Marv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ‘Başka bir mimari mümkün’ diyen Alakır Nehri Kardeşliği, şehirlerin acımasızca büyümesine ve TOKİ eliyle yaşam alanlarımızın tektipleştirilmesine alternatif olarak kendi deneyimlerini yayınladı. Doğada, maddi manevi maliyeti az, sağlıklı ev yapımı önsözüyle YUVA, adım adım ekolojik ev yapımı rehberi işlevinde. 6 adet baskıya uygun geri dönüşümlü A4 kağıdına, sağlı sollu, önlü arkalı ve renkli olarak bastırıp, sayfaları ikiye katlayıp, ortadan zımbaladığınızda, A5 boyutunda 24 sayfalık bir kitapçık oluyor. Tabi dijital olarak incelemek, okumakta mümkün. Ben evin tamamlanmış haline bayıldım! Konakladığımız mevcut evlerimize yeğleyebileceğimiz nitelik ve estetiğe sahip muhteşem, şirin mi şirin bir ekolojik ev. Hem zaten neden Ekoköyler de yaşamıyoruz ki abi? İnternette bağlarız asdf Kitapçığı ‘PDF formatında’ alttaki linkten indirebilirsiniz. https://hotfile.com/dl/155945983/a62fb96/YUVAint.pdf.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 reklamlari izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ne reklamı yahu? Tüketim maddesi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://static.webtikk.com/upload/thumb/video/6296.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 KASJFDHKSJDHFJSK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben bir şey anlamadım A4 den ev mi yapıyorlarmış şimdi ? Eee yağmurda ıslanmaz mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Heheh hayır doğadan topladıkları malzemelerden (ağaç-kerpiç vs) ekosisteme uygun ev yapıyorlar. Permakültürün bir parçası olarak düşünülebilir. A4 kağıt olaysısı, evin yapım aşamasındaki görsel ve metin içeriğiyle alakalı bir kitapçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 peki nereye sıçacaz gerçektten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bunlar yaparken tuvaleti dışarıda bırakmışlar. Malum 20m2 anca yaşam alanı ve mutfak kısmını yapmışlar. Belirttiklerine göre zamanları çok kısıtlıymış. Ama bu dünya genelinde eko evler yapan insanlar (ki hemen hemen hepsi kendi evlerini yapıyor) genelde tuvaleti de içine dahil ediyorlar. Bayağı malikane gibi yapan bile var. Hatta bu nette gördüğümüz Hobbit stili evler falanda eko ev hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Foseptiği kim temizliyor oraya vidanjör girmez. Sürekli farklı yere mi tuvalet yapıyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 domatesin biberin dibine sıçıyorlar, full organik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Cakallik 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Güzel paylaşım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi kerpiç ev yaptık diye bu kadar hava atmak nedir ben anamadım ki ilokulda hayat bilgiside mi okumamıs bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Tezek biriktiriyorsun, kışın yakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Agac evleriniz icin statik projeler itina ile cizilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sen iste pembe panjur da takarız marv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar