Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Çok güzeldi ama esas efsane haftaya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu sabah yataktan "KAMUI SENKETSU!" diye höykürerek kalktım.. yada rüyamda höykürüyordum kendi kendimi uyandırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hayatımın fon müziği de don't lose your way ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 cosplayler gelmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Çook iyiydi yine ya her bölümü mükemmel. Settingi filan da baymadan filan çok güzel şekilde yediriyorlar araya. Sam said: Gene şahane bölümdü, şimdi tekrar izliyorum ehu. 20dk 2dk gibi geçiyor. 7 Mako'nun gücünü de görmüş olduk böylece lol satsuki just according to keikaku çekti ahah kulüp başkanı üniformaları çok yaratıcı eheh satsuki leitmotif (tu) (tu) 7 Evet ya diğer two starlar bu kadar güçlü değildi sanki... Ryuuko karşı koymadığı için dövüş göremedik pek, yine döverdi kesin ama yine de en sonda asıl gücünü gösterdiği yerdeki gibi bir güç gösterisi göremedik hiçbirinden. Üniformaların özellikleri klübe göre değişiyor, o sahne de Fight Club üniformasına özel olarak mı öyle oldu, yoksa Mako teorileri doğru mu çıkacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya banchou mako ne ya lol dropped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 BabacumMostors said: hayatımın fon müziği de don't lose your way ayrıca ben her izlediğidme ttgl'ı, 2 ay tuvalere o acılıs sarkısıyla gidiyom ben. hanı ilk bölümün uzaylı yerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 KenshinHimura said: ya banchou mako ne ya lol dropped JOUTARO MAKO BEST MAKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 MANLYKANŞOKU! MAKO! mako'nun üniforma 10 numaraydı, öyle devam etseydi keşke ehu. shadowfury evet, üniforma da herhalde dövüş kulubü olduğu için ne bileyim bir ipte yürüme veya origami kostümünden güçlüydü dövüşmek için. çivili sopadan çıkan makoroket filan. :p ryuuko her şekilde döverdi ama sasageyama'dan sonraki en zorlu maçı olurdu herhalde. BabacumMostors said: hayatımın fon müziği de don't lose your way ayrıca bu hayatına kadeh kaldırılır. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Kaede said: KenshinHimura said: ya banchou mako ne ya lol dropped JOUTARO MAKO BEST MAKO harbı jojo ne zaman geliyo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çok var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 HMPFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 o kim len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 benı saymazsan dunyanın en erkek erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 seni saymamak mümkün değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 don't lose your way çıkana kadar op'un ilk 12 snsini ringtone yaptım. wallpaper da geçen sayfalarda koyduğum fanart. artık kulaklarımdan, gözlerimden, her yerden klk fışkıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 adam gibi ostsi aralıkta çıkacak diyolar bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 iyi iyi çıksın, bütün versiyonlarını koysunlar ehu. mako vermeyecekti o fukuyu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yarın geliyo vücutlar hazır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/644/962/06b.jpg hazırız, atla. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/644/549/6ae.jpg bu da bonus, mako'nun seiyuusuymuş kendisi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 altyazılar çok kötü ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 nesi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 i'll wipe my own tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 8 nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 12 saate çıkmış olur herhalde. DONT LOSE YOUR DATEEEEE~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar