Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTX760 - HD7870

Parliamert

Öne çıkan mesajlar

This thread gave me cancer.

Ulan ne güzel karar vermiştim 7970e şimdi kafam karıştı. 40-50 derece diyor kart max sıcaklık. Ati soğuk kış gecelerinde petek görevi görüyordu negzel.

Kombiyi daha çok açacağım sizin yüzünüzden.

Şimdi soru.
Tek 760 yeter mi?
760 SLI mı?
770 mi?

Bu resim gerçekçi performans değeri midir?

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

2 senedir 560 ti kullanan biri olarak benim de iki sorum olacak,

gtx 660 ti vs gtx 760'da hangisi daha iyi overall'da ?

760 ise şu ikisinden hangisini tercih etmek gerekir ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5949

twin frozr'a kalıbımı basarım sdf

ahaha adam mutlu olabilmek için pozitif yorum quote'layıp sevinmiş ya
Sosyal ağlarda paylaş

760chipset yerine inatla 670diyorum sebebi nvidia ureyim bandinda seri numarasi yukselme gosterek artmiyor

su deil yani

660<760<780 deil
760<780<670<680<690
yok yani sayi yuksekse kart yenidir olayi daha iki hafta once 2gb gtx670ti aldik arkadasa ordada bu muhabbet gecti.

param olsa 2dk beklememde coook pahali suanda

neyse gule gule kullan arizasiz tuket
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi fikrim sli veya cf tamamen mallık, 2 kat performans olmuyor bi kere her türlü, her oyun desteklemiyo, bi sürü oyunda sorun oluyo micro stutter gibi, 2 kat watt harcaması da cabası. ayrı karttan alıp 2 tane kullancagına elindekini sat ve ondan üst seviye bi kart al.

ben de pcye bi şey olsa 1 aylık maaşı gömecem yeni sistem yapcam amma takır takır çalışıyo ak, kendim mi bozsamsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

şahsi fikrim sli veya cf tamamen mallık, 2 kat performans olmuyor bi kere her türlü, her oyun desteklemiyo, bi sürü oyunda sorun oluyo micro stutter gibi, 2 kat watt harcaması da cabası. ayrı karttan alıp 2 tane kullancagına elindekini sat ve ondan üst seviye bi kart al.

ben de pcye bi şey olsa 1 aylık maaşı gömecem yeni sistem yapcam amma takır takır çalışıyo ak, kendim mi bozsamsdf

^
This
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...