Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arkaplan resmini değiştir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 GERGE said: Bana da garip geldi basta ama bu multitasking bence de daha iyi olmus. Bir de klavyeyi coook tuttum ben. Nokta ve virgul tuslari gelmis =) Ders notlarini iPad ile aldigim icin cok kullaniyorum, boylesi cok daha kullanisli benim icin. bu arada, not tutmak için hangi uygulamayı kullanıyosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Notability kullaniyordum ama Markdown ile yazmaya gectim su programi alinca: http://omz-software.com/editorial/ Program cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Theridone said: arkaplan resmini değiştir panpa yok abi değiştirdim hep aynı dandik bi png koymuşlar iphone4 için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 wallpaper atin bos bi kac tane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 iphone 4 e kurdum, eski halinden kötü durumda değil, yavaşlık olarak. iyi ya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 malak gibi açılmasını bekledim imajların olm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Aket-Atum said: arka planda çalışan appleri kapamak için teker teker yukarı mı ittirmek gerekiyor? eskiden birine basılı tutup seri şekilde tıktıktık kapatılıyordu ne güzel Evet önceden kombo yapıyorduk açık applara. Şimdi yukarı doğru kaydırınca kapanma animasyonunu bekliyor bir süre, sonra diğeri geliyor. Bu da zaman kaybı. Tümünü kapat diye bişi eklense sorun çözülür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ayni anda 2-3 tane yollayabilirsiniz app kapatirken, su an eskisinden hizli kapatma islemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Nasil bir bekleme bu? Ben sak sak ittiriyorum digerinde kareye tiklayip iskalama ihtimali vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 KHaRoN said: Ayni anda 2-3 tane yollayabilirsiniz app kapatirken, su an eskisinden hizli kapatma islemi Şunu bilmiyordum ben ya. Tek tek kapatıyordum. Multi-touch varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 @Fin, siyah yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fin said: yok niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 black dye rare oldu,kale kapısı kitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://i.imgur.com/zF1A2PV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kalenin sahibi geldi benim robeuda boyar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 rebeyu olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hayır olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 7 yıl 4chan stalkladım,yeterli miktarda troll lewt derp deneyimim var.şukitabı ben yazdım burası dahil pek çok forumu trollüyorum. ama tatavayım bir ingilizce kelime ekini yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ipad 4 e yükledim. ölümcül derece de olmasada bi yavaşlık söz konusu geldi bana. uygulama geçişlerinde vs. değil de, işlem yaparken geç sonuç veriyor, misal parola ile giriş açıldı kurulum sonrası - ben kullanmam - girdim iptal etmeye, yazdım kapat dedim......... 2-2,5 sn falan sürdü tepki vermesi ki iphone5 , ipad 4. nesil kullananlar bilir normalde bu anında tepki vermesini bekliyorsun böyle incik boncuk ayarlamaları yaptığında garipsedim yavaşlığını. klasörler sınırsız hale gelmiş ama eskiden alttan çıkıyordu ekranı bozmadan, şimdi yeni bir ekranda çıkıyor mac osX'in dashboard mantığı ile... kötü olmuş. https://www.dropbox.com/s/l8zmfohxi6659o5/2013-09-19%2012.56.05.png https://www.dropbox.com/s/fif8u8kxziuam6b/2013-09-19%2012.52.56.png fotograf albümü sevmedim. arayüzü hep beyaz üstüne kurmuşlar normal foto tam ekran açıyorsunuz, https://www.dropbox.com/s/g2fu5fcmeivo6qd/2013-09-19%2012.54.44.png şeklinde çıkıyor. buraya kadar ok, ama tek tık yapınca, eski sürümde ekranın sağ üstünde "bitti" / "done" butonu çıkardı şimdi yenisinde böyle çıkıyor ; https://www.dropbox.com/s/wku64wlo5ym9vrj/2013-09-19%2012.54.47.png BAM diye o bembeyaz ekran bir patlıyor ifrit oluyorum ahah. ve uygulama kapatma menüsünü nasıl daha hızlı kullanıyor insanlar anlamadım tiyo var mı? bildiğin hantallık geldi bana. birde illa uygulamayı görmek mi lazım yani altta ikonlar ne güzeldi. edit; resimler embed olmuo ama tıklayınca açılıo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Istanbul, gumbet ve armutlu. O yuzden alet calismak istemiyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ne kadar beyaz ya... sarj yemesine sasmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4s'te akıyor simdilik. Bakalım pil ne durumda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesajları falan sağa çekerek silme işi de mi gitmiş yoksa ayarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar