Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios7 güncelleştirme şeysi

Crawler

Öne çıkan mesajlar

"Cin Ruhi" said:

Ipad'imin yazilim klavyesi ayarinda iphone'umdakinin aksine sadece turkce-q ve turkce-f var. Qwerty olmadigi icin i'ye basili tuttugumda ı gelmiyor. Acaba bu hesap makinesinin aşağıdan çekilen menude olmaması gibi ipad'e özgü bir eksiklik mi? Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

universal diye bir ayarı olması lazımdı ama nerede idi acep?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ben çok sevdim IOS7yi ilginç valla.

Bir şey sorucam eşimin IP4üne yükleyecek olsam direk wifi'den yüklersem bi kayıp yaşar mıyım? Önce backupını alıcam itunes ile ama yüklemeyi itunes ile yapmak istemiyorum.

bi kayıp yasamazsin
backup almadan falan yukledim ben bisey olmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

ios7 cok sevdim nedense ben :(

(esimin cep telinde devamli yan gozle kesiyorum)

iphone 5 alayim diyorum 6 ya kadar. baydim cok fena android ekosistemden.

5c=5 zaten (plastik noooooooooooooo) , 5s icinde yok parmak okuyucu falan pek gereksiz hissettirdi arti yok zaten ortamda.

iphone 5 ios 7 deneyimini ne kadar basarili sunuyor o merak konusu.

agirlasma vs oldumu iphone 5 sahipleri ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sevdim ben de. Sirf yeni multitasking ekrani ve klavye icin deger. Geri kalani ayni zaten, klavye ve app degistirme disinda iOS kendisini ender goruyorum, %90 third-party applar. Yeni control center, notification center filan da iyi olmus o yuzden.

En cok kullandigim seylerden biri de Newsstand, onun da ayri bir app olmasi basta garip gelmisti ama alistim.

Guzel yani, iyi guncelleme.
Sosyal ağlarda paylaş

ana konu ortamda olmamasi aslinda. cilgin performansi, ios 7 egerki iphone 5 de yavaslamaya sebep olduysa goze alacaktim. ama supermis iste kullananlardan gelen info.

devamli cikan high endleri aldim simdiye kadar o aldigim aletlerin quad corelari boklari pusurleri hic isime yaramadi benim.

yoksa bende farkindayim 5s in beygir gucunun ne oldugunun ama emin olamadigim nelere kadir oldugu ya da olacagi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep tam modellere denk geldim yani 4le başladım 4Si pass geçtim şimdi 5 var 5Si pass geçicem gibi bu aralar amerikaya giden falan olmazsa :P
Ama mantıklı olan bu bence çünkü model değişimlerini takip edebiliyorsun böyle olunca. Diğer türlü 1 sene önce çıkmış 5 modelinin hızlısını almak mutluluğu azaltıyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...