bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Wireless sinyal seviyesinin 2 ile 4 olması arasında bir fark var mıdır? Modemi kapının oraya çekmişler, uzatıp bir yan odaya alabiliyorum. Girişte 2 çekiyor, yan odada 4 fakat yan odada kötü bir görüntü oluşturuyor hoşuma gitmiyor. Stabil olarak 2 çeken WIFI'ın bir eksikliği var mıdır? sinyal seviyesi bir şey fark ettirir mi stabil olarak bağlı kaldığı sürece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hizi azalir, daha fazla packet loss olur. Wifi modulu daha fazla enerji tuketir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: yan odada kötü bir görüntü oluşturuyor Haydaa biz de kız arkadaşım şudur budur diyince erkek sandık adamı. Meğer lezmiş. Bacım anladığım kadarıyla oyun falan oynuyorsun sen, sıkıntı yaratır o 2 eksik çekme. İstersen penbeli membeli bişeyle kapla süsle modemi öyle tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sinyal şiddeti direk olarak transfer hızını etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 axedice hatunla yaşamaya başlada bir dırdır çek sonra görücem seni yağız delikanlı asdasd o zaman ben bunun kablosunu çektireyim odaya, olmayacak böyle eyvallah yanıtlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 modemin mi dandik acaba? ben alt komşudan çekiyorum neti evde, 4 diş çekiyor ve 3 mbit nette 250 kb ile indiriyorum. oyunlarda da ping sıkıntısı çok yaşamadım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 superonline in verdiği default huawei modem valla iyi mi kötü mü bilmiyorum. bendede 3 diş çekiyor, dl veya oyunda ping/hız düşüklüğü yaşamadım ama aklım kalmasın adamlar söyledi zaten istediğinizde arayın başka odaya çekeyim diye 6.5mb la download yapıyorum söylemesi ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Theridone said: modemin mi dandik acaba? ben alt komşudan çekiyorum neti evde, 4 diş çekiyor ve 3 mbit nette 250 kb ile indiriyorum. oyunlarda da ping sıkıntısı çok yaşamadım şimdiye kadar Zın zın zın zın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ÇEKİYOZ DEDİK ÇALIYOZ DEMEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar