Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Yorum yapmadan once biraz perspektif calisin ya. Tumerin seyiyle gerdege girmeyin

lan ne tümeri olm kafayı mı yediniz izledin mi verdiğim linki? adamlar pierro sistemiyle çiziyolar duvar çiziyo oraya eşşek kadar bir de her şeyi geçtim üstteki yorumumu hiç mi okumadınız nasıl bir bağnazlık hüloğcular tayyibi bu kadar savunmuyor aboowww
Mesaj tarihi:
Ofsayt nedir ? Hangi Durumlar Ofsayttır Hangi Durumlar Değildir ?

FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı,

Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.

şunu da koyalım da bazı arkadaşlar ihtiyaç duyuyor anlaşılan
Mesaj tarihi:
bıktım valla çoluk çocuğa laf anlatmaktan. ilk mesajımda ne yazmışım bi bakalım

forgiver said:

o bakamıyor ama fenerbahçeliler biraz göz yaşıyla çizebiliyor perspektif çizgisini

Pingu said:

yan hakem görüntüyü durdurup piero miero çizip bakabiliyor mu maçta

Liebe said:

arcane said:

Liebe said:

ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman

ofsayt yok:

http://i.imgur.com/8NADSKv.jpg

abi valla şakasınız ya ötesi yok...

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartismali-pozisyonlar-3

ben zaten geyiğine yazdım üsttekini çünkü burda ofsayt hakikaten çok ince yan hakem için inanılmaz zor bir pozisyon. ofsayt verirsin ofsayt çıkmaz yanarsın, tam tersi olur yanarsın 2 ucu boklu değnek. biraz da büyük kulüp olmanın avantajıyla vermedi ofsatyı belki tam tersi antalya için olsa verirdi. aynı şeyler fenerbahçe bjk için de geçerli. ama fotolara pierroya falan bakarak göz göre göre ofsayt olan pozisyona ofsayt değil demek nasıl bir kafanın ürünü ben bunu anlayamıyorum işte.

yani her şeyi geçtim koyduğun fotoda zaten omuz kafa falan her şey çizgiyi geçmiş ofsaytta sadece ayaklara mı bakılıyor sanıyorsunuz 10 sene önceki gibi hala?
Mesaj tarihi:

ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs

sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar.

fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim.

Mesaj tarihi:
Red said:

ayaklara mı bakıyorlar diyen adamla tartışmanın gereği yok. bu saatten sonra gerçekten ofsayt olsa bile ofsayt değil gözümde sdfs

sonuçta futbolcular böyle durmuyorlar.

fizik olarak birbirindne farklı bir sürü adam var. öncelik ayağa bakıyorsun. ayakları aynı hizada olan adamlardan birinin vücudu daha çok yer kaplıyor diye ofsayt çalındığını görmedim.

oha ciddi olamazsın :S
Mesaj tarihi:
hakemin maç içinde ayaklara bakması mumkun değil zaten o gövdelere bakıyor. hangi formanın önde olduğunu görüyor zaten.

biz maçtan sonra rahat rahat çizgiyi çekiyoruz. ayakları baz alıyoruz. anlatmak istediğimi maykıl çeksin resmiyle anlattım zaten. ayağı önde olan zaten gövde olarakta önde oluyor. aynı hizada duran adamlardan birinin kafası birinin omzu 5 cm ilerde diye ofsayt vermiyor hakamler. zaten bunu maç içinde ayırt etmesi imkansız. hakem o açıdan aynı hizada görüyor adamları.

drogba ise ayağı önde çıktı zaten 20 santim mi ne. doğal olarak gövdesi de önde oluyor.
Mesaj tarihi:
düz duran defans oyuncusu ile depara kalkan forvet oyuncusunu ayaklarına göre kıyaslayacaksın yani?

gerçekten güzel bir hayal gücün varmış ya red :(
Mesaj tarihi:
topa vurabildigin her hangi bir yerinin digeri insanın topa vurabildigi herhangi bir yerinden daha ilerde oldugu durumda ofsayt oluyosun. drogba o pozisyonda ofsayt. ayak falan ile alakası yok sacmalamayı kesin.
  • Yeni Oluştur...