souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sizin sol beke gelen kafayı kırıyor. Gökhan Süzen de ilk antremanda Ferdiye dalmıştı. Yumruklaştılar dendi. Saha içinde de potansiyel kırmızı olarak geziyordu. Cenabet mevki.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Darksun said: Kiralık zaten idareten kullanırız sonra gider önemli değil. Bizim taraftar lugano vari adamı kaldıramaz zaten. motto kiralık değil ya evet kiralıkmış sory
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 daha iyisi, zago vardı asdfasd Melo gibi üst düzey performans gösterecekse ligde ben Motta'ya varım. Her takımda böyle yırtık tiplerden bir tane olması gerek. Fener, Lugano sonrası Alves'i aldı mesela. Şu ülkede bulaşılmayacak tek adam resmen... hele yanında sağ kolu Egemen olunca kornerde falan ceza sahası içinde karambole kalma
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ronaldo zago ikilisi unutulamaz.cordoba kalede, sol kanatta deli ibo koşuyor çizgiye kadar ama kötü orta yapıyor.pancu vardı ballı badem şut çekiyor alllha emanet gol oluyor.sergen vardı koca göbekli. neydi o günler ya
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 egemen pislik değil ya sert oynuyo dövüyo ediyo ama karşısındaki adama kast etmiyor
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Quiz programında mı ne en yumuşak oyuncu Egemen demişti biri Umut sanırım ahah. Tipi kasap ama sert faul yapıyor diye sert oyuncu olmuyor, kademelerde dikkat edin çok yıkılıyor. Zago baya biçerdi, Lugano'ya kadar öylesi gelmedi
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 egemen bizede bi uğrasında şampiyonlar pakedini tamamlasın
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bruno Alves direk kasti dalıyor ya. Ben cidden sakınırım kendimi o adamla karşı karşıya oynasam.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Egemen'e kasıtlı giriyor anlamında söylemek istememiştim aslında da kendini hiç sakınamıyor. Bazen çok saçma sert müdahalelerde bulunabiliyor. Elazığ maçının korner karambolleri işte güzel örnek sadfasd
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 motta tam böyle kavga oldugunda ara gelsin tarzı bir adam, gereksiz sert. aslında yetenekleri falan gayet iyi ama işte el bombası gibi adam nerde patlar belli olmaz. ayrica yine tükürük olayi varsa yandık demektir sdsfs 10 gün yok tükürdü yok tükürmedi, yok havadaki partiküller falan bir ton sey konusulcak ya.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 DarKRideR said: Egemen'e kasıtlı giriyor anlamında söylemek istememiştim aslında da kendini hiç sakınamıyor. Bazen çok saçma sert müdahalelerde bulunabiliyor. Elazığ maçının korner karambolleri işte güzel örnek sadfasd egemenin çekme sevdası çok iyi. adamın elinde her zaman her yerde birinin forması kolu bacağı var lkdmvs
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bu arada tahmin ettiğim gelişmeler olmaya başladı. http://haber.sol.org.tr/spor/suat-kilic-care-polis-haberi-80094 Stadyumda daha çok polis, yaşasın polis devleti
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 -E-bilet uygulamasına geçilecek 3 senedir geçiyoruz tey tey, her haberde aynı palavra gs macindaki bilette, adım ve tc numaram yazıyordu da, biletlere bakmadan alındıktan sonra ne fayda
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Evet artık 33. dakika dolarken tedbir amaçlı dayak yiyeceğiz, afiyet olsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Emniyet Raporu: Derbi öncesi 1500 özel güvenlik görevlisinin olacağı kararlaştırıldı..Ancak şirket maça 978 özel güvenlikçi yolladı.. (Sporx)
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 applev0dka said: -E-bilet uygulamasına geçilecek 3 senedir geçiyoruz tey tey, her haberde aynı palavra gs macindaki bilette, adım ve tc numaram yazıyordu da, biletlere bakmadan alındıktan sonra ne fayda PArmak izi geçiş falan :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Darksun said: Fener stadı yakıp sonra dışarıyı yakmıştı yanlız. Fener 6 maç ceza aldı, biz bursa ya gittik maç olaylarlan oynanamadı bile onlara bile 5 maç ceza verip sonra af ile indirdiler sanırım. Şu maça 8 ceza felan diyenler var kendinize gelin bir zahmet komik oluyor. ikisinde de maç yarım kalmadı, ayırt edemediğiniz nokta o.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 CthuLhu said: Darksun said: Fener stadı yakıp sonra dışarıyı yakmıştı yanlız. Fener 6 maç ceza aldı, biz bursa ya gittik maç olaylarlan oynanamadı bile onlara bile 5 maç ceza verip sonra af ile indirdiler sanırım. Şu maça 8 ceza felan diyenler var kendinize gelin bir zahmet komik oluyor. ikisinde de maç yarım kalmadı, ayırt edemediğiniz nokta o. Ha yani direk iptal olması bitmemesinden daha iyi diyorsun. Buda bir mantık tabi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben demiyorum disiplin talimatnamesi diyor. bir maçı yarım kalması en büyük saha olayı işte
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Unutulmasın bu olaylı maç,gs gitti,bjk 'da bu maç sayesinde gidecek insalllag
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bütün raporlarda bjk kulübü suçsuzdur, güvenlik zaafiyeti vs. denirken büyük bir ceza geleceğini sanmıyorum. bizzat devlet kurumları, spor bakanlığı vs. bu yönde konuşuyor. aksi ceza vermek biraz kasar, minimumdan kurtarırız büyük ihtimal
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ben 4 felan verirler diyorum daha aşağısı süpriz olur.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aquila said: guvenlikten kim sorumlu? klüp
Öne çıkan mesajlar