Malibu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Flam said: neden matkap sorusu gelecek elbette, zira posterleri duvara asamıyoruz. odaya koydum yerde duruyorlar. Bu işini görecektir herhangi bir kırtasiyeden rahatlıkla bulabilirsin. 2,50 - 3TL falan. Tack - It Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 553 433.88(burayı çıkarın)48 edit: google aramalarına önlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 burdan numara mi verilir sapigi var psikopati var delidanasi var sil sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 gs lisesinin ordaki borulu heykele çıkıp içiyorum arada gelirsen ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 numarani paralarin ustune yazip dansoze aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 adamda kendine güven: level cap patiye güven: level cap internete güven: level cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben de san diegoda ev arkadaşı arıyorum la arayan varsa ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben gelirim ama iş bul orada iyi bir firmada. bulaşık senden, yemek benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 san diegoda is cok ya sen gel buluruz biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 once vize alcaz calısma vizesi. sirkete soyle alsınlar. ben bileti aliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 vizeni kendin yap abi en buyuk problem o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 e abi iş bulmadan nasıl geleyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 gelmeden de is bulamiyosun oyle bi paradoks iste amerikan kiz arkadas yap evlen anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kacak kalırım la ben iş ayarlıcaksan baska hayalim kalmadi emenike abd de yasamaktan baska böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 DoruK said: san diegoda is cok ya sen gel buluruz biseyler davetiye yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu topiğin amacına ulaşması ve herkesin oturup ağlaması için 3 ünüzün salonda otururken bir fotosonu istiyoruz!!! istiyormuyuz patileeeerrR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 olm turist vizesi alin gelin hallederiz yaa allala herkes oyle yapiyor dert etmeyin bu kadar hallederiz derken legal yollarla kalıp çalışırsınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Walla geliyorum o zaman. Ha bide daha 1 önceki gece bi online oyunda amerikalı bi abiyle takılıyorduk,cidden onada anlattım dedim oralara gelebilsem falan keşke.Herif öyle bi ağladıki amerika şöyle kötü böyle kötü falan die vazgececektim az daha. ha bide benzinin litresi kac dolares ya 2.5 dedi herifci bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 burdakinin 3te biri benzin hep o aglak amerikana soyle gelsin 3 ay turkiyede yasasin ama burda kazandigi parayla 3 gune kalmaz konsolosluga siginir nolur geri goturun beni diye avusturyali management trainee arkadasim 6 ay burda calisti program ayagina, insana insan muamelesi yapilmiyor dedi kacti yedigi onunde yemedigi arkasinda olmasina ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 doruk gelelim mi şimdi ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 eski said: ha bide benzinin litresi kac dolares ya 2.5 dedi herifci bana galondur o galon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 flam baya samimi geldi bana.benim bile taşınasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cok samimi geldi bana tırstım homofobik adamım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 flam az bekle. okul bu yaz bitiyor, ben gelirim yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 evin yeri akşamdan kalmaya müsaitmiş tam çok aranma bence sdfdg yarın bigün birikir çişe, sızmaya gelen arkadaşların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar