Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben reiki master'ım açılın.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: W3r3wolf, 10 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Ben reiki master'ım açılın. önce ben geldim ayrıca ben astral seyehat ve meditasyon konularında da masterim ;)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 en büyük master benim ne öle master falan ustayım kardeşim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Dün StarWars izledim açılın ![signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 en büyük master benim ne öle master falan ustayım kardeşim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Head, 10 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki: 2 reikat susun ya. :) Bende ilk once bioenerji ile ilgilenecektim sınıftan bi kız 1.dereceden reikici çıktı bana anlattı ne nedir bende Reikiye sardım..:)[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kardeşlerim sevgili paticik halkı bu reiki hakkında türkçe bilgi istiyom ingilizce link vermeyin !!! ne lan bu reiki ? pokemon gibi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 master degilim ama sembolleri kullanmadan yeteri kadar istedigimi yapabiliyorum. yarar mi isine?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 13 Aralık 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben gençken bir reiki yapardım bütün kızlar hep bana bakardı hey hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ne lan bu gözlük gibi derece derece.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aynen öyle ama farkeden birşey yok.yoksa var mı da ben bilmiyorum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://www.reikiturk.com/yeni/ [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 12:51 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 reiki nedir: reiki ye baya süre devam etmiş bir arkadaşımızın şarjı bitmişbir telefonu belki şarj edebilirim diye alıp ellerinin arasında baya bir süre bekletmesi, reiki adaptörü telefon adaptörüne uymadığından herhalde telefonda şarj adına hiçbir değişim olmayışı, arkadaşla geçilen dalganın boyutunun büyüklüğü, buradan yayılan saçma sapan espriler ve devamı... ancak bu reikiye .ok atmak değildir, işe yaradığı yerler tahminen mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tam ben pokemon masterıyım işe yarar mı diyecektim ki 2 yıl önceki konuymuş. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:12 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 reiki yapınca havalanabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tabi canım,asıl yapamadığımız ne var diye sormalı(anladın sen anladın...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 inanmasam da, bu işe emek veren insanların olduğunu biliyorum. inanmamam, bu insanlarla dalga geçecebileceğim anlamına da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 reiki sadece trend'e uymak için uydurulan birşey. liselerde özellikle kızlar çok şirin buluyor bu trendi, erkekler de onları etkilemek için trend'in akışına bıraktılar. (ekliyim, her genelleme doğru değildir, istisnalar kaideyi bozmaz, no offence vs vs vs klişe lafları işte). reiki eski akımı azaldı. daha önce yoga, tai chi felan da görmüştük. bakalım yeni trend ne olacak? (belki çoktan çıkmıştır da ben farketmemişimdir :s ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tanımı: limitleri aşmak, amaca kısa yoldan ulaşmak yeteneğine verilen isimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bulması kolay degil.cogunlukta para soguslemeye kasan para ınsanlarından baska bısey degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar