Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 0-3 GS vericeklerya maçı bari golleri drogbaya yazsınlar. Ayıp olucak adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 @Darkrider Kendi adamına bok atarak haklı çıktın tebrik ederim. melo pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 çok tehlikeli bu adam,çok... aynı klübün taraftarlarını bile birbirine düşürebilen bir adam bu adam. hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulursak bugünlerden daha iyi olacağımız kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sabonis said: ilk gole faul diyenler, ikinci gole el diyenler lütfen gidin futbol öğrenin melo'ya laf edenler de, adamın gayet topa müdahale ettiğini görsünler bir zahmet. Ha sert hareket mi sert, ayağına geliyor mu rakibin geliyor biraz ama sakatlayıcı bir hareket değil açıkçası. bu kadar laf edilecek bir durum yok. Melo'nun çok daha sert, top taca çıktıktan sonra omuz attığı vs 1001 tane pozisyon var, şurada kırmızı görmesi ve bu kadar laf yemesi komik. ikinci gole el diyenler marcus ve tüm yorumcu hakemler.. :) adam mantıklı bir şekilde de açıkladı, topu kontrol etmek için elini vucuduna yapıstırarak önüne alıyor diyor, amacı elini toptan kaçırmak değil topu kontrol etmek diyor. zaten görüntüde onu gösteriyor. melo nun pozisyonu ıle selcuk un pozısyonu aynı, selcuk veliye daldığı bir pozisyon vardır melo ile bire bir aynı selcuk sarı kart görmüştü meloda sarı kart görmeliydi ama melo tipten kaybediyor. sonuç olarak daha öncede yazdım hakemin bariz büyük hatası olmadı, kontrolunu kaybettıgı zamanlar oldu, sonuçta beşiktaş aldığı maçı hediye etti üstüne 1453 denen akpli itler tarafından sabote edilerek en az 6 maç sahası kapatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 dumduz kirmizi la melonunki, ona bisey demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 maçı izlemedim ben kapattım olay özet linki verecek olan var mı. lahmacun söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 1453 grubu sahaya daldı,maç tatil oldu. al sana özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 DarKRideR said: DarKRideR said: Şimdi Melo bir şey yapmamış olabilir, "bir şey"den kasıt neyse Melo'nun "bir şeyi" dünya kupasında yaptığı hareketin vs. tekrarlanması, kavga etmesi vs. ise evet TR'de bir şey yapmadı. Ama işte adamın maç içinde sürekli sağa sola sataşması, sürekli diğer oyunculara küfretmesi ve müdahalelerdeki "çaktırmadan piçlik" olayı vs. direkt olarak "bir şeydir" Zaten bir adam için "bir şey" yapmadı söylemenini sadece kendi taraftarı kullanıyorsa sonuna kadar yapıyordur. Zago böyleydi işte, o zaman da BJK'liler "ne yapıyor ki" diyordu. yapıyordu ama kabul etmek gerek. Zago'da kalitesine ve oyuna kattığı şeylere rağmen bu konularda pisliğin tekiydi. Adam attırmak için kendini feda ettiği maç bile oldu. sakatladıkları, sataşıp kırmızı gördürtüp üstüne güldüğü vs... Melo aynı fabrikanın ürünü, aynı kafa. Şunu kabul edin artık, Melo her konuda tartışmasız pislik. Oyuna kattığı pozitif etkenleri dışarı koy. Kalitesi vs. değil burada tartışılan olay kişiliği. Kendimi alıntılıyorum özür dilerim, eklemek istedim sadece sadfasd Mesela Ramon'da aynı kafada adam kendini belli etti. Maç öncesi Bilic, "11 kişi bitirmeliyiz sakin davran" dediğinde niye demiş olabilir ki diyordum. Bursa'da da sertti ama en azından insanlık sınırları içindeydi. Bu maçta direkt "Brezilya Derbisi" sertliğini yaşattı. Melo'nun BJK'deki zıttıydı. Sataşmaları olsun, hamleleri vs. olsun. Ben bişeyi merak ediyorum. Tamam bunca senedir Melo'nun zago nun lugano nun türlü türlü piçliklerine bizzat şahit olduk. Şu gece bu olaylar Melo'nun kırmızı kart görmesinden sonra çıkmasaydı da maçın bitmesine 2 dakka kala bişeyler olsaydı yine aynı "Oo aga melo bok" falan mı denilicekti? Futbol abi bu. Cantona denilen herif dünyadaki bir numaralı kasaplardan joga bonito saçmalığı ile dünyaya futbolu kazandırma çocuklara iyi örnek olma gazında yardırdı adamlar. Açıp youtube dan baksa veletler cantona nın eski hallerine "aga biz nereye gelmişiz" demicekler mi? melo nun kişiliğini falan siktir edin yani. ilk defa kırmızı kart görüpte formasını taraftara gösteren futbolcu görmedik. bu zamana kadarda hiç bi zaman böyle bi olaydan sonra BU DENLİ olaylar çıkmadı. hep kavgalar çıktı hep bişeyler oldu ama bu kadar olmadı yani bunca senedir izliyoruz bu maçları. Gerek yok yani. Tamamen olaylar provakasyondur ama futbolcu provakasyonu değil. Olaylı organize olunmuş ve bilinçli yapılan bir grup tarafından ortaya çıkmış bi olaydır. O yüzden futbolcu kişiliği, piçliği , karaktersizliği falan bunlar bildigimiz şeyler zaten. boşa dil tüketmek olur bunları yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ren said: maçı izlemedim ben kapattım olay özet linki verecek olan var mı. lahmacun söylerim. lig tv de var özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 açın ulusal kanalı. şimdi spor programı başladı. olayları konuşuyorlar. farklı gözden izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ilk defa bir kalecinin kosma istatistigini goruyorum, 4 km fazla degil mi ya? Nerdeyse oynayan adamin yarisi kadar nereye kosuyor bu kaleciler? Yanlis mi gordum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Eralpb said: Ilk defa bir kalecinin kosma istatistigini goruyorum, 4 km fazla degil mi ya? Nerdeyse oynayan adamin yarisi kadar nereye kosuyor bu kaleciler? Yanlis mi gordum yoksa abi o sayilar kosma degil toplam yer degistirme kalecilerde atak oldugunda ileri cikip geri donuyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 O istatistikler klasik anlamda koşma değil. Büyük ihtimalle yer değiştirme üzerinden hesaplanıyor. Kaleciler her maçta 4km civarı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 işin bokunu çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Metin Tükenmez:"toplumu sıkıştıranlar,sıkıştırmaya devam ediyorlar.Bu geceki olaylar da yine bu sıkıştırmanın sonucudur.Önce Gezi Direnişi'nde yüzbinlerce genç,bu gece stadyumda binlerce genç." (az önce ULUSAL KANAL,FUTBOL PAZARI programından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ya maçı bile izlememişin gelip burda bıdı bıdı yapma arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Fransuxa said: Ben bişeyi merak ediyorum. Tamam bunca senedir Melo'nun zago nun lugano nun türlü türlü piçliklerine bizzat şahit olduk. Şu gece bu olaylar Melo'nun kırmızı kart görmesinden sonra çıkmasaydı da maçın bitmesine 2 dakka kala bişeyler olsaydı yine aynı "Oo aga melo bok" falan mı denilicekti? Futbol abi bu. Cantona denilen herif dünyadaki bir numaralı kasaplardan joga bonito saçmalığı ile dünyaya futbolu kazandırma çocuklara iyi örnek olma gazında yardırdı adamlar. Açıp youtube dan baksa veletler cantona nın eski hallerine "aga biz nereye gelmişiz" demicekler mi? melo nun kişiliğini falan siktir edin yani. ilk defa kırmızı kart görüpte formasını taraftara gösteren futbolcu görmedik. bu zamana kadarda hiç bi zaman böyle bi olaydan sonra BU DENLİ olaylar çıkmadı. hep kavgalar çıktı hep bişeyler oldu ama bu kadar olmadı yani bunca senedir izliyoruz bu maçları. Gerek yok yani. Tamamen olaylar provakasyondur ama futbolcu provakasyonu değil. Olaylı organize olunmuş ve bilinçli yapılan bir grup tarafından ortaya çıkmış bi olaydır. O yüzden futbolcu kişiliği, piçliği , karaktersizliği falan bunlar bildigimiz şeyler zaten. boşa dil tüketmek olur bunları yazmak. abi zaten ben melo provokasyonu vs. demiyorum ki, ben maç içinde de melo'ya pislik dedim twitter'da da yazdım. Daha önceden de diyordum. elazığspor maç topiğinde bile vardır yazdığım. Aksine bugün ben birkaç post önce melo'nun alakasız olduğunu da yazdım. Lig TV'den koyulan görüntülerde bile Melo'nun olaylarla alakası olmadığı görülüyor. Ona bir şişe atılıyor ama o da forma gösterme olayından sonra, bu ülkede gayet normal. Ha birde devre arasında bile ev sahibi takımın üstünü kalkanlarıyla örten polisin böyel bir olay yaşanırken Melo'ya koruma almamış olması ve onun isabet yemesine sebep olmuş olmaları ciddi anlamda çok komik... Aydınus'un raporunda Melo'nun olayların sebebi olduğu yazıyormuş. Eğer bu gerçekten doğrulanırsa bu olayların komplo olduğunu da çok net anlamış oluruz. Melo pislik, zerre sevmem ama bugün olayları onun üstüne yıkmak kadar büyük saçmalıkta olmaz. Yaptı hareketini, aldı kırmızısını bitti. Zaten taraftarda cezası kırmızı ile verilmişken sahaya inmez. Olayların Gündoğdu Marşı ile başladığı da netlik kazandı. Gezi'nin ideolojik bölümleri bugün buralara taşındı ve GG O kadar çok şey çıktı ki 1 saatte ortaya, maça giden adam bilir o gişe fotoğrafı bile bir şeylerin planlandığının net kanıtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: ya maçı bile izlememişin gelip burda bıdı bıdı yapma arkadaş. baa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Melo bir çok maçta olayları dahi ayıran bir adam. Yani resmen ön yargı denen şey var. Bu maçı Aydınus ve diğerleri üzerine yıkarsa cidden yuh olsun. 1-2 maçtan fazla ceza almamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beşiktaş derbi stresini kaldıramadı. Sahaya atlayan holiganlar kısmını ayrı tutarsak. Gs nin böle oynayacağını herkes biliyordu. Orta sahda pas yapma şansları yoktu diktiler her topu drogbaya. Ya da her ikili mucadele de götünü dönüp kendini yere atarak frikik aradılar (selçuk inan). Drogba da maşallah yaş otuzküsür ama her topa çıktı. Beşiktaşta almeida ise 60 da pili bitiyor. Yerine giren pektemek tüy siklet kalıor. ORta saha ne kadar koşarsa koşsun gs 8 - 2 taktiği ile maçı çok güzel çevirdi. Serdar ve veli hata yapmasa başka birileri hata yapabilirdi. Gs de hata yaptı beşiktaş atamadı. (atamayana atarlar) Hakem konusunda ise beşiktaş öndeyken bariz gs yi kolladı. Burağın bom boş kaldığı pozisyonda drogba ofsayttaydı ama hareketlenmedi diye pasif saydı devam ettirdi pozisyonu. 2. yarı benzeri oldu beşiktaşta almeida hareketlenmedi gökhan geriden koştu ofsayt verdi. Daha böle bi kaç pozisyon var. Her ikili mucadele de gs ye faul verdi duran top olsun diye. GS gol attıktan sonra da beşiktaş lehine kararlar vermeye başladı. Melo nun pozisyon sarı kartlıktı bence. Ayrıca durum ne olursa olsun beşiktaşın o taç atışını gs ye vermesi gerekiyordu. Çok lüzumsuz bir hareketti. Sahaya girenler çaşı olamaz. DAha uzatma dakikaları oynanacakç. Beşiktaş tehlikeli bir yerde serbest vuruş kullanacak. Manyak mı bu adamlar maçı tatil etsinler. Altı üstü 5. hafta maçı. Galatasaraylıları tebrik ediyorum. Harbi çare Drogba aq. Beşiktaş ta umarım bi maç yüzünden bozmaz. DAha takımın mental olarak katetmesi gerekn çok yol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 tribündeki kavgadan belliydi birşeyler olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 An itibari ile Rasim Özkan Kütahyalı Beyaz Tvdeki programda 1453 Kartal grubunu AKP gençlik kollarının kurduğunu itiraf etti.. http://www.youtube.com/watch?v=MjQFOwg5KIo Melo'nun haraket sarı kartmış Ya Allah bimillah diyip girmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 said: 1-Maça 4 savcı geldi! 2-Stada girişte üst araması yapılmadı! 3-Lig tv yayını kesmedi! 4-BJK frikik atacakken ÇARŞI sahaya girmez! 5- Çarşı tribünû üst orta kısımda sahaya inmesi için herkesin üstünden atlaması gerekiyor. bu oyunu beşiktaş'a ithaf edenlerde utanma yoktur çok açık. adamlar tekbir getirerek sahaya çıkıyor, sahaya çıkmadan 45 dakika önce aynı grup çArşı'ya saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beşiktaş taraftarı çarşı değil arakdaşlar yalnız. 70 bin insan var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 1453 kartallarının sonu çok kötü olacak. Öyle kolay değil Beşiktaş'a zarar vermek. Yandaş medya, yandaş sendika derken yandaş taraftar gurubumuzda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar