forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Liebe said: arcane said: Liebe said: http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartismali-pozisyonlar-3 22 cm zenci ofsaytı SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yorum yapmadan once biraz perspektif calisin ya. Tumerin seyiyle gerdege girmeyin forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 frogba yerine sabri olsaydı ofsayt olmazdı cüsse farkı işte Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 SeaGle said: Yorum yapmadan once biraz perspektif calisin ya. Tumerin seyiyle gerdege girmeyin lan ne tümeri olm kafayı mı yediniz izledin mi verdiğim linki? adamlar pierro sistemiyle çiziyolar duvar çiziyo oraya eşşek kadar bir de her şeyi geçtim üstteki yorumumu hiç mi okumadınız nasıl bir bağnazlık hüloğcular tayyibi bu kadar savunmuyor aboowww forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 piero dorgabnın 3. ayağına kadar dayamış biz diğer ayaklara bakıyoruz Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ofsayt nedir ? Hangi Durumlar Ofsayttır Hangi Durumlar Değildir ? FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı, Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı. şunu da koyalım da bazı arkadaşlar ihtiyaç duyuyor anlaşılan forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ona bakarsan şikenin cezası da küme düşürmek olarak tanımlı hala aynı ligdeyiz Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 auheauhu ben de onu diyorum kimse anlamıyor drogbanın pozisyonu ofsaytsa fener de küme düşsün!!!! Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yan hakem görüntüyü durdurup piero miero çizip bakabiliyor mu maçta forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o bakamıyor ama fenerbahçeliler biraz göz yaşıyla çizebiliyor perspektif çizgisini Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bıktım valla çoluk çocuğa laf anlatmaktan. ilk mesajımda ne yazmışım bi bakalım forgiver said: o bakamıyor ama fenerbahçeliler biraz göz yaşıyla çizebiliyor perspektif çizgisini Pingu said: yan hakem görüntüyü durdurup piero miero çizip bakabiliyor mu maçta Liebe said: arcane said: Liebe said: ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman ofsayt yok: http://i.imgur.com/8NADSKv.jpg abi valla şakasınız ya ötesi yok... http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartismali-pozisyonlar-3 ben zaten geyiğine yazdım üsttekini çünkü burda ofsayt hakikaten çok ince yan hakem için inanılmaz zor bir pozisyon. ofsayt verirsin ofsayt çıkmaz yanarsın, tam tersi olur yanarsın 2 ucu boklu değnek. biraz da büyük kulüp olmanın avantajıyla vermedi ofsatyı belki tam tersi antalya için olsa verirdi. aynı şeyler fenerbahçe bjk için de geçerli. ama fotolara pierroya falan bakarak göz göre göre ofsayt olan pozisyona ofsayt değil demek nasıl bir kafanın ürünü ben bunu anlayamıyorum işte. yani her şeyi geçtim koyduğun fotoda zaten omuz kafa falan her şey çizgiyi geçmiş ofsaytta sadece ayaklara mı bakılıyor sanıyorsunuz 10 sene önceki gibi hala? Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 steam aç da rahat rahat küfredeyim sana sdfg goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pingu haklı Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar. fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim. PZero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pozisyon ofside neyi tartışıyosunuz anlamıyorum drogba bile yakın cevresine golün ofside olduğundan bahsetmiş . Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ALO ESSIEN BEN DROGBA GOL OFSAYTTI Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Red said: ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar. fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim. oha ciddi olamazsın :S Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ofsaytta ayağa bakılır mı denmiş burda? futbol bölümüne uzun süredir girmiyordum da, bilgi seviyesi resmen aşağıya inmiş geçen zamanda. sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Liebe said: bıktım valla çoluk çocuğa laf anlatmaktan. Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hakemin maç içinde ayaklara bakması mumkun değil zaten o gövdelere bakıyor. hangi formanın önde olduğunu görüyor zaten. biz maçtan sonra rahat rahat çizgiyi çekiyoruz. ayakları baz alıyoruz. anlatmak istediğimi maykıl çeksin resmiyle anlattım zaten. ayağı önde olan zaten gövde olarakta önde oluyor. aynı hizada duran adamlardan birinin kafası birinin omzu 5 cm ilerde diye ofsayt vermiyor hakamler. zaten bunu maç içinde ayırt etmesi imkansız. hakem o açıdan aynı hizada görüyor adamları. drogba ise ayağı önde çıktı zaten 20 santim mi ne. doğal olarak gövdesi de önde oluyor. Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 düz duran defans oyuncusu ile depara kalkan forvet oyuncusunu ayaklarına göre kıyaslayacaksın yani? gerçekten güzel bir hayal gücün varmış ya red :( screwy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 topa vurabildigin her hangi bir yerinin digeri insanın topa vurabildigi herhangi bir yerinden daha ilerde oldugu durumda ofsayt oluyosun. drogba o pozisyonda ofsayt. ayak falan ile alakası yok sacmalamayı kesin. Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hakem ofsayt değil demiş, o zaman değil. boşa tartışma Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 forgiversal futbol bölümü talep ediyorum. orda hep onun dedikleri doğru olsun her dediğine biz alkış tutalım terazisine basalım falan. Önceki 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 15.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7176748-stsl-4-hafta-galatasaray-antalyaspor-13-09-2013-20-00/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yorum yapmadan once biraz perspektif calisin ya. Tumerin seyiyle gerdege girmeyin
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 frogba yerine sabri olsaydı ofsayt olmazdı cüsse farkı işte
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 SeaGle said: Yorum yapmadan once biraz perspektif calisin ya. Tumerin seyiyle gerdege girmeyin lan ne tümeri olm kafayı mı yediniz izledin mi verdiğim linki? adamlar pierro sistemiyle çiziyolar duvar çiziyo oraya eşşek kadar bir de her şeyi geçtim üstteki yorumumu hiç mi okumadınız nasıl bir bağnazlık hüloğcular tayyibi bu kadar savunmuyor aboowww
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 piero dorgabnın 3. ayağına kadar dayamış biz diğer ayaklara bakıyoruz
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ofsayt nedir ? Hangi Durumlar Ofsayttır Hangi Durumlar Değildir ? FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı, Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı. şunu da koyalım da bazı arkadaşlar ihtiyaç duyuyor anlaşılan
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ona bakarsan şikenin cezası da küme düşürmek olarak tanımlı hala aynı ligdeyiz
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 auheauhu ben de onu diyorum kimse anlamıyor drogbanın pozisyonu ofsaytsa fener de küme düşsün!!!!
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yan hakem görüntüyü durdurup piero miero çizip bakabiliyor mu maçta
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o bakamıyor ama fenerbahçeliler biraz göz yaşıyla çizebiliyor perspektif çizgisini
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bıktım valla çoluk çocuğa laf anlatmaktan. ilk mesajımda ne yazmışım bi bakalım forgiver said: o bakamıyor ama fenerbahçeliler biraz göz yaşıyla çizebiliyor perspektif çizgisini Pingu said: yan hakem görüntüyü durdurup piero miero çizip bakabiliyor mu maçta Liebe said: arcane said: Liebe said: ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman ofsayt yok: http://i.imgur.com/8NADSKv.jpg abi valla şakasınız ya ötesi yok... http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartismali-pozisyonlar-3 ben zaten geyiğine yazdım üsttekini çünkü burda ofsayt hakikaten çok ince yan hakem için inanılmaz zor bir pozisyon. ofsayt verirsin ofsayt çıkmaz yanarsın, tam tersi olur yanarsın 2 ucu boklu değnek. biraz da büyük kulüp olmanın avantajıyla vermedi ofsatyı belki tam tersi antalya için olsa verirdi. aynı şeyler fenerbahçe bjk için de geçerli. ama fotolara pierroya falan bakarak göz göre göre ofsayt olan pozisyona ofsayt değil demek nasıl bir kafanın ürünü ben bunu anlayamıyorum işte. yani her şeyi geçtim koyduğun fotoda zaten omuz kafa falan her şey çizgiyi geçmiş ofsaytta sadece ayaklara mı bakılıyor sanıyorsunuz 10 sene önceki gibi hala?
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 steam aç da rahat rahat küfredeyim sana sdfg
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar. fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim.
PZero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pozisyon ofside neyi tartışıyosunuz anlamıyorum drogba bile yakın cevresine golün ofside olduğundan bahsetmiş .
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Red said: ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar. fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim. oha ciddi olamazsın :S
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ofsaytta ayağa bakılır mı denmiş burda? futbol bölümüne uzun süredir girmiyordum da, bilgi seviyesi resmen aşağıya inmiş geçen zamanda.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Liebe said: bıktım valla çoluk çocuğa laf anlatmaktan.
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hakemin maç içinde ayaklara bakması mumkun değil zaten o gövdelere bakıyor. hangi formanın önde olduğunu görüyor zaten. biz maçtan sonra rahat rahat çizgiyi çekiyoruz. ayakları baz alıyoruz. anlatmak istediğimi maykıl çeksin resmiyle anlattım zaten. ayağı önde olan zaten gövde olarakta önde oluyor. aynı hizada duran adamlardan birinin kafası birinin omzu 5 cm ilerde diye ofsayt vermiyor hakamler. zaten bunu maç içinde ayırt etmesi imkansız. hakem o açıdan aynı hizada görüyor adamları. drogba ise ayağı önde çıktı zaten 20 santim mi ne. doğal olarak gövdesi de önde oluyor.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 düz duran defans oyuncusu ile depara kalkan forvet oyuncusunu ayaklarına göre kıyaslayacaksın yani? gerçekten güzel bir hayal gücün varmış ya red :(
screwy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 topa vurabildigin her hangi bir yerinin digeri insanın topa vurabildigi herhangi bir yerinden daha ilerde oldugu durumda ofsayt oluyosun. drogba o pozisyonda ofsayt. ayak falan ile alakası yok sacmalamayı kesin.
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hakem ofsayt değil demiş, o zaman değil. boşa tartışma
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 forgiversal futbol bölümü talep ediyorum. orda hep onun dedikleri doğru olsun her dediğine biz alkış tutalım terazisine basalım falan.
Öne çıkan mesajlar