Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 şu an onu izliyorum ben de tabi bunu yazarken pauseladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 uzun bi geceydi yatmaya gideyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 günaydın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 diaboliq said: Abi milleti ariyorum herkes dugunde ameke lan. Nasil bi sezon olum bu. Millet evleniyor mütemadiyen. Saat 22 00 olmadan 3 tane bira alayim bide tadimin mavi renk posetli fıstıgından ohhhhh hee bende dugunden donuyorum bu seneıyı evlılık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 fiyuvvv sert bi geceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pazar günü çalışılır mı lan ? çalışılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 vay hıyarlar ben de yeni kalktım günaydınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 adam seksle uyanmış pazar gününe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Fistan said: günaydın Entourage Eric lying to his girlfriend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o kadar sosyalim ki bu topiği daha yeni görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Fistan said: günaydın şu ve bi kaç film karakteriyle dalga geçmişlerdi bi defilede, onu bulabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Alsancakta ofiste çalışıyorum bu defa da. =/ cıvıl cıvıl her yer. sizin oranın taksimi gibi düşünün. az önce kahve kola falan almaya çıktım. millet el ele, kordonda oturmuş gülüşüyor eğleniyor. dark knightları da engineering academy kurulum tüzüğü yazıyor.. ama akşam sinemaya götüreceğim biladeri film önerisi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Sparkcaster said: seks yaptım yalan bu beyler yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kardesim de gitmek istemedi sinemaya trt1 seyrediyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 fifa ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 NAABIYONUZ LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 cimdim, tırnaklarımı kestim zelda mı mario mu oynasam diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben de bir otomotiv firması için risk analizi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 cumartesi gecesi evde oturuyorum çünkü arabistandayım. arabistanda pazar ilk iş günü. PAZAR ÇALIŞILIR MI LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 az dizi baktım şimdide sabaha kadar yetişmesi gereken storyboardu çizicem. daraldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Güzel birşeyin storyboarduysa aglama ve yap ayşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çalışıyorum ben de yarın, hadi yattım ben abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben alsancaktayım abi şu an. arkadaşın evinde çalışıyoruz. insanlar dışarıda eğleniyorlar falan. her yerden müzik sesleri geliyor, dolanıyor millet para harcıyor etrafta deli gibi. ahmetler aysular oturmuşlar ahara ihiri gülüyorlar falan. birollar geliyor yanlarına oturuyorlar abi naaberler falan. içenler hakanlara gidip sevişecekler, beklentisi olupta avcunu yalayacaklar, 2 3 erkek çıkıp da etrafı seyredip sonra araba muhabbetine bağlayanlar falan herkes dışarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hemen bir tane tüfek alıp, o insanları öldürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar