Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burak napıyor abi. çıkarsın şu gerizekalıyı artık. adam formsuz işte

hayır şeyi anlamıyorum. maç başından beir solda etkili olan amrabatı 10 dakka sağda oynatmak. adam 5 top kaybı bu yuzden.

emre çolak ilk 5 dakka vardı kayboldu. ama terim gider amrabatı çıkartır.
Mesaj tarihi:
Rezalet oynuyoruz. 4 maçtır dediğimiz gibi pozisyona dahi giremiyoruz ama bunun böyle olacağı belliydi, orta sahada Engin, E. Çolak'a kalacağın belliydi...

Drogba çıksın Bruma girsin, Amrabat çıksın Sabri girsin, 4-2-3-1'e dönsün en azından...

Veya sınırlama sorunu yok heralde, bi kanat Amrabat, bir kanat Bruma direk, tek forvet.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

hakem cok iyi
futbol erkek oyunu
aglamamak ile turlu espiriler.

gs bu maci kazanir ama ilk yaridaki hakem qqlari unutulmaz. dilinizden dusmeyen besiktas taraftarini gectiniz hadi eyvallah

histerik misin kardes?
sabret 10 gun sonra oynicaniz bizle. az sabir.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

applev0dka said:

ya terim 2 el kol yapar hakemin ustune yurur tribune cikar 3 tane atar gs panik yapmayin bu kadar.

Adam bizim maçta bile ağlıyor ya

abi terim 2 kere yapti gs bi 1-0dan bi 2-0dan mac aldi .d duydugunuz her gercege aglama demeyin pls
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Hakeme ağlanacak bir durum yok da, kendini yere atana faulu çalıyor direk, TR'de çok kolay faul çalıyor hakemler...
ben 1 penaltı 1 kırmızı bi 10 tane de verilen/verilmeyen yanlıs faul gordum ama peki.
Mesaj tarihi:
Bence Melo'nunki penaltı değil çok kolay bırakıyor kendini yere, takıyor ayağını çok rahat gidebilir orada, doğru karar.

2. el pozisyonu rakibin kendi vücudundan geldiği için devam kararı normal.

Ama Tita da direk bırakıyor kendini yere, onlarda saçmaladı işte de hakem filan hikaye rezil gibi oynuyoruz, en başından beri dediğim gibi ne sistem var ne plan. Bu takım nasıl gol atacağını bilmiyor. Top Burak veya Drogba'ya atılacak öyle pozisyon olacak. Ne kanat var ne birşey, yahu şu çizgiye inilmeden yapılan ortaların futbolda afedersin bir boka yaramadığını özellikle 5105118945 kişiyle kapanan takımda hiç bir işe yaramadığı öğrenilmedi mi artık...
  • Yeni Oluştur...