Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mistik Rüyalarınz;

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Artık forumda rüyalarımızı da paylaşabilirz.Ne ilgiç şey dimi rüya.Bazen bütün gün bi işle uğraşırsın veya birini kafana takarsın,o akşam onunla ilgili bi rüya görürsün.Bunlar normal rüyalar,ama bide hiçbişeyle bağlantısı olmayan rüyalar var.Bunlar iyi işte.

Biras ben anlatayım:
Lisede hoşlandığım bi kız vardı Damla adında,sahi sarışındı.Bikaç hafta ilişkimiz olmuştu ama sonra unuttum gitti.Yani rüyada kızı görmesem hayatta aklıma gelmezdi.
Rüyaya geçelim:
Mavi loş ışıklı bi ortamdayım.Gözlerim kör olmuş.Tabi kendimi üçüncü şahıs olarak seyrediyorum.Biras bekleyince o eski kız Damla geliyo.Nasılsın filan,beni çekip bulunduğumuz katta büyük bi balkona çıkarıo.Bitek beni sevmek zorunda değilsin,diyo.Bak aşağı benden daha çok var diyo.Aşağı bi bakıorum aşağıda daha gülem oynayan yüzlerce Damla var.O an gözüm açılıyo ve, Rüya sistemim shutdown..

Sizin de rüyalarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep rüyalarımda kahraman kişi olurdum , taaki geçen seneye dek . Geçen sene rüyamda ben milleti kurtarak için bir eve giriyorum , herkesi yaratıktan kurtarıyorum ancak kendim yartığı yenemiyorum . Beni rehin alıo falan . Sonra iki arkadşım (okulumdan bu kişiler ve kendilerinide çokseverim , güvenirim) geliyo (camdan falan giriolar :)) ve baya bir çaba sonucu ben i kurtarıolardı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazen rüyalarımla gerçeği karıştırıyorum anlatıyım bu rüyayı hiç unutmuyorum.

---

Normal bir gün gibi sabah kalktım kahvaltımı yaptım okula gidiyorum sakin sakin tek başıma yürüyorum yanıma arkadaşlarım geliyor her zmanki gibi onlara aldırmadan düşünerek yürüyorum. Daha sonra okula geliyoruz hocalar filan her şey tamam dersleri her zamanki sıkıntıyla işliyorum sonra dersler bitiyor çıkıp eve gidiyorum. Eve geldiğimde kapıyı her zamanki gibi annem açıyor içeri girip annemin yemeğimi getirmesini bekliyorum. Daha sonra yatıp uyuyorum ve sabah olunca kalkıyorum okula gidiyorum.

---

Rüya buydu rüya olduğunu ise annem sayesinde anlamıştım diğerleri tamamen gerçek gibiydi annem uzun zamandır isviçrede olduğu için kapıyı açamaz ve onu gördüğümde normal karşılayamazdım :P[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Off ben başlarsam 3-4 sayfa benim mesajlarla dolar :) Bi diğer topicte dediğim gibi aşırı gerçekçi oluyo benim rüyalar. Uyanınca bazen 3-4 snlik şok falan geçiriyorum. en ilginçlerini anlatıyım

Birinde geçen sene büyük iskenderin hayatını okumuştum. Onun etkisinde kaldım heralde. Bi savaş çadırındayım. İskenderin arkadaşları falan var iskender herkezin ordusu napacak nası hareket edecek falan anlatıyo. Ama cidden çok detaylı anlatıyo. Ben charotları (yanlış yazdım sanırım atlı arabalar hani) halletcem. Bana diyo tam yakınına gelince ayrılsın sonra da arkadan oklayın diyo. Bu hatırladığım bi taktik sadece daha bir sürü şey anlatmıştı ayrıntılı taktiklerle ama bi sene oldu unuttum :) Sonra çadırdan çıkıyoruz. Bi şimşek çakıyo yeryerinden oynuyo resmen. İskender falan diyo işte zeus yanımızda. Edebiyat yapıyo biraz. Sonra ata biniyom ben. Yanımda süvarilerle atlı okçular var. Ama ben rüyada normal halimden farksızım. O yüzden acayio tırsıyom. Devamlı da şimşek çakıp gökgürlüyo. Sonra bi takım olaylar oluyo da anlatmıcam çok uzun :) En sonunda tam bizim bölük piyade türü askerlere giriyo. O anda bi şimşek çakıyo her taraf bembeyaz oluyo resmen. Bütün herkes olduğu yerde kalakalıyo kimse hareket etmiyo sessizlik var acayip. Sonra gökgürledi uyandım o anda. Baktım cidden de gökgürlüyo dışarda felaket yağmur yağıyo :)

Bi keresinde de babamın öldüğü günü görmüştüm. Hayatımın en kötü rüyasıydı. 4-5 sene önce gördüm dün gibi aklımda rüya. Uyandıktan sonra baya bi ağlamıştım...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3 gün aralıklarla İki kere Kıyamet in Kopuşunu gördüm.
Gerçekten yaşamış gibi oldum inanılmaz birşeydi bi kalktım sabah ezanı okunuyordu.Heryer karanlık
çok korkmuştum.
Gerçekten o anı yaşamış gibiydim.Vallahi kıyameti görmek istemem.

geçenlerdede rüyamda geometri hocamın kafası kopmuş yerde duruyor onunla konuşuyordum.Alnından öptüm kendine ii bak dedim.
Çok acı çekiyordu bırakıp gittiydim.

ben galiba sıyırıyorum.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar gerçekten severek çiktiğim 2 kişiyi rüyamda gördüm hemde hiç tanimiyodum rüyada gördüm aşik oldum gerçektede gördüm aşik oldum..
3gün önce rüyamda yilbaşi gecesi arklarla eğlenirken 1 kiz gördüm rüyamda ona aşik oldum. Bakalim yilbaşi gecesi o kizla tanişicakmiyim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben izlediğim korku filmlerinin önemli sahnelerini rüyamda görürüm Filmin hit anlarında ne olacağını bildiğim için ona göre pusuya yatıyorum mesela Samara televizyondan çıkmaya çalışır bense televizyonun yanında beyzbol sopasıyla bekliyor olurum ve sonra zubaaam diye samara ya gömüyor olurum bir kere de samara nın kuyusunun üzerini çimento ile kaplamıştım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o zamanlar baya bi komik oluyosun :)
Mesela ben öyle uykuya dalmıştım sonra telefon çalmış yanımda da kumanda duruyo. Ben telefon sussun diye kumandanın her tuşuna basıyomuşum. Sonra ayıktım attım kumandayı baktım arklar kopmuş yerlerde yatıyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

en bomba rüyalar bende de herkes gibi sacmasapan oluolar yada cogunu unutuyorum
neyse bi tane ilginc vardı

böle mistik bi ortam köprü var bogaz kopru gibi ucu gozükmüo havada sisli yerler bembeyaz dumanlarla kaplı benim evlilik törenim var =) işte yürüyoruz kopruden ortasına fln varıyoruz beyaz masalar fln var şahitler nikahı kıyacak eleman ama içimde böle bi mutsuzluk mu dese m=) tedriginlik var sonra müstakbel eşimizli oturuorz ... son demlerine gelio fln evet mi hayır mı kısmı olur ya oraya gelio böle huzursuzluk iice artıo tam bana soruyorlar davetlilerm arasında birlikte (aşık oldugm mu desem) olmak istedigm cok üzüldgm biri var

gelin görünkü irony evlendigm kızda üzüldügm kızda aynı kişi :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hemen her gün 3 kabus görürüm dizi halinde kabustur ama çok seviyorum 2 tanesini yazıyım

Bir keresinde ışık süzmesi suratıma vuruyor işte suratları göremiyorum işte sonra sanki sorguya çekiliyorum işte böyle böyle günahların var bunları nasıl affetircen die bir ses duyuyorum bnede titreyerek bilemiyorum diorum sonra rüyamda sanki üstüme agırlık çöküyor daha zamanın var die aynı sesi duyuyorum ve uykudan uyanıyorum manyak tırsmıştım anlatamam.
Bir keresindede rüyamda seçemediğim şeyler görüyorum sonra karanlık karanlığın ardından ölüyorum ve uyanıyorum ama ölümmüydü neydi annamadım. Valla böyle değişik değişik şeyler görüyorum her gün siz düşünün:D[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere mağra gibi bi yerdeyim. Kahverengi , ortada da paramparça olmuş , demirleri paslanmış o da kahverengi olan bi araba yığını vardı.
Bütün gece bunun gördüm sadece resim gibi. Uyandığımda herşeye küfür ettim[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...