aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gene acayip dramalar sokup adamin agzina siciyo, o son ne oyle ya. USTAAAA yalniz deliyurek de zamaninda ne sarki yapmis la helal adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 leyla ile mecnun kafası mı yoksa başka türlü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 leyla ile mecnunun leyla ile mecnunsuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 mecnun var, leyla yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mc_Lovin said: averaj iibf kızı bizdeki ortalama böyle değildi.. hangi okulsa orası ben tekrar gidip okumak istiyorum ARZEDERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9AoDZg8SZLc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yani izleniyo işte öyle, bazı sahneler aşırı komik oluyo da, bazı sahneleri 1.5 saatlik dizi yapcaz diye uğraşıp uzatıolar mecbur tabi. fatih terim falan cok iyiydi ama hakkaten. her havuz sahnesine de tekrar tekrar gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 havuzu l&m deki garaj yerine koymuşlar ya güzel olmuş ama garaj sahneleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bi de belli donuyolar havuzda, iclerinde wet suit var asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HiJuaEm8PtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 izleyen yok mu gençler? dünkü bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yok ya baya vasattı dünkü bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 reklamlar yüzünden izleyemiyorum diziyi,sanki normalden 2-3 kat uzunmuş gibi geliyor,işler güçler'e de bu yüzden son aylarında neredeyse hiç bakamamıştım,herhalde her kanalda aynıdır reklam süreleri de başka bişey izlemediğim için bana aşırı uzun geliyor.star'ın internet sitesinden izlemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 biriktirin netten izlin bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bütün ekip hayal kırıklı fırtınası sonrası durgunlukta. senaryo, oyuncular, taşlar yerine oturması zaman alıcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sın bölüm iyiydi ya kız güzeli zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sera tokdemir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 dizinin 13 bölümü tamamlamasına bile gerenk yok olmamış ezgi aşaroğlu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 beğenmedim ben. leyla ile mecnun'dan eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bir tek ben ali ben velili film fragmanını başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahah ulan deli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bu bölüm bayaa iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2Es9bn0DtMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar