Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kim bunun yönetmeni ya tekrar vermekten aciz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 KuddusiMavra said: 34üncü dakika???? koyun can derdinde bu da et asd
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 drogba hazır yokken bi frikik kazansak :D
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o degilde bu juve beni deli etti bugun.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aha Benzema bomboş Ronaldo kaleye vuruyor gitti 2. gol
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 evlilik zor iş ya... şimdi şu tvnu sonuna kadar açardım,34üncü dakikayı anlardım ama açamıyorum işte. 150 küsür ekran tv var,anasını satayım,ağız tadı ile maç izlediğim sayılıdır.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 madrid antremanı ne zaman bitecek ya maç yok muydu bugün
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ronoldyu yine eboue kaçırdı tam kanser defans ya
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kopenhag juventusu tokatlıyor lan. kesin bize de koyacaklar bu arada sneijder orda bomboş burak'a pası atamadı ya. ulan sen o pası atasın diye aldık biz seni. takımı yavaşlattı resmen adam. çok fazla pas hatası yaptı bide dany ise kusursuz oynuyor. baya riskli oynuyor ama iyi sdfs
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Drogba çıktığına göre Brumayı da sokup kanatlıya dönmek gerek, yoksa sonuç belli, gerçi onda da Selçuk kalpten gidebilir
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ya kusura bakmayın da, bu sistem saçma sapan bir sistem. Engin-Selçuk-Sneijder ortada ne yapacaklarını bilmiyorlar resmen. Macbur gidiyor Selçuk sağa, Eboue bindiriyor ama verebileceği adam yok. Amrabat-Sabri oynasaydı takım 4-4-2 veya tek forvetli bir sistemle çıksaydı daha mı kötü olurdu anlamıyorum. Yok böyle bir sistem abi, yok yani...
interperez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Galatasaraylı oyuncular ( özellikle eboue ) kendini yere brakmaya başlayana kadar gayet destekliyordum gs yi de şu olay soğutuyo beni direk.Atınca kendini yere noluyor filan...
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu maçta 2 forvet çok lüks bize hele forvetlerden biri burak olunca koşuyor ediyor çabalıyor lafım yok ama bi drogba gibi top tutamıyor pas veremiyor oyunu okuyamıyor onun yerine amrabatla falan başlasak bi de iyi oynuyoruz genel olarak bu oyuna yenilgi haksızlık olur hani realin hiç bir şey yaptığı yok
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dove dove yeniliyo ya la gs golden sonra cok moral bozuldu ama okadar iyi oynanip pozisyon bulup atamiyosun adam bi kere gelip atiyor
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sistemden kaynaklı bir sorun yok bence, ancak Engin yerine kanada dönük Sabri oynasa çok daha iyi olurdu. Evet Sabri. Amrabat şu anda fazla gelir. "Amrabat - Burak - Drogba - Sneijder" dörtlüsüyle Real karşısına çıkılmaz :)
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Red said: dany ise kusursuz oynuyor. baya riskli oynuyor ama iyi sdfs dany şov yapıyor yine bir kişi de demiyor ki 10 milyon verelim alalım canavar gibi defans
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bale gel olm sen giriyosun 2. devre asdf
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çare bruma. taraftarı gazlayacak adam lazım. amrabat ile bruma girse rahatlarız. böyle adamlar takımı gazlamak için birebir. şuan topu alıp gidebilen tek bir adam yok. 2. yarı muhtemelen di maria - bale olacak. sıkıntı
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Genel olarak oyunda çok iyiyiz, ama işte adamlar bir şekilde geçtiler öne. Hakikaten şu maçı alamazsak yazık olur. Eboue'nin bireysel hatası demeyecem, bireysel eşşekliği yüzünden yedik golü zaten.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lan öyle pozisyonlar kaçar mı ya, altın kural yine işledi atamayana atarlar
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 drogba sahaya donemezse drogba-amrabat engin-bruma drogba sahaya donerse engin-amrabat burak-bruma
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Odeon said: dove dove yeniliyo ya la gs golden sonra cok moral bozuldu ama okadar iyi oynanip pozisyon bulup atamiyosun adam bi kere gelip atiyor aynen abi, eze eze oynuyorsun nerdeyse, yenebilecek en beleş golü gelip yiyorsun. sonra haterlar atlıyor. la zaten siz realinasıl yenecektiniz? bırak ya. türk takımları şu golleri yemeyi bıraktığı gün level atlayacak.
Öne çıkan mesajlar