Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş | 15.09.2013 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samet Aybaba ve Bilic-ÖÖ yapılanması çok farklı, gaza gelmekten öte keyfini çıkarsın Beşiktaşlılar. Takımları güzel oynayınca Real, Şalke kaşkolları da açılmıyor, herkes mutlu şu an
Mesaj tarihi:
khala said:

FOVORİ BJK

Buna kanmayın yalnız, ilk bursa-beşiktaş maçına açılan oranlar 2.05 bursa, 2.60 bjk idi...sonra 2.3 - 2.2 olarak değiştirildi...Bana göre 2.3-2.3 olur bjk-gs oranları, iddaa olarak değerlendirilmesin buarada favori takım muhabbetine yazıyorum
Mesaj tarihi:
Ercan Taner'e geçen sordular maçlarda maçtan başka birşey anlatmıyorsunuz, hani muadilleri Evra'nın 7 kardeşine kadar anlatıyor vb. diye. Büyük maçlarda gereksiz bilgi seyircinin maça konsantrasyonunu azaltıyor, yorumcusuz çıktıysam maça ancak oyun durdukça bilgi veririm dedi. Ki haklı.

Okay Karacan bir maç sunuyor ağlayasım geliyor romantizmden
Mesaj tarihi:
tanrı bızım kazanmamızı istiyor!11
aman allahım aman allahım!1
biri sağa biri sola ha ha haaa
birde cep telefonun melodisi.
dırınım dırınııım dırınınım dırırınım DIR DIRI DIRI DIRIRIIIM
Mesaj tarihi:
kosova futbol maçlarını iyi anlatamıyor ya.mümkünse sadece basketbol maçlarını anlatsın.gerçi ercan taner de çok bayık anlatıyor.bana kalsa ingiliz spikerler en iyisi :D
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

khala said:

FOVORİ BJK

Buna kanmayın yalnız, ilk bursa-beşiktaş maçına açılan oranlar 2.05 bursa, 2.60 bjk idi...sonra 2.3 - 2.2 olarak değiştirildi...Bana göre 2.3-2.3 olur bjk-gs oranları, iddaa olarak değerlendirilmesin buarada favori takım muhabbetine yazıyorum

Oranlar açıklandı favori yok , dediğim gibi 2.3-2.3 :))
  • Yeni Oluştur...