Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ipad'imin yazilim klavyesi ayarinda iphone'umdakinin aksine sadece turkce-q ve turkce-f var. Qwerty olmadigi icin i'ye basili tuttugumda ı gelmiyor. Acaba bu hesap makinesinin aşağıdan çekilen menude olmaması gibi ipad'e özgü bir eksiklik mi? Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 genel bir hata var bu zyxel modemler wifi uzerinden youtube vb. videolari acmiyor telefonda varmi hic karsilasan veya cozebilen. apple resmen batirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "Cin Ruhi" said: Ipad'imin yazilim klavyesi ayarinda iphone'umdakinin aksine sadece turkce-q ve turkce-f var. Qwerty olmadigi icin i'ye basili tuttugumda ı gelmiyor. Acaba bu hesap makinesinin aşağıdan çekilen menude olmaması gibi ipad'e özgü bir eksiklik mi? Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? universal diye bir ayarı olması lazımdı ama nerede idi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bokum gibiymiş ios7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bokun nasıl belki çok sevimli bi bokun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 özelden yolluyorum resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ben çok sevdim IOS7yi ilginç valla. Bir şey sorucam eşimin IP4üne yükleyecek olsam direk wifi'den yüklersem bi kayıp yaşar mıyım? Önce backupını alıcam itunes ile ama yüklemeyi itunes ile yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ben de çok sevdim pek tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Absolut said: Ben çok sevdim IOS7yi ilginç valla. Bir şey sorucam eşimin IP4üne yükleyecek olsam direk wifi'den yüklersem bi kayıp yaşar mıyım? Önce backupını alıcam itunes ile ama yüklemeyi itunes ile yapmak istemiyorum. bi kayıp yasamazsin backup almadan falan yukledim ben bisey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Söz konusu hanımın telefonu olunca kayıp riskine giremem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Lol DENEMEYİN FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 buna inanan olur bir de şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İpadde tartılmaya calişanlar vardı bunuda yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ios7 cok sevdim nedense ben :( (esimin cep telinde devamli yan gozle kesiyorum) iphone 5 alayim diyorum 6 ya kadar. baydim cok fena android ekosistemden. 5c=5 zaten (plastik noooooooooooooo) , 5s icinde yok parmak okuyucu falan pek gereksiz hissettirdi arti yok zaten ortamda. iphone 5 ios 7 deneyimini ne kadar basarili sunuyor o merak konusu. agirlasma vs oldumu iphone 5 sahipleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yok ya ne yavaslamasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 alayim o zaman, soyle misler gibi ios ve kaliteli calisan ise yarayan applerle doldurayim :) siyahida pek guzel zaten. 6 cikinca da (insallah buyuk ekran) ona gecerim simdiden bayilayim paralari applere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sevdim ben de. Sirf yeni multitasking ekrani ve klavye icin deger. Geri kalani ayni zaten, klavye ve app degistirme disinda iOS kendisini ender goruyorum, %90 third-party applar. Yeni control center, notification center filan da iyi olmus o yuzden. En cok kullandigim seylerden biri de Newsstand, onun da ayri bir app olmasi basta garip gelmisti ama alistim. Guzel yani, iyi guncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Kanuni said: 5s icinde yok parmak okuyucu falan pek gereksiz hissettirdi arti yok zaten ortamda. 64bit a7 işlemci var alette. ip5 ten neredeyse %75 daha performanslı çalışıyor demek. aman ne yapacağım ben bunu dersen 4s te gayet uygun o mantaliteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ana konu ortamda olmamasi aslinda. cilgin performansi, ios 7 egerki iphone 5 de yavaslamaya sebep olduysa goze alacaktim. ama supermis iste kullananlardan gelen info. devamli cikan high endleri aldim simdiye kadar o aldigim aletlerin quad corelari boklari pusurleri hic isime yaramadi benim. yoksa bende farkindayim 5s in beygir gucunun ne oldugunun ama emin olamadigim nelere kadir oldugu ya da olacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Uzun vadede kullanabilirlik sağlıyor s serileri 4s kullanıyorum ve memnunum, seneye 5s e geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben hep tam modellere denk geldim yani 4le başladım 4Si pass geçtim şimdi 5 var 5Si pass geçicem gibi bu aralar amerikaya giden falan olmazsa :P Ama mantıklı olan bu bence çünkü model değişimlerini takip edebiliyorsun böyle olunca. Diğer türlü 1 sene önce çıkmış 5 modelinin hızlısını almak mutluluğu azaltıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bu s serisini dusunmememin bir baska sebebi ise iphone 6 nin ekraninin buyuyecek olmasini dusunmem. yani seneye 6 yi alirim direk. ya zaten ortamda yok alet :) alsam alamam. 4 ayi var rahat.. an icin kurtulmam lazim note 2 den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 5c var burda. oda plastik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aldim iphone5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar