ascraeus Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ren said: [Original Soundtrack 2 / Vol. 2 | Release Date: 07 May 2014] >>>> aşağıda OSTremix versiyonda slowlanmış Vol1 hitleri. kesin indirin onu. before my body is dry falan var epik. rapsiz. legal değilse uçurun bunu. satın alınamıyor ama ost bildiğim kadarıyla http://www.animexmusic.net/kill-la-kill.html cx linkleri hızlı Ending2 %100 mutluluk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 said: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1796575_638605286205602_1290964101_n.jpg of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 e yok artık ebenizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Underwater var zaten, kim sallar cr'ı. Sadece şu bluray çevirileri gelmeye başlasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yayın gecikmiyorsa cr niye geciktiriyor her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Script geç geliyormuş onlara sanırım, japonlarda mı hata onu anlamadım ama dinleyip çeviren adam daha hıxlı iş yapıyorsa oturup düşünsünler. raw çıkmış, TANOMU YO ANDAVOOTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Hayır ne diye kasıyolar ki her hafta böyle olucaksa. Cuma çıkarıcaz lan dağılın pis fakirler desinler onlar da rahat etsin biz de rahat edelim. Her hafta aynı şey. Yetemiyolarsa perşembe gününe listelemesinler yani. Amaan boşver, Underwater günü kurtarır yine. umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 geçen hafta raw düştükten 1 saat sonra yetişmişti underwater. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Yeni Trigger animesi geliyomuş http://en.wikipedia.org/wiki/In%C5%8D-Battle_wa_Nichij%C5%8D-kei_no_Naka_de http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-11/trigger-makes-anime-of-inou-battle-in-the-usually-daze-comedy-novels İlk bakışta vasat bir şey izlenimine kapıldım ama Trigger etiketi bile şunu okuduğum anda hype yüzünden yerimde rahat duramamama yetiyor Kill la Kill den sonra. Başrollerde de Okabe ve Kurisuti~na var ^^ Kill la Kill in yerini doldurmaz ama en azından Triggersız kalmıycaz gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hala çıkmadı mı mübarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 22 raw çıktı, underwaterın sub çıkarmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Valla hype yapmama yetemedi o kadar sıradan bir konu, çıksın bakarız ama adaptasyon nihayetinde. Bu adamların bütün numarası hikayeyi kendileri yazınca. "Kendimiz gene çılgın birşey yapıyoruz" deseler o zaman hype olurdu ama. Chararacter art da bildiğin kötüymüş değiştirmezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Gerçi evet bu kadar anime originalden sonra niye adaptasyon yapıyo ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hala çıkmadı ya :/ neyse, bayağıdır şu güncellenmemişti eksik kalmasın http://i.imgur.com/Fnk798v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 her perşembe aynı dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Düştü, yumulun. http://i.imgur.com/wctn0Q1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 iyi mi bu anime ben hep ismi killa hakan'a benziyor diye izlemiyodum ama shingeki no kyojin gibi sürükleyici mi kaç bölüm suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ben bile izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ya iyi kelimesi geçerli tier'de değil böyle bir yapım için, "muhteşem mi, şahane mi" filan gibi bir soru olsa hadi cevap verilebilir. OFFFFFFFFFFFFFF ÇIĞLIK ATTIM HEM BAŞINDA HEM SONUNDA 22 mako çıkınca en sonda derbide gol atan forvet gibi kendimden geçtim lol, çığlıklar inledi evde, yumruklar sallandı. of ne kadar mükemmel bir bölüm yine, hangi birini yazsam. ryuko ile satsuki'nin hesaplaşması mı, life fiber ile yeniden elbiselerin yapılması mı, klüp kaptanlarının kurtarılması mı, (ilk bölümlerde düşünmüştüm bir gün beraber savaşırlar mı diye, olacak herhalde lol) nui'nin dellenmesi mi, ragyo'nun nihai çözümü mü, devaların "böyle zayıf yumruğun değmesine izin vermeyiz" kısmı mı, ryuko'nun "nee-ça...." diye kalması mı, (bayağı fanart'ı vardı o geyiğin, gerçek oldu lol) junketsu'nun senketsu'ya kardeş haline gelmesi mi yani her birini yaz yaz bitmez detaylı. of böyle bir reversal yok, muricanlar bayram etmiştir kesin daha bakmadım ama eminim lol. yalnız bölüm başı çok vahşi ve sansürlüydü, blu-ray izlemek lazım ehu. zaten şu deprem uyarısı mıdır nedir canına okumuş bölümün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 abi o yukardaki uyarı neydi evet wtf bölüm inanılmazdı yalnız hani şu an ultra alakasız bi ortamdayım ama bilgisayar bulup indirdim ve izledim off odadan :D diye çıktım arkadaşlar şaşırdı filan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 22: devam yalnız üçüncü bölümün sonundaki tartışmadan aklımda kalmış, buldum çıkardım lol: GERGE said: Okul baskani salak la, sen kicinin ustunde oturup cay icerken kiz ne guzel grind yapacak, xp kasacak. Sam said: gerge, çok net onun için bilhassa yaptırıyor ki sağlam kapışsın sonra. :p gaz kesildi çünkü son saniyede, lvl yetmedi ehu. tahminin yarısı tutmuş yarısı tutmamış, bilerek yaptığı belliydi ehu. çok güzel bağladılar ama. Cuce said: yarın oburgun ustundeki giysiyi yırtıp gogsunu acınca siz onada eichi dersiniz allah bilir Sam said: yalnız o ipliği bizim kızın vücuduna da işlemiş kesin babası, saçındaki kızıl tutam laf olsun diye değildir heh. yalnız bayağı tutturulan tahminler var ya ilk bölümlerden, hepimizi toplasak bir senarist çıkar rahat demek ahah. bravo paticik anime bölümü (tu) daha arkadaşlar var da hepsini toplayamadım kusura bakmasınlar. gama'ya mako şeklinde kroket pişirilmesi, nonon'un orada bakışı filan lol. bölümün başında ryuko'nun giyiş sahnesi ve akabindeki parlama kısmı (resmini bulamadım) epicler epiciydi, bağırttı, tepindirdi. iori bile dr octopus'a dönüp badass oldu. junketsu whirlwind gene (tu) izle izle yetmiyor, iki bölüm kaldı. korktuğumuz gibi sonlara doğru saçmalamak bir yana tırmandırdıkça tırmandırdılar serinin efsaneliğini. anime tarihinin zirve noktalarından biri olarak tamamlanır artık, bundan sonra nge ending konsa gene bozamaz. helal olsun. YOŞŞŞŞAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bölüm inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 OFFFFF MANNNNNKANŞOKUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar