bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Wireless sinyal seviyesinin 2 ile 4 olması arasında bir fark var mıdır? Modemi kapının oraya çekmişler, uzatıp bir yan odaya alabiliyorum. Girişte 2 çekiyor, yan odada 4 fakat yan odada kötü bir görüntü oluşturuyor hoşuma gitmiyor. Stabil olarak 2 çeken WIFI'ın bir eksikliği var mıdır? sinyal seviyesi bir şey fark ettirir mi stabil olarak bağlı kaldığı sürece?
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hizi azalir, daha fazla packet loss olur. Wifi modulu daha fazla enerji tuketir.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: yan odada kötü bir görüntü oluşturuyor Haydaa biz de kız arkadaşım şudur budur diyince erkek sandık adamı. Meğer lezmiş. Bacım anladığım kadarıyla oyun falan oynuyorsun sen, sıkıntı yaratır o 2 eksik çekme. İstersen penbeli membeli bişeyle kapla süsle modemi öyle tak.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sinyal şiddeti direk olarak transfer hızını etkiliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 axedice hatunla yaşamaya başlada bir dırdır çek sonra görücem seni yağız delikanlı asdasd o zaman ben bunun kablosunu çektireyim odaya, olmayacak böyle eyvallah yanıtlar için
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 modemin mi dandik acaba? ben alt komşudan çekiyorum neti evde, 4 diş çekiyor ve 3 mbit nette 250 kb ile indiriyorum. oyunlarda da ping sıkıntısı çok yaşamadım şimdiye kadar
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 superonline in verdiği default huawei modem valla iyi mi kötü mü bilmiyorum. bendede 3 diş çekiyor, dl veya oyunda ping/hız düşüklüğü yaşamadım ama aklım kalmasın adamlar söyledi zaten istediğinizde arayın başka odaya çekeyim diye 6.5mb la download yapıyorum söylemesi ayıptır
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Theridone said: modemin mi dandik acaba? ben alt komşudan çekiyorum neti evde, 4 diş çekiyor ve 3 mbit nette 250 kb ile indiriyorum. oyunlarda da ping sıkıntısı çok yaşamadım şimdiye kadar Zın zın zın zın
Öne çıkan mesajlar