Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Forumu uzun zamandır takip ediyordum ama üye olma şerefine yeni erişebildim. Çok kafa adamlarsınız, iyi anlaşacaz sizinle. Blizzard fanboyuyum, satanis müzikler dinlerim, he bir de öğrenciyiz işte. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Hoşgeldin. Kendini sorulara hazırla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sdf nickiyle güldürdü ... hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hos geldin pelin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 en son ne zaman yaramaz bir kız oldun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 balonunu patlatabilir miyim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 adın parlia mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hoşgeldin nazlı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hg nazmiye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hg fake. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben nicki sevmedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hoşgeldin kardeşim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şunu yapanları banlama kararı alınmıştı en son. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Arma said: Hoşgeldin. Kendini sorulara hazırla. My body is ready. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 nick çok iyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çağrıştırdı artık yapacak birşey yok http://www.youtube.com/watch?v=2XeyWFoNZQc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Archangel_ said: şunu yapanları banlama kararı alınmıştı en son. hoşgeldin neyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hojgeldin bre be Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sanırım adın mert. yani öyle tahmin ediyorum. mert olmalı. güzel isim. benimde ismim can benim doğduğumda kulağıma ezan okumuşlar. sonrada adamı söylemişler. benim ezan okunmuş bi kulağım var. ne zaman milli oldun? hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 diaboliq said: sanırım adın mert. yani öyle tahmin ediyorum. mert olmalı. güzel isim. benimde ismim can benim doğduğumda kulağıma ezan okumuşlar. sonrada adamı söylemişler. benim ezan okunmuş bi kulağım var. ne zaman milli oldun? hoşgeldin. Ezan mezan okumamışlar. Ama şöyle bir şey var, doğduktan sonra bağımı futbol ansiklopedisinin içinde Pele'nin olduğu sayfaya koymuş abim. Sonuç mu, futbolda kazmanın önde gideniyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 olsun burak yılmaz da öyle ama bak gs de oynuyor.umudunu kaybetme hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 blackhavvk said: olsun burak yılmaz da öyle ama bak gs de oynuyor.umudunu kaybetme hoşgeldin Diego Milito gibi sonradan parlamayı bekliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 pontipati said: Archangel_ said: şunu yapanları banlama kararı alınmıştı en son. hoşgeldin neyi yeni gelen üyeye peşinen fake vs denmesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 selam hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.