Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni iş yeri macerası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayarı verip ben gidiyorum demez heralde der mi, demezse vaktin varsa gel vs olayı mı yapıcam ? olm tek ve sade amacı bilgisayarı olabilir mi?
Mesaj tarihi:
hayır abi olamaz. aynen dediğin gibi yap. benimde karnım aç gel şuralarda bişeyler yiyelim hem bi bakarız açıp ne var ne yok alete de(laptop olduğunu varsayıyorum)

oha araya post girmiş 2 tane
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

bilgisayarı verip ben gidiyorum demez heralde der mi, demezse vaktin varsa gel vs olayı mı yapıcam ? olm tek ve sade amacı bilgisayarı olabilir mi?

forumu yemleme hikayesi yazmadıysan cevap veriyim.

şöyle olabilir, kız it kafası elemanlar çaresiz ve socially awkward diye kullanıyor olabilir, yeni hedefi sensindir belki. onlar bilmezler mi ki, bacakarasında delik olan şeytanlar gönderdik.
Mesaj tarihi:
o kadar entrika döneceğini sanmıyorum ya neyimi kullanacak, bi de TELEFON işine emek harcıyoruz ayıp yemleme falan :((

merak ettiğim gerçekten sadece bilgisayarı bozuk ve tamir için benden yardım mı istiyor onu nasıl çözebilirim yarın? onu çözmek için buluştugumuzda vaktin varsa gel bi yerlere gidelim falan mı demem en iyi yol?
Mesaj tarihi:
bombilo said:

ofiste o kadar bilgisayarcı / IT'ci olduğunu düşünürsek;
[list]
[*] ya senden önce hepsi sırayla tamir etmiş.
[*] ya da ilk tamir sana kısmet olacak.
[/list]

AHAHAHAHAHA shfaşlshaslfashlfka anırdım lan aşsflkhaşsf
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Laptopu eve götür, recovery programları ile kızın müstehcen çekilmiş gizli ve silinmiş tüm resimlerini videolarını geri getir :)

onu yapmayan var mı zaten asdasdasd
Mesaj tarihi:
goldbären said:

bence keko ITci gördü. pc zaten aylardır bozuktu kakıyor bizim garibana. çok umutlanmamak laızm.

kızların hepsi ırspı

arıyorum birazdan telekomdaki arkadaşı, NAH çekersin o hattı sen xD
Mesaj tarihi:
goldbären said:

doğal ol olayların gelişeceği varsa gelişir zaten. bakımlı ol, nazik ol ama kasma kendini.

yok lan boyle bisey sdf
yedigim sayili redlerin sebebi dogal olmak
dogal halimde bi bokluk var ok tamam da olmuyo yani sdf
  • Yeni Oluştur...