tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ne müthiş Tamirci sekreter fantazisi çıkar burdan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bilgisayarı verip ben gidiyorum demez heralde der mi, demezse vaktin varsa gel vs olayı mı yapıcam ? olm tek ve sade amacı bilgisayarı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu bilgisayar tamiri karışık işler de, tornavida setim, termal macunum evde de. gerisi gelir. edik: macunu sürerken bi ucundan tutman lazım de. yardımın lazım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bir şekilde ya kıza ya size gidin abi. Dışarıda bilgisayarla mı uğraşılır vs diye. Kahve filan içerek hallederiz vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hayır abi olamaz. aynen dediğin gibi yap. benimde karnım aç gel şuralarda bişeyler yiyelim hem bi bakarız açıp ne var ne yok alete de(laptop olduğunu varsayıyorum) oha araya post girmiş 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sen IT'cilere dediğin zaman ne düşündüler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gel biyerde biseyler seviselim once de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kız net pc tamirini beleşe getirmeye çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gaboo said: bilgisayarı verip ben gidiyorum demez heralde der mi, demezse vaktin varsa gel vs olayı mı yapıcam ? olm tek ve sade amacı bilgisayarı olabilir mi? forumu yemleme hikayesi yazmadıysan cevap veriyim. şöyle olabilir, kız it kafası elemanlar çaresiz ve socially awkward diye kullanıyor olabilir, yeni hedefi sensindir belki. onlar bilmezler mi ki, bacakarasında delik olan şeytanlar gönderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dışarda yapılmaz tabi de, al sen bunu git evine pazartesi getirirsin deme ihtimalinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Laptopu eve götür, recovery programları ile kızın müstehcen çekilmiş gizli ve silinmiş tüm resimlerini videolarını geri getir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ya pcyi işe getirirdi öyle olsa, ama zaten bugün cuma yarın cmt öyle hemen pcyi satmaya kalkarsa pişkince biraz otuarydık falan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sen beceremiycen bu tamir işini, abilerim var de gönder kızla bilgisayarı beraber biz tamir edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o kadar entrika döneceğini sanmıyorum ya neyimi kullanacak, bi de TELEFON işine emek harcıyoruz ayıp yemleme falan :(( merak ettiğim gerçekten sadece bilgisayarı bozuk ve tamir için benden yardım mı istiyor onu nasıl çözebilirim yarın? onu çözmek için buluştugumuzda vaktin varsa gel bi yerlere gidelim falan mı demem en iyi yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bombilo said: ofiste o kadar bilgisayarcı / IT'ci olduğunu düşünürsek; [list] [*] ya senden önce hepsi sırayla tamir etmiş. [*] ya da ilk tamir sana kısmet olacak. [/list] AHAHAHAHAHA shfaşlshaslfashlfka anırdım lan aşsflkhaşsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bence keko ITci gördü. pc zaten aylardır bozuktu kakıyor bizim garibana. çok umutlanmamak laızm. kızların hepsi ırspı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 tambjk said: Laptopu eve götür, recovery programları ile kızın müstehcen çekilmiş gizli ve silinmiş tüm resimlerini videolarını geri getir :) onu yapmayan var mı zaten asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 goldbären said: bence keko ITci gördü. pc zaten aylardır bozuktu kakıyor bizim garibana. çok umutlanmamak laızm. kızların hepsi ırspı arıyorum birazdan telekomdaki arkadaşı, NAH çekersin o hattı sen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 goldbären said: doğal ol olayların gelişeceği varsa gelişir zaten. bakımlı ol, nazik ol ama kasma kendini. yok lan boyle bisey sdf yedigim sayili redlerin sebebi dogal olmak dogal halimde bi bokluk var ok tamam da olmuyo yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Usb girişine ters sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 evlerimiz arasında 10-15dk varmış bu arada, aa komşuymuşuz dedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 baby's first hook up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sen pcyi taşımayla uğraşma ben geliyim veya gelip ben alayım senden şeklinde saldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 laptop alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bize gel de işte. Olm ne adamlarsınız tekme tokat saldıracağınıza halen burada "NÖ YÖPMÖM LÖZÖM !1!1bir" diye soruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar