forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1998066.html arda 2017 e kadar imzalamış hadi geçmiş olsun
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Arda ligin üstünde bir adam, getirebileceğimiz tek kozumuz sezon başı iyi bir bütçeye sahip olmamız ve Arda'nın Galatasaraylılığı idi. İki kozumuz da kayboldu herifin hem fiyatı x2 oldu hem de resmen kariyer sezonunu geçirmeye aday bir başlangıç yaptı Antep'teki Muhammed, Kayseri'den Sefa, Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu'na 10-15 arası bir bütçe ayırarak masaya vurabiliriz yerli kalitesini, bakalım ne olacak
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Sefa ve Hakan için Önder Özen halen uğraşıyormuş. Sefa'yı özellikle bonservisiyle birlikte çok istiyor Önder Özen. Bayağıdır da işliyor, bu sene Kayseri ile bonservis yüzünden anlaşılamadı diye alınamadı. GS'ye de minimum 7-8 milyon euro çekerler tahminen, iki talibi bilindiğine göre Kayseri'de tok satıcıya başlar yine ... Hakan kiralık olur ancak bu dönemden sonra, gerisi her Türk takımı için zor. Muhammet tam GS'nin aradığı adam. Bana kalırsa Burak'ı Lazio'a gönderip sezona onla bile başlayabilirlerdi. Antep'in temel sorunu maddi kaynaklar şuan, tok satıcıyı oynayacak durumları hiç yok. 3-5 arası bir rakama direkt alırsın. Hatta daha az belki...
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Zaten Burak'ı satıp tek forvete dönmek, ligde de Drogba'yı Muhammed ve Umut ile yedeklemek baya mantıklı bir işti olmadı. Beşiktaş'ın parası olsa bu sene Sefa'yı alırdı, seneye zorlayacaklar biraz rahatlayınca parasal anlamda fakat yine de Galatasaray girerse o işe zor. Muhammed'i baya da ucuza alırdık, bana kalırsa bizim maçtan sonra hemen girişmemiz lazımdı, Antep ligde ekonomik olarak en zorda olan klüp. Cenk için istediklerinin 2.5 M EU olduğunu biliyorum, Muhammed de 3 olsun hadi, Yiğit Gökoğlan için verdin bu parayı zamanında, harca işte Hakan ise takımın yıldızı olacak konumda, baya üstüne oynanıyor orada kaldı ki 3 milyon euro bonservisle alındı yetiştirme bedeli falan değil. Hamburg 10'dan aşağı salmaz
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 küslük dedikoduları doğruymuş. burak'ın maaşına zam yapılacakmış sdfsfs ulan sen golünü at sonra hobi olarak yine küsüp maaşına zam iste. inadına kovacaksın bunları zam falan yapmayıp.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ünal Aysal, FT kavgası konuşmaları başladı yine hemen, telegol de istihbarat anlatılmaları devam ediyor :)
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 aamet çakar 48 saat içinde GS'de bir atom bombası patlayacak demiş. tamam Messi'yi kesin aldık bu sefer.
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 transfer bombası değildir o terim istifa falan eder sdfs
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Terim'in yerine iyi bir hoca buldularsa gidebilir. Hele Real ve ilk yarı BJK'deki gibi Engin ile diamond taktiğine devam edicekse ,bir süre dinlenmesinde fayda var
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 MrLevie said: aamet çakar 48 saat içinde GS'de bir atom bombası patlayacak demiş. tamam Messi'yi kesin aldık bu sefer. http://resimdiyari.com/upload/2012/08/07/20120807155959-01b83dfe.gif
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Drogba'nın dinlendirilmesi lazım arada. CL+Full lig 90 dakika kaldırabilecek seviyede değil, onu bildiğinden top yokken yürüyor zaten. Umut bu takımda rotasyonda daha fazla görev almalı. Dinç bir Drogba her zaman faydalı olur, sadece 80'den sonra Umut'u almakla olmaz, dün Drogba'yı çıkarmasını bekledim ben, ama işte belki ileride top tutar veya 2 gol attı diye çıkarmadı.. Bir de şu kanat oyuncuları Sneijder'i çok rahatlatacak. Hani hep diyoruz ama ileride top tutamadığımızdan, hele ki Burak'la zaten olmadığından, kenarlara adam lazım ki Sneijder oyunu yayabilsin, en iyi yaptığı işlerden biri o. Tak diye sağa açıcak mesela, tık dicek Bruma'ya atıcak. Inter'de tam böyle oynuyordu adam...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ünal açıklama yapmış, oyuncuları övmüş ama teknik heyete bişey dememiş, çok arayacak FTyi
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 said: Melo yaptığı açıklamada, “Kırmızı kart görmek istemezdim, fikrim de hareketin kırmızı kartlık olmadığı yönünde. Maçtan sonra çıkan olaylar bana bağlanmış böyle olduğunu düşünmüyorum. Ben kırmızı kart görmeden önce bu olaylar başlamıştı. 60. dakikadan itibaren kırmızı kart görmeden başlamıştı”. “Dün iyi bir atmosfer yaratan bir taraftar vardı, onları tahrik etme yönünde bir hareketim yoktu. Çok yanlış anlaşılan bir konu oldu. Benim Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor tüm taraftarlara saygım var. Tabii Gs taraftarıyla ayrı bir bağ var aramda, onlara aşığım. Beşiktaş taraftarına yapılan bir hareket değildi. O formayı göstermem Galatasaray taraftarına yönelikti. Örnek vermem gerekirse Meireles de oyundan çıkarken Fenerbahçe amblemini öpmüştü. Bence bunda da sıkıntı yoktu. O da bir şekilde takımına bağlılığını gösterdi. Bence bunda da sıkıntı yoktu. Sahada bir rekabet var ama saha dışında dostluğun kalması gerekir. Brezilya'da da aynı şekilde, Flamengo taraftarıyım ama diğer takım taraftarlarından da arkadaşlarım var. Burada da böyle yorumlanması lazım. Beşiktaş taraftarına karşı bir hareket yapmadım”.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ünal açıklama yapmış, oyuncuları övmüş ama teknik heyete bişey dememiş, çok arayacak FTyi fatih terim in affedilir bir yanı yok.başkası olsa yollamıştı bile fatih terim i.bu senede son senesi olacak muhtemelen
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Besiktas'ı da ozune dondurdugumuze gore artık seriye baglayabiliriz. Fikstur de kolay zaten. Yardırın aslanlar.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yabancı sınırlaması olmasa Fatih Terim'le işi olmaz Aysal'ın zaten. Ama işte böyle bir kural var ve kendisi türk futbolcuların kezban triplerini aşabilen tek teknik adam.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bu arada muhtemelen Terim ile yollar ayrılacak yakın zamanda. Başkan konuşmuş biraz önce., Bu Terim - Aysal olayında kesinlikle Aysal haklı diye düşünenlerdenim.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 toggie said: Besiktas'ı da ozune dondurdugumuze gore artık seriye baglayabiliriz. Fikstur de kolay zaten. Yardırın aslanlar. Beraberlik serisi iyiydi evet
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 serjuhan said: Bu arada muhtemelen Terim ile yollar ayrılacak yakın zamanda. Başkan konuşmuş biraz önce., Bu Terim - Aysal olayında kesinlikle Aysal haklı diye düşünenlerdenim. Ne demiş başkan?
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 said: "Fatih hocamızın Milli Takım ile ilgilenmesiyle bu iş alevlendi. Bir gün bu işler nasıl böyle oldu nasıl buralara geldi hepsinin bilgisini vereceğiz ama o gün bu gün değil. Bu bizim iç meselemiz ve bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Fatih hocayla birlikte oturduk ve bir sohbetle bitebilir. Biraz sabretmenizi rica edeceğim." "Ortada bir sorun olmasa bile o konu hakkında çok konuşulmadığı zaman o konu sorun haline getirilebiliyor. Oturup bir karar alacağız 24-48 saat içinde neticeye varacak bir konu bu sizlerden biraz sabır bekliyorum." "İşin esası önemlidir. Anlaşmazlık, uyuşmazlık varsa buna göre adımlar atılır. Burada bir aksama olursa bugünden önlemler almak bizim görevimiz." "Net bir şekilde söylüyorum. Hiçbir teknik direktör ile görüşme yapmadık kimseye de görev vermedim. Türkiye'de veya dünyada bizimle görev yapabilecek birçok profesyonel var." "Benim kimseye kırılmak gibi bir lüksüm yok. Bunun için her türlü kararı zamanında almak zorundayım. Ben bunun bilincindeyim." "Bu Allah'ın emri değil, ama 48 saat için bu işi halletmeye çalışacağız. Bu konu uzadıkça Galatasaray'ın marka değeri ve kurumsal yapısı zarar görmektedir." "Nerede aksama olursa zamanında orayı tamir etmek zorundayız." "Melo olayında kırmızı kart gördü. Sadece rakip oyuncunun ayağına basmış. Melo sahadan çıkarken formasını çıkarıp göstermiştir. Benim hiçbir oyuncum saygısızlık etmedi etmez de..." "Fatih hocamızla ilk anlaşmamızı bir sene bir sene olarak yaptık ve her sene sonunda oturup konuşacaktık. Bir sene dolunca hocamızla olan anlaşmamızı iki sene daha uzattık. Yönetim kurulumuzun iki yıl daha uzatma istediği budur. " "Ama Fatih hoca Antalyaspor maçından sonra sözleşme teklifimizi kabul etmedi. 'Her zaman 1-1 gidiyorduk sözleşmeler şimdi neden 2 yıllık oldu?' dedi. Emek onun emeği saygı duyarım."
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hoca sözleşme teklifimizi reddetmiş. Bunun yanında sanırım başkanın telefonlarına çıkmadığı da doğru. Kesinlikle düzgün bir aday varsa kovsunlar Terim'i. Hayır direk kendini kovdurmaya çalışıyor Terim. Hani kovulmadan Galatasaray'dan gitmem diyor ya. Kendi gitmeye totosu yemiyor hali ile hamleyi karşıdan bekliyor. Ancak taraftar bunu yemez, herşeyin farkında ve aklı başında olanlar Aysal'ı ciddi anlamda destekliyor bu konuda.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ünal Aysal tam yurtdışı kafası ya, taktı profesyonelliğe hani becerebilirse o kurumsal yapıyı kabul fakat Galatasaray'ın bünyesine ters bunlar. Ayrıca bu yerli tayfayı dizginleyecek Terim dışında bir adam yok, B planı da yoksa tam boka sarar iş. Drogba falan çalıştırsın koç/oyuncu shdfhsdf Zaten bizimle çalışmak isteyecek birçok "profesyonel" var derken bile selamı çakıyor Terim'in methodunu beğenmediğine
Öne çıkan mesajlar