Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 noldu densiz? avsımlıktan son 20 dakkayı hatırlamıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 men dou kote men dou kote men dou kote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sanageyama adamın hasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Yorumları okuyup gaza geldikten sonra hayal kırıklığı olduda :(. Espriler zorlama geldi. Ne bileyim, her animede olan şeylerin hepsini bir arada burada yapalım gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi 00:58 NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Densiz said: Bu ne abi? Bana 20 dakika borçlusunuz! git naruto izle pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bu bölüm de gene muhteşemdi, 20 değil 200dk olsa keşke. bill gates filan olsam adamlara 3-5 milyon $ atardım masraftan kısmasınlar diye. evladiyelik seri. rerun beni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Densiz said: Yorumları okuyup gaza geldikten sonra hayal kırıklığı olduda :(. Espriler zorlama geldi. Ne bileyim, her animede olan şeylerin hepsini bir arada burada yapalım gibi :P cerezlik ya. beni en rahatsiz eden iki sey esas kizin seslendirmesiyle, yancinin hareketleri. yoksa egleniyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ryuuko seslendirmesi 10 numara GAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi ryuuko'nun seslendirmesini nasıl sevmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ooo iş sakata binmeye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bayagi cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Hem performans mükemmel, hem karaktere birebir yakışıyor. bundan sonra da birşey izleyesim gelmiyor ya, ne yapsam tadı yok bugün şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 10/10 EPISODE, SANEGAYAMA CONFIRMED FOR MANLIER THAN HIS UNIFORM, WORTHY OF MATOI. Abi çok iyiydi. Birileriyle konusmam lazım. /a/'ya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 öldürün la artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Densiz said: Yorumları okuyup gaza geldikten sonra hayal kırıklığı olduda :(. Espriler zorlama geldi. Ne bileyim, her animede olan şeylerin hepsini bir arada burada yapalım gibi :P http://i1271.photobucket.com/albums/jj636/calligraphe/icons%20by%20calligraphe/calli153.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 resmen sanegayama üçündü dövüşün ne olacğaını bilemem ama 4. dövüş taşlar ve sopalarla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 çok iyiydi bölüm matoi'nin seslendirmesi de cuk oturuyor ayrıca kamui senketsu diye bağıran ağzını yidiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sageyama taraf değiştirecek sandım bian. 4star yaparlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Her bölüm daha da güzelleşiyo bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 soundtrack çıksın artık ya, don't lose your way'in rock, klasik, slow her çeşit versiyonunu duyduk ama ringtone yapacak kadar temizi yok. http://i.imgur.com/DpG1VIk.jpg OMOŞİROİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dont lose your way sakrının adımı la? bende ne diyo insaalr diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 valla şarkının kendi ortada yok, insanlar öyle tahmin yürüttü benim bildiğim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar