balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ama biz olimpiyata adaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ayrica sahaya inen kişiler ''ya allah Bismillah allahu ekber''sesleri ile girdiler Çarşı tribünû üst orta kısımda sahaya inmesi için herkesin üstünden atlaması gerekiyor. 1453 Kartalları sahaya yakın yerde tayyipin köpekleri sahaya girdi. Ve hiç bir polis müdahele etmedi. İzleyenler rahat bir şekilde anlar olayı Çarşının açıklamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 melo GS ye cidden cok yakısıyor yahu, tam bir GS li hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ya sırf açın beyaz tv yş rasim i izleyin :D sırf adamın eşek gibi bağırması bile olayın ne olduğunu açıklıyor.adam her şeyi gezicilere atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 khala said: O değilde her koyduğumuzda sahaya girecekseniz oynamayalım. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun Öptüm k.i.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Certhas said: hakem maçı katletti. gördüğüm kadarıyla gs li troller de burayı katletmekle meşguller. kavgasız, gürültüsüz bir maç olsaydı keşke. Hakem önemli bir hata yapmadı, onu geçin bir kere. Bariz hata diyebileceğim bir karar bile vermedi. İlk 4 maçtaki gibi oynayamadık zaten. Bir de üstüne iki basit hatayla maç gitti. Bu maçı bu kadar büyütmenin anlamı yoktu, çok abartıldı. Maç sonundaki olaylar bayağı patlayacak bize, öyle böyle değil. İbretlik ceza gelir, Beşiktaş bu sezon taraftarlı maç ancak 5-10 tane oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: Certhas said: hakem maçı katletti. gördüğüm kadarıyla gs li troller de burayı katletmekle meşguller. kavgasız, gürültüsüz bir maç olsaydı keşke. ahahah el insaf ya. maç 1-0 iken beşiktaş net pozisyon harcıyor 2. gol gelmiyor. sonra senin topçun 2 tane mal hata yapıyor ve gol yiyorsun.rakip 10 kişi kalıyor AMA HAKEM. ferdi el kol yapınca sarı veriyor ama burak aynısını yapınca uyarı alıyor vb. bir çok olay yaşandı. bir kaç ofsayt kararı yanlıştı hakemin bu olaylarda payı yok demek doğru olmaz. bjk lehine de yanlış kararlar verdi genel olarak iyi değildi hakem. iki takımı da gerecek kararlara imza attı ve bu istenmeyen sonuçlar oldu. her ne olursa olsun bu olaylar yaşanmamalıydı. kavga olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://skorer.milliyet.com.tr/tribundeki-kavga-niye-cikti-/-/detay/1767094/default.htm 1453 ile Çarşı birbirine girmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Esnaf said: aahahahah günün kazananı Sabahlar bugün bu ekip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Certhas said: hakem maçı katletti. gördüğüm kadarıyla gs li troller de burayı katletmekle meşguller. kavgasız, gürültüsüz bir maç olsaydı keşke. düşünemedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: bakın daha ilk dakkalarda verilmeyen penaltımız için ağlamıyoruz bile. escude mi ne topa elle mudahale ediyor. fakat drogba elle oynadı diye durduruyor hakem akfjafkljakldja evet hakemlık bır sey yok, bizim fırsatları atamayıp 2 mal hata yaptığımızdan gittide, escude olayına nasıl penaltı dersın hocam :) he drogbayada el verilmesi hataydı ama onuda yan hakem malı cok ısrar ettı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 SNA1L said: e niye helal olsun götü yememiş konuşmaya ya aslında doğru diyorsun ama sunucu da baya baya bjk ye yüklenir gibi girdi olaya benim şartel attı orada.. konuşulsa bile götü yemeyenler olduğu için yine mal mal muhabbet dönecekti belki de hiç konuşulmaması daha iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 O haberin doğru olmadığını söyledi Darkrider, aralarında baya mesafe var zaten sıkıntı 1453'ün direk saha dibinde olması sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Çarşı grubu tribünlerden 1453 denilen akgençliği uzaklaştırmadığı sürece onların üzerine kalcak bütün olaylar. Sen ben buradaki herkes biliyor 1453ün yaptığını ama yandaş medya çarşı yaptı dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 muslere ne kadar vakit geçirmek için yapsa da daha 2 gün önce benzer bi pozisyonda ramos casillas'ı sakatladı ulan. adam oyundan çıktı mecbur. bu nedenle o topu geri vermemek ayılıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 şu anda bilinmeyen bir çok şey var. 90+2 de slaven bilic, aydınus tarafından içeriye gönderildi mesela. bunlar hiç ekrana yansımadı. bir çok yenilgi almış bir takımın taraftarları 2-1 lik bir skorla neden bu kadar alevlendi, bu olayların bu kadar büyümesinin sebebi neydi bilemiyorum. ben provokasyon olduğu düşüncesindeyim. maçı 4 tane savcı izlerken ve bunu herkes bilirken bir anda bu olaylar cereyan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... serbest atış kullanacaktı bjk'liler, o yüzden vermediler. Orada konuşulmaya değer bir olay bile yok ki asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... Yok dogru gorduk ben de inanamadim bu kadar yildir futbol izliyorum gormedim bunun bir ornegini daha. Hem de muslera oylesine atmiyo topu disari, yani adam uzerine zipliyo sakatlaniyo mecburen atiyo, ay devam ediyo muyduk tuh attim disari tarzinda bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... besıktalı futbolcular topu verdımı vermedımı gormedım ama, musleranın gerçekten o carpısla ıle oyle kıvranmasını topu dısarı atmasını yakıstırdın mı? yanı o carpısmada gercekten muslerının topu dısarı atacak kadar sakatlanmış olabileceğini düşünüyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: muslere ne kadar vakit geçirmek için yapsa da daha 2 gün önce benzer bi pozisyonda ramos casillas'ı sakatladı ulan. adam oyundan çıktı mecbur. bu nedenle o topu geri vermemek ayılıktı. motta riera alves işte muhteşem üçlü fdklbfdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 çArşı grubunun açıklaması ; AKP'nin kazlıçeşme mitinglerinde boy gösteren 1453 taraftar grubu bu olayları başlatmıştır ve işler çığrından çıkmıştır. Sahaya girerken üstlerimiz dahi aranmadı ve maça 4'ten fazla savcı geldi. Bu komplo çArşı ve büyük Beşiktaş taraftarına karşı kurulmuştur. (1453 taraftar grubu Maç'dan önce Tweet'i) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... Orda tacı yanlış bilmiyosam Motta kullandı. Adam "artizlik yapıyosun pampa" diye Muslera'ya atarlandıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Bu arada ben BJK'li topçuların topu geri vermemesini yakıştıramadım, onu da söyleyeyim. Ya da biz mi TV'den yanlış gördük.... Vermedi , Muslera topu dışarı attı , BJK'li sol bek abaza gibi girip buna vurunca, ki bunu çok yapıyor. Top geçiyor iş bitmiş , bu durmuyor , rakibe illa bir vuruyor. Taca attı Muslera darbe alınca ( tabi zaman kazanmak için , Ramon saçma bir hareket yapınca bahane olmuş oldu ). BJK'de topu geri vermedi , o pozisyonda Melo kırmızı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Nasıl hakemlik bişi yok, hakemlik bişey olmasa hangi bahaneyle çarşı sahaya girdi oyununu oynayacaklar? Ben doğuda üstte çarşının hemen yanındaydım, hakem seyirciyi tahrik için her türlü kararı yanlı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar