Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Evi kapatıyorum san diegoya taşınıyorum lol. gelsinler sızsınlar yav. sırf misafirim çok olur hep diye eşşek gibi salonu olan ev buldum tuttum. konferans salonu. cömaat evi mi yapsam lan acayip süper sohbet düzenlenir bu evde. u beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Dworgian said: adamda kendine güven: level cap patiye güven: level cap internete güven: level cap çoğunuzu yıllardır gıyaben tanıyorum. ev arkadaşı ararken patiden haberleştiğim bir arkadaş vardı onunla tutacaktım da anlaşamadık. adam ses mühendisi miymiş neymiş, dolayısıyla ben de dedim "evde çok ses olur sıkıntı olmaz inş canım ya" adam olumsuz dedi haliyle. beraber çıkamadık ama adamla muhabbet ederken sonra farkettik ki aylarca aynı guildde(denovo) raid yapmışız beraber ^^ neden anlattım bunu, hani patiden gelen adamla muhtemelen ya Ultima Online ya WoW ya da SW:G'den bir şekilde beraber zaman geçirmiş olacağız. O yüzden patiye güven Level cap. İnternete güvenmiyorum yalnız bak. O başka. Kısa bir zamanın ardından editlerim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 numaranı iş merkezinin tuvaletine yazdım bel fıtığı için gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Flam said: İnternete güvenmiyorum yalnız bak. O başka. Kısa bir zamanın ardından editlerim onu ben. bu konuda modlara mesaj at derim. bilirsin edit süresi kısa cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Theridone said: numaranı iş merkezinin tuvaletine yazdım bel fıtığı için gg AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Theridone said: numaranı iş merkezinin tuvaletine yazdım bel fıtığı için gg Tüh ben de sana büyük bir baskı işi için mesaj atacaktım. Neyse artık başkasına kısmetmiş. klş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Beni can evimden vurdun zalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu oyunları bozacağız! Hep israil'in oyunları bunlar. (adliyedeyim şu an, caps koyamıyorum. israil'in oyunları bunlar caps'i biri hayrına, şöyle şuraya bi yere, mümkünse, litfen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://inciswf.com/hklsn.swf http://pbs.twimg.com/media/BGCyYKOCIAATSVY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Theridone said: numaranı iş merkezinin tuvaletine yazdım bel fıtığı için gg Ajhajajaaasfhalskhfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar