KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ya ne kötü vurmuş kıza öyle hayvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kimbilir neler söyledi adama hülleci. iffetini mi istedi adamdan naptıysa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Aradaki elemanın da burun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 axedice said: Başka şeyleri de boşalt ;) *KIPS* http://s3.amazonaws.com/rapgenius/bitch-slap.gif abi tekrar baktımda, şu topicin ilk mesajına bi de şu gife bakıyorum. asfdhsgfkjkjfdhj çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Gifte meme var ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gif meme yapmış, zımparalayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 SANA KARI MI YOK BOŞVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BabacumMostors said: malumunuz.. bitiyor ama farkettim ki ben de bitiyorum. süreç zor. alkollüyüm belki de pauylaşmama gekiyordu ve çok fazla içime attım biriyle yada birilreriyle paylaşmam lazım çok sıkıcı bir surum her ne kadar ayakta kalmaya çalışsam d zor bir durum hele ki bu akşam.. çok zor lan.. prşembe veriyoruz dilekçeyi ve hafta içinde evi boşalyorum umarım kimsenin başa gelmez, umarıum k kimse bu acıyı yaşamaz. ben yaşıyorum ve yaşayacağım kimse sevdiğince ayrlmasın sizin için (eksiksiz hepiniz için) tek dileğim bu sevgiler /troll e açıktır bu saatten sonra açıkcası çıok sa sikimde değil yani olan olmuış şemsiye açılmış, gerçekten kimsenin başına glmesin.. abi çok yalnızımö lan.. öyl4e hissediyorum ama hayat bnu elbet aşacağım mecbur yaıyoruz en nihayetinde ama çok zor... gerçekten zor k,mse yaşamasın şlunu durumunu çok iyi anlıyorum.umarım bu sıkıntılı süreci çabuk atlatırsın.şu an eminim kendini çok değersiz,anlamsız hissediyorsun.bu şekilde hissetmekte haklısın da.yıllarını verdiğin,sevdiğin,o olmazsa hayatının bir anlamı kalmayacağını düşündüğün,birlikte yaşadığın,aynı evi paylaştığın,en özel anlarını paylaştığın insan ile bundan sonra aynı çatı altında,kim bilir belki aynı ortamda dahi bulunamayacak olmanın düşüncesi korkunç....Ama hayat devam ediyor güzel kardeşim.Alışacaksın.İnsan neye,nelere alışmıyor ki?Bence en büyük tesellin çocuğunuz olmaması olmalı.O zaman o yavrunun hissedecekleri senin ve eşinin hissettiklerinizden kat be kat fazla olacaktı emin ol. Perşembe Yunanistan'dayım.Zaten Below'un yerine gelen dostlara uzo getirecektim.Sen şimdi kralını hak ettin.Efkarlanıp içerken benim de bir payım olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 SeaGle said: Aradaki elemanın da burun gg. ahahahahah,harbiden yaaaa....şimdi baktım da, adam tek yumrukta iki burunu da kırmış sanki.vay hayvan vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fransuxa said: Vidar said: http://www.youtube.com/watch?v=bWWpHVoV66c şu ne kadar başarılı bi şarkı ya. kim olursan ol nası bi hayat yaşarsan yaşa elbet şu şarkıya uygun bi iç acın var arkadaş. çok doğru (tu) hem Vidar'a ve hem de sana teşekkürler. şu şarkı başkaları için de mutlaka anlam taşıyordur ancak benim hayatımın pek çok kötü anında şu şarkıyı dinlemişliğim ve sigaradan deriiiiin derin nefes alarak "ohh beee" demişliğim vardır. Edip abime de helal olsun,böyle ölümsüz bir eser yarattığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Masakari said: Gifte meme var ayıp ayıp oeh nasil gordun la onu asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sen nasil gormedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 SenariouS said: Masakari said: Gifte meme var ayıp ayıp oeh nasil gordun la onu asfsdf gel senle konuşcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 o değilde, kadının saçının arkasında sallanan ten rengi şey ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Masakari said: Gifte meme var ayıp ayıp http://i.imgur.com/yIsdA1H.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 me me onemli abi. otoriter tw saeros dahi karsı gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 okudum depresyona girdim bende ak ne saçma iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o değil de ailemin yanına geri yerleşmek ayrı sıkıntı ya pazar akşamı 22:00 da başladığımız taşıma işi 03:30 da bitti.. 5 kere arabayı doldurup boşalttık lan ne çok eşyam varmış.. 1- depreşmeyin 2- muhteşemsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bir de hakedene şiddet gösterirseniz sevinirim.. onlara küçük tartaklamalar yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ildeniz bey sizin kliptorisinizi tartaklarim. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Küçük tartaklamalar nedir abi ahah hafifce ittirelim mi, yumruğumuzla oynayalım mı napalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ufak aparkatlar at diyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 romantik romantik vuralım, yüzümüz de sevgi ifadesi ve hafif bir utangaçlık varken yumruğumuz sülalesini skmek istercesine insin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şimdi hep beraber birbirmize romantik yumurklar atıyoruz hadi bir-ki-bir-ki-bir-ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar