paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Selam, Hanım işyerinden kullandığı eski laptop'ı almayı düşünüyor; HP EliteBook 6930. Windows XP var cihazda lisanslı olarak tek bildiğim. Cpu/ram/memmory detaylarını tam bilmiyorum ama 2GB ram olduğu aklımda kalmış. Sizce 200USD+KDV vermeye değer mi? Nette dolanma amaçlı kullanacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 500 TLye yakın bir meblağ. Elitebooklar sağlam aletler ama konfigürasyonu artık iyice eskimiştir. Bana kalırsa değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ekran kalitesi iyiyse çok da eski değilse düşünsün parlak ekranlar çok kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Selam, Sanırım parlak cilalı/vernikli/kaplamalı değildi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi elitebook dediğin iş amaçlı oluyo, onlarda da mat ekran kullanılır her zaman. 200 dolar diyince güzel geldi de 500 TL çok ya. Git tablet al daha iyi öküz gibi külüstür alet yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 teğet bile geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o fiyata dark evopad tabletler var. teknobiyotik.com'da falan. hiç kullanmadım, kullananı da tanımıyorum. ancak sadece web için eski bir laptop yerine öyle bir tablet tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Selam, Sadece web ama kullanıcı 55 yaş üstü :) O sebeple klavyesi falan olması bir avantaj. Fiyat 125USD+KDV imiş bu arada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 O paraya net alinir iyi durumdaysa. O aletler gerizekali hp pazarlama kafasiyla single channel 2gb olarak geliyor, 2gb ddr2sodimm bulup bi yerden 4gb yaparsaniz bahsedilen kullanici icin uzunca bi sure gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 125 dolar+ Kdv diyince is deisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Selam, O halde alalım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Hanim ve 55 yas ustu lafini okuyunca error verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kaynanaya babaya falan verilecek belli ki, yaşılar yavaş bilgisayarı beklerlr ya sabırlı oluyolar baya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Selam, Hanım işyerinden alacak, kayınpeder kullanacak :) 77'liyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar