Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Wyand

Öne çıkan mesajlar

dzeko, lorente gibi bir forvet gerekiyor şu takıma. gol atan golcü alsınlar, almedia'dan memnunum ama her maç bi tarafı çekiyor, yetti yani artık. pektemek'e golcü diyorlar adamın gol attığını hiç göremiyoruz, ömer şişmanoğlunu aldık salak a2 takımıyla 2 maç ceza almayı başardı.

dünkü maça gelince... hakan baltanın ve sabrinin, 2vs1 de kalacağı belliydi, maç öncesinde ilk attığımız gol gibi bir çok pozisyona gireceğimizi ve bir kaç gol atacağımızı düşünüyordum ama gol haricinde bir şey göremedim. sabri ve hakan balta üzerine daha sık oynayıp, kanatlardan daha çok pozisyon aramalıydık.

geçen seneki Oğuzhan-fernandes-olcay üçlüsünün bozulmasından hoşnut değilim. bilic geçen seneki maç kasetlerini bir defa daha izlesin.

iki ön liberoyu oldum olası gereksiz buluyorum, sadece Beşiktaş için değil, tüm takımlar için, artık o mevkide ya atiba oynasın ya veli, yada necip ama üçü yada ikisi birden oynamasın lütfen.

koşan, mücadele eden ve kemik kıran adamları seviyoruz ama bu tarz adamlar iyi pas yapamıyorlar, çıkarken top kaptırıyorlar ve pozisyon vermemize neden oluyorlar, yediğimiz 2.golde velinin yaptığı gibi. atiba fena pasör değil önünde de pas yapabilen bir dörtlü oynarsa, takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Oğuzhan-fernandes-olcay üçlüsüne Gökhan töre montesi yeterli olacaktır. orta sahamız ne kadar güzel paslaşır ve topu kaptırmazsa, defansa o kadar az iş düşecektir.

dün gs iyi oynadı, burak çok iyi pozisyonlara girdi ama yediğimiz goller tamamen ikramdı. biz ikram etmesek, maç böyle olmazdı...

ha pardon olurdu, 3-0 hükmen mağlup olacağımız kadermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

dün olanlar tezgah lanmıştı evet ama bu bjk ve diğer takım taraftarının sahaya girmediğini birdaha girmeyeceği ni taşkınlık yapmıyacağını değiştirmiyo buna dikkat! özellikle kendi takımım adına konuşuyorum genelleme yapılmaz ama şu çok net cidden sorunlu taraftarımız var, geçen sene aldığımız cezalardan sonra bu olaydan çok daha ciddi cezalar alabiliriz yazık yani, bu sezon herşey mükemmel gidiyorken halen şampiyonluğun en güçlü adayından biriyken şuan oluşan ortam üzülmemek elde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ya bi git dolaş oksijen alıp gel bünyene.
Aiko said:

ya bu taraftar aynısını 2 sene öncede yaptı eboue'ye saldırdılar. neyin tezgahından bahsediyosunuz? pislik bjk taraftarı işte. gezi olaylarını fln bahane ediyolar şimdide. 2 sene önce yoktu gezi mezi

https://eksisozluk.com/entry/37141130
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tamam o konular başka ama şurda sahaya 1453'ten adamlar girdiyse bile en az onlar kadar belki de onlardan fazla normal adam girdi sahaya.

çarşı biz girmedik diyince bişi olmuyor.

oradaki psikoloji önemli.
bulunduğu yerden sahaya dalan adamlar görüyor,kendi taraftarları bu adamlar.sonra 1-2 taraftarın polis tarafından dayak yediğini görüyor.topluluk psikolojisi ile o da sahaya dalıyor.zaten bence amaçlanan da bu yani provokasyonun amacı da bu...neticede çarşı üzerinden beşiktaş'a zarar vermek.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

yaw amaç beşiktaşa zarar vermek değil amaç sadece çarşının sempatisini kaybetmesini sağlmak işte, gezi kahramanı olduklarında sembol olduklarında tehdit oldular, hemen karşı bir grup kuruldu. Beşiktaşı düşünen kim.

aynı şeyi söylüyoruz.
ben beşiktaş ve çarşı'yı ayırmıyorum açıkçası.
yani amaç gezi direnişinin önde gelen isimlerinden çarşıya zarar vermek. çarşıya zarar verince beşiktaş'da zarar görmüş olacak.her türlü.

edit: üstelik çarşı sempatisini falan kaybetmez,herkes neyin ne olduğunu gördü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...