Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Valla ben daha ucuz bi yerde yemiştim.Hepsi pahalı olsa bile onların dingilliği olur benim için.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 aquila said: adam pirinc+baligi begenmeyip gitmis koyun kafasi kemirmis. sdfsdf
Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Türkiye gerçeği olduğu doğru. viyana da şöyle bir şeyi max 6-7 euroya yersin, gerçi avrupada sushi açısında en ucuz şehir büyük ihtimal. almanayda da daha ucuza bulursun 14-16 eurodan
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Çiğ balık mı olur , anca çiğ köfte olur.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bi tek nigiri sake (sanırım böyle yazılıyor) yiyorum ben.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Akhlaur said: Kelle iskender kebap diyince sushi burjuva yemeği olmuyor.Sushi de gayet güzel. (tu)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 senko said: bu devirde susi yemiyene kizlar vermio seve seve yiyeceksin kacyuz cesit varsa hepsini de bileceksin favorim suzuki nigiri SAKEEEEE!!1
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bu arada Sushico çok iyi değil hakkaten.
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Hepsini severim ama unagi tempura veya unagi roll favorimdir(unagi yılan balığı bu arada, mesir macunu etkisi vardır :P ). Ayda en az 2 kez ziyaret ederim bi sushici. Önce bi miso soup, ardından da sushimizi yiyince gayet te karın doyuruyor.
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Kaşıntı yapar Türk insanına tempura edilmiş deniz ürünleri :)
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hadi bana yardım edin geçen pazar denedim sevmedim. sevmedim değil de böyle bi garip oldum gıcır gıcır ama güzel gibiydi de. şunu yedim yeni başlayanlar için ABC menüsü suşicoda. http://www.sushico.com.tr/onlinesiparis/site/products/big/1303670050_1.jpg yine deyeyim diyom ne önerirsiniz lan? özellikle şu turuncuları hiç beğenmedim. :(
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aquila said: adam pirinc+baligi begenmeyip gitmis koyun kafasi kemirmis. sushi sevmeyenleri banlasana
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Akhlaur said: senko said: bildigin burjuva yemegi oluyor sushico'dan fln 60tl assagisi kalkamiyorsun 10tl'ye kellenin allahini icersin ama. O türkiyenin dingilliği, yoksa burjuva yemeği falan değil.Ayrıca türkiye de burjuvalık fiyattan ziyade mentalitede ortaya çıkıyor. bencede türkiye'nin dingilliği. Kanada'da şu 2 tabak 40$ mesela. En ucuz yemek sushi hatta.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Black-ice said: hadi bana yardım edin geçen pazar denedim sevmedim. sevmedim değil de böyle bi garip oldum gıcır gıcır ama güzel gibiydi de. şunu yedim yeni başlayanlar için ABC menüsü suşicoda. http://www.sushico.com.tr/onlinesiparis/site/products/big/1303670050_1.jpg yine deyeyim diyom ne önerirsiniz lan? özellikle şu turuncuları hiç beğenmedim. :( Ton, Somon, Karides, Yılan Balığı öneririm. Sushi Roll yerine Nigiri olarak alabilirsin, etin tadını daha iyi alırsın. Küçük sos çanağı oluyor, ona wasabi ve soya sosu koyup karıştırırsan, sushiyi bandığında biraz daha değişik bir tat vermiş olursun. Turuncu dediğin şey balık yumurtası. Philadelphia Roll, Eel Cucumber Roll, Crunchy Roll gibi karışımlara bakabilirsin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Abi yalnız suşiyle doyuluyo gayet, çatlıyodum ben bi keresinde. Amsterdam'da all you can eat bi yere gittim, bi kart hazırlamışlar böyle menü gibi. Her tür yiyecekten almak için toplam 5 hakkın var, her seferinde bi kolonda istediklerini işaretliyosun geliyo, istersen sonraki round siparişini veriyosun fix fiyata. Tek yapman gereken yemek artırmamak, ekstra para ödüyosun yoksa :D Burada garson gitti ben 2. roundu bitirmişken ve 3'ü söylemişken bi daha 2.yi getirdi. Dedim oha :D sonra iyice karıştırdı zaten, gereğinden fazla yedim, gayet de güzeldi sesimi çıkarmadım. sdfsasd Eğlenceliydi yan masadaki japon ablayla güldük halime falan ehehe
hunty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tutsulenmis yilan baligi sanirim Ruscasi : УГОРЬ http://sushiking.ee/admin/modules/flyresize/resize.php?src=/images/items/2/8/2.jpg guzel oluyor. Ben baya severim yalniz bi yerde farkli somonlu olanindan yemistim ama baligi kalin kesmislerdi, agzimda parmagim kalinliginda cig baligi cignerken igrenmistim. onun disinda hep severek yedim. Ustelik yapimi cok masrafsiz ve rahat. Sabah yap aksam eve gonder siparisi. Isitma, soguma derdi yok. Ustune restoran icin bin turlu izin gerekirken bunlar ofis gibi bir yerde yapabiliyorlar. Ustasini bulsam evi satar restoranini acarim sununabartmiyorum.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eKChClRgI7c
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 arkadaşlar sushiye son bir şans vermek istiyorum. ama şu nagara nikiri kikiri bi bok bilmiyorum. en son ortaya karışık bişi söylediydim galiba. hepsini deneyip sevmemiştim. ama kaç tane sushi çeşidi var lan hangisini seveceğimi bilemiyorum sdfs en iyisi var mı bunun ?
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 lan bu unagi nigiri 1 adet 1 lokmalık şey mi 14 lira lan ahahahaha bye sushi. bigmac menu yerim lan
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Warhero said: http://www.youtube.com/watch?v=eKChClRgI7c sonuna kadar izledim ne güzelmiş.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 pahalı olmasa yerim ben güzel tadı. wasabi ile güzel oluyor onu ayrı satıyorlarsa onla birlikte efendi gibi normal balığımı da yerim.
Öne çıkan mesajlar