakim değilim mevzuya ama alakasız bölümden doktoraya girme olayını deneyen tanıdıklarım genellikle doktora tezini yazacakları konuya çok iyi hazırlanmışlardı. eğer iyi bir araştırma konusu varsa aklında ve mülakatta döktürecek kadar temelini anladıysan olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi ben de çok ilgiliyim aslında bio hede hödölerine AMA senin gideceğin yer okul. yani eskiden sayısal bölümken sözel bölüme geçmiş gibi bişey olacaksın. gerçi hiç bi bok da bilmiyorum o bölümlerle ilgili ama sözel bir olayı var ise ben uzak dururdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BioEngineeringi sadece ultümada var zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Arkadaşım yeditepeden mezun oldu. ilk başta öyle oww lan çohh daşşaklı bölüm dedim mezun olup işe girdi 2-3 sene takip ettim bu sene 4. senesi işte biomedikal ürün pazarlamada alım satımda çalışıyor asfsdf Avrupaya gidersen fena AR-GE ye de girdinmi mühendisim dersin ama türkiyede bir boka yaramadığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sadece programlama ile ilgileneceksen, bioinformatik/systems biology e kayman biraz daha varolan niteliklerini kullanman açısından daha doğru bi seçim olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar