RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 futbol bolumunde siyaset konusmak yasak :P
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://media.t24.com.tr/stories/2013/06/page_fenerbahce-ve-besiktas-taraftarlari-taksime-yuruyor_373923706.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: ahahahahaha ultraaslan tribününde gezi parkı direnişi pankartı mı? ahahahahahhaha Çare Drogba ve #direnburak pankartı varsa o da olabilir. uA'nın savunulacak tarafı yok, yükseleni Çarşı olan mal arkadaşları da Galatasaray'a küstürdüler fakat hepsi bir değil bu adamların Neyse it's the football, that's the football, kapatalım
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lan biri arkasını tüpçüye, diğeri hükümete yaslamış. biz ne yapalım bir de bizde yine 5 yabancı oluyor karar çıkarsa. asdff
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: ahahahahaha ultraaslan tribününde gezi parkı direnişi pankartı mı? ahahahahahhaha ultraaslan mı yazıyor o pankartta? cimbom yazıyor fizban. ultraaslan gezi direnişine katılmama kararı aldı diye biz direnmemiş mi sayıldık. 1. dünya savaşında almanyanın mağlup olup osmanlının da mağlup sayılması gibi bir şey senin düşüncen.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 4Ever said: Abi sapla samanı karıştırmayın yahu. Zamanında sizde yabancı sınırı kalksın diye yırtınıyordunuz. Şimdi savunucusu oldunuz. Gezi parkı olayları ile, yabancı sınırının ne alakası var.ben savunucusu degilim zaten yabanci sinirinin. milli takima zarar verecegini dusunuyorum ama hukumetin direk td adadigi bi milli takim da umrumda degil. bundan zarar goren turk futbolu olur uzun vadede, gokhan gonuller arda turanlar oynama sansi bulamaz cunku. kisa vadede faydali olur gsye de fenere de. gezi parkı olaylarıyla yabancı sınırnın bir alakası var demedim. iki ayrı imaj atmak yerine birleştirip attım. dün maçta açılmış pankart o. ultraaslan denen varlıklar topluluğunun direnişe bakışını biliyorduk da taksimde destan yazan polislerin hepsinin cimbom çocuğunu olduğunu düşünmemiştim ben, başka sıfatlar takıyordum kendilerine. o istanbul united'da da gfb ve ultraaslan yok mesela, daha küçük taraftar grupları var (sanırım gs'deki tek yürek, fb'deki de vamos bien vs)
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kavurma said: fizban said: ahahahahaha ultraaslan tribününde gezi parkı direnişi pankartı mı? ahahahahahhaha ultraaslan mı yazıyor o pankartta? cimbom yazıyor fizban. ultraaslan gezi direnişine katılmama kararı aldı diye biz direnmemiş mi sayıldık. 1. dünya savaşında almanyanın mağlup olup osmanlının da mağlup sayılması gibi bir şey senin düşüncen.yanında ultraaslan pankartı var o pankartın. büyük halini ara bul gör.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ahha fatih terim milli takım'da yabancı futbolcu oynatmak ister şimdi mancini iyi oldu da inat etmeyip bekleseydi sorun çözülcekmiş
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: lan biri arkasını tüpçüye, diğeri hükümete yaslamış. biz ne yapalım bir de bizde yine 5 yabancı oluyor karar çıkarsa. asdffyok fb'de de gs'de de 1-2 yabancı falan oluyor. fenerbahcede cristian haric herkes avrupalı, gs'de de öyledir.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 iyide patide uA yı seven kimse yoktur heralde :P bunun dışında hükümete arkasını yaslamayan takım varmıdır ki? çarşı çarşı diyoruz ama 3 takım arasında hükümete en yakın takım bjk şuan.mecburlar çünkü
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bizde yine 5 yabancı. peki 6+0+4 kuralı devam edicek mi bu karar çıkarsa? yani o zaman da saçma olur. İspanya'da bu sayı 3 mesela bunun gibi birşey yapsınlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 birde abi haber kaynağı amkspor :D yapmayın etmeyin :P
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 5 yabancı değildir. sayalım bi: drogba kesin fransız vatandaşıdır, eboue ingiliz. riera zaten ispanyol, amrabat hollandadayken bi vatandaşlık kapıvermiştir, chedjou bi fransızlık kapıvermiştir, sneijder zaten hollndalı, bruma portekizli. muslera, dany, melo kaldı bi. muslera da italyan fln olabilir. hükümete arkasını en çok yaslayan takım gs şu an. eğer maa seçilirse fenerbahçe olacak.
guernica Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bizde non eu oyuncu yok ya. fenerde emenike ile hıristiyan var.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ya hacı ben beşiktaştan bahsediyom.. asdf atiba - denthino - motta - genç çocuk falan..
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ha o zaman sen zaten sevinmek icin sevmemissin, yapacak birsey yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nando-İtalya Dany, Chedjou, Drogba-Fransa Riera ve Melo-İspanya Sneijder ve Amrabat-Hollanda Bruma-Portekiz Eboue-Belçika
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fransa ne dandik ülke ya dany ye bile vatandaşlık vermişler. o değil de, http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24972726.asp merak ediyorum. bizim kulüpler futbolcuları sigortalıyor mudur ? yoksa galatasaray hamite 9m euro daha ödeyecek mi mesela futbol hayatı biterse.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oynayamıyorsa karşılıklı fesh edersin standart maddedir bence sözleşmelerde washigtonu kalp hastası diye göndermiştiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Washington_%28futbolcu%29 adam gol makinası oldu dsfsdfs
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 işin ilginci burda oynarken de canavar gibi gol atıyordu askfasj ölürse elimizde kalmasın diye yolladılar heralde :D
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Riske girmek istemediler işte. Appiah'ta da aynen riske girmediler o sayede bayağı kurtardılar paçayı mesela. Washington'daysa fırsat kaçmış oldu.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sırtını hükümete dayamış takımın başkanı Başbakandan randevu alamıyor ama diğer çok değerli takımlarımız başbakanla ele ense göte parmak takılıyorlar sürekli. fizban cidden garipsin. Gerçi dünkü oyunu görünce baktı yabancılarla oynasalar bunlar silkelerler bizi, o yüzden bu acını anlayabiliyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu AB ayarı çok abartı ya, biz 5-6 yabancı fazla mı diye tartışırken limitsize çekiliyor gibi birşey oldu. Zorunluk olmadıkça yerli niye oynatasanız ki o zaman.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Darksun said: Bu AB ayarı çok abartı ya, biz 5-6 yabancı fazla mı diye tartışırken limitsize çekiliyor gibi birşey oldu. Zorunluk olmadıkça yerli niye oynatasanız ki o zaman.iyi futbolcu oldugu icin mesela? turkiyede sınır olsun olmasın selcuk'u kimi alıp kesersin mesela 2m euro verip yıllık. ya da gecen seneki burak'ı neyle kesersin. gokhan gonulu volkanı caneri, tolgayı gokhan toreyi olcayı(gecen seneki) kim kesebilir yani yabancı alıp. ya da arda turkiye gelsin istemez misin. futbolcu iyi oldugu icin oynasın. sınır zorunlu kıldıgı icin degil. bu sayede belki topcularımız biraz daha oynamaya calısır kenarda oturup 700k euroları hupletmez. ha ben altyapıya onem verilsin istiyorum. mehmet demirkolun yorumlarına da bu konuda acayip katılıyorum. yabancı sınırı kalksın ama 6. oyuncudan sonra aldıkların icin parasının belli bi oranını "alt yapı vergisi" olarak ode. sneijdere yıllık 5m veriyosan 500k da alt yapıya atacaksın. o 500k ile diyarbakırda konyada izmirde alt yapıda cocuklara hayat guvencesi verip sadece futbol oynamaya odaklattırıcaksın.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bence iyi oluyor ya oynamasın yerli falan, selçuk şahin gibi aydın gibi emre çolak gibi adamlar ilk 11 başlıyorlar gs fb gibi takımlarda yabancı sınırı sağolsun. it gibi çalışçaklar böyle sarumanın korkusundan koşan uruk hailer gibi koşturacaklar sahada yan gelip yatmak yok inşallah gelir o zımbırtı. he en çok gs'a yarıcak tabi bizim iyi yabancıların sayısı belli zaten kadlec-christian kafadan çöp, yobo biraz gereksizler arasına girmeye başladı zaten formssuz bayadır oynamıyor da. kalıyor 7 yabancı zaten, ama devre arası her türlü takviye gelir tabi
Öne çıkan mesajlar