Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ulan ben onu yanlışlıkla izlemiştim.lanet olası ibne caponlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tabe kucuk kız animesi diye direk atladın diil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fly said: kesinlikle boku no picoya bos yere en iyi anime demiyoruz nsfw der insan hep itye işlendi bunlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben sevmiştim boku no pico'yu, kill la kill'i de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Alfred said: Yok bu konularda ciddi sexist biri olarak 17 değil 65 olsa gene çok şaşırıyorum. Ne biliyim aklımda canlandıramıyorum bir kızın cart curt adam kesmesini vs hayal gücüm reddediyor. ilk 2 bölüm geçmek bilmedi iğrenç böğh... Kınıyorum hepinizi. Anime/manga dediğin main char erkektir. Kınıyorum sizleri. Sizler yüzünden foolmoon top 100 anime listelerinde yer buluyor :). ırkçılıktan daha feci cinsiyetçilik, japonlar sağolsun sosis hegemonyasını kırıyor ama böyle. zevk kalite turnusolu gibi başlık oldu ya, sank yu based trigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Şimdi animede sexistim lütfen genele vurmayak :). Bu arada japonlar sosis meselesini maşallah çok iyi kırıyorlar sosisi sosisle :). boku no pico = sosis hegomonyasını tek başına kırar sosis brakmaz etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kızın cart curt adam kesmesi hayalgücünde dahi canlanamıyorsa, maalesef genele vurmuş. şu bölümde gördüğüm ilk "action girl kabullenemiyorum böğk bence olamaz öyle birşey" mesajı seninki herhalde. normal değil. http://danbooru.donmai.us/data/29701cdc204777836edc4dd402bdf029.jpg hadi bu da sana gelsin madem heh. bu da viktor'a gelsin. :)-D http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/672/435/c8e.jpg EXQUIP! JUNKETSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 o nasıl bir hayal gücü ya. düşünsene arkadaşın senaryo falan denetlediğini. - michael bey, michael bey! _ evet - biz catwomana blade ekleyelim diyoruz, daha yırtıcı olur _ olmaaz. OLMAAZ. pipisi yok ki onun? nasıl sallayacak? öğrenememiştir düzgün sallamayı. - ancak michael bey dövüş teknikle.. _ teknik demeyin! ayakta işeyebiliyor mu? işeyemiyor. demek ki öğrenemez. DÜŞÜNEMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sam said: http://danbooru.donmai.us/data/29701cdc204777836edc4dd402bdf029.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/672/435/c8e.jpg EXQUIP! JUNKETSU! inanilmaz olmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Erza iyi gidebilirmiş gerçekten kill la kille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 siegrain ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kille lan kille amqqq kil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 <3 nui harime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ema abla da izliyor oh ne ala. Silphatos said: kille lan kille amqqq kil Azalarak bitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 3 sayfada bitmediniz mi siz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Emaleth said: <3 nui harime Ablam uçan tekmeyle girdi topige. Harima Nui'nin bass-line'ı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/629/048/56b.jpg ancak böyle birşey kurtarır aleti, ben bile almayı düşünürüm ahah. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/673/620/845.jpg Kaiju la Kaiju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tipe gel ya :), Bu nasıl adam kesecek yau bide izliyor millet. bide kill lan kill die bi motto benimsemişler :) Yok çoğ iyi felan, antagonisti başka bit tip pratogonisti başka bir alem. Ama candyle-genki arasında büyüyen bir nesilden başka birşey beklememekk lazım tabe :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Alfred'in way status'ını veriyorum: [ x ] lost [ ] not lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alfred yolunu kaybettiğin belli, sen çok yanlış yere gelmişsin. yallah la yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alfred net çekiyo mu lan batcave den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tamam lan vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 baştan izlemeye başladım çok eğleniyorum ya MUCH EPIC WOW modu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar