blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/147687/adanali-ronaldo-cristiano-ronaldo-bulusmasi-2 asdsafasfg birdahakine artık evde konuk eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 dövmüşler bu elemanı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi yeter ya ne kadar kendini rezil etmeye meraklı bi milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 neyini rezil etmiş ? ben rezil durumda görmedim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tüm video http://www.youtube.com/watch?v=k5KwQhM_P90 şu çocuk bile o hareketleri yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bazen şu sitenin yorumlarına kıl oluyorum. Lan adam daha ne yapsın formasını verdi zamanında... Her gelişinde bir şey mi vermek zorunda ? Ne kadar dilenci bir milletiz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne vermiş bi şey mi vermiş istemiş mi olay ne ses yok, gidip fotoğraf çektirmiyo mu eleman eline kağıt mı tutuşturuyo orda, kredisine kefil mi etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 neyin peşindesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 6 yedik ulan herif orda ronaldo peşinde hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 o cocuk hangi takimli ya ? ben son inonu macinda(genclerbirligi) semtte besiktas formasi ile gordum. eger ronaldonun baska benzeri yoksa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yorumlardan alıntı, "Ronaldo geldi yine tipini silktiğim diyecekti ki o tipin kendi tipi olduğunu hatırladı." HAUHAUAHSUDFYSSAYUGFSIADUJFSADFSD21423165243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar