Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reiki master aranıyor..

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 10 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
2 reikat susun ya.

:)

Bende ilk once bioenerji ile ilgilenecektim sınıftan bi kız 1.dereceden reikici çıktı bana anlattı ne nedir bende Reikiye sardım..:)[signature][hline]RHnet..
www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
Saygılarımla
şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu..
KJ.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşlerim
sevgili paticik halkı
bu reiki hakkında türkçe bilgi istiyom ingilizce link vermeyin !!!
ne lan bu reiki ?
pokemon gibi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
reiki nedir:
reiki ye baya süre devam etmiş bir arkadaşımızın şarjı bitmişbir telefonu belki şarj edebilirim diye alıp ellerinin arasında baya bir süre bekletmesi, reiki adaptörü telefon adaptörüne uymadığından herhalde telefonda şarj adına hiçbir değişim olmayışı, arkadaşla geçilen dalganın boyutunun büyüklüğü, buradan yayılan saçma sapan espriler ve devamı...
ancak bu reikiye .ok atmak değildir, işe yaradığı yerler tahminen mevcuttur.
Sosyal ağlarda paylaş

reiki sadece trend'e uymak için uydurulan birşey. liselerde özellikle kızlar çok şirin buluyor bu trendi, erkekler de onları etkilemek için trend'in akışına bıraktılar.

(ekliyim, her genelleme doğru değildir, istisnalar kaideyi bozmaz, no offence vs vs vs klişe lafları işte).

reiki eski akımı azaldı. daha önce yoga, tai chi felan da görmüştük. bakalım yeni trend ne olacak? (belki çoktan çıkmıştır da ben farketmemişimdir :s )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...