Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mancini işi çok kolay şimdi kendini kovdurmak için uğraşcak yıl dolmadan 4.5 milyon + tazminatla sezonu kapatacak seneyede başka büyük kulube gider . 1 yılda o kadar kim kazanıyor futboldan
Mesaj tarihi:
biliç kazanmıyor mesela garibim

halbuki teklif vermeye çalıştım ama kulübümle yeni sözleşme imzaladığım için düşünmüyorum dedi

karpuz peynir ekmek yesin şimdi :(
Mesaj tarihi:
aquila said:

Nasilsa beceremez diye basmislar primleri.

This.

"Şampiyonlar ligi ve süper kupanın üst üste 3 kere kazanılması durumunda toplam 2 prim toplanıp küpü alınacaktır." ibaresi görmeyi bekledim bir an sdf.
Mesaj tarihi:
Hiç takip etmedim ben bu Mancini'nin yönettiği takımları filan.Nedir oyun felsefesi bu abinin.Klasik ölümüne sıkıcı italyan futbolu oynatıyorsa ben lig tv gsbonus gsmobile filan ne varsa iptal edip futbolla alakamı keseyim hiç maruz kalmadan maça filan.

Neyse biraz bakındım cevabımı aldım eğer ekşide filan ağır kolpalamadıysa okadar adam ben bu yönetime söyleyecek laf bulamıyorum.İnşallah içlerinde patlar yaptıkları bu mallık.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

3. olsanız bile nasıl ŞL'ye direkt katılıyorunuz. Sadece Fener Avrupa'ya gidemiyor. 2. kim olursa olsun o direkt gider.

Mancini hamlesi günü kurtarmak için harika bir hamle ki iyi hoca olduğunu düşünmesem bile. Avrupa'da bir şey beklemeyin bu arada, 500 milyon dolarlık takımı 2 sene gruptan bile çıkartamadı. Biri ölümdü gerçi ama olsun, kadro değeri...

E nesi var anlamayacak? 1/2 fb olsa 1/2 bjk olsa ki öyle görünüyor 3. Olsak bile bjk ile gideriz şlye herkes fener mi ön eleme öaçında elensin gelebilecek en lame takımdan biri gelir bize trömsö gibi eleyenezsek ülkeyi terkederiz
Mesaj tarihi:
Kalten said:

Hiç takip etmedim ben bu Mancini'nin yönettiği takımları filan.Nedir oyun felsefesi bu abinin.Klasik ölümüne sıkıcı italyan futbolu oynatıyorsa ben lig tv gsbonus gsmobile filan ne varsa iptal edip futbolla alakamı keseyim hiç maruz kalmadan maça filan.

Neyse biraz bakındım cevabımı aldım eğer ekşide filan ağır kolpalamadıysa okadar adam ben bu yönetime söyleyecek laf bulamıyorum.İnşallah içlerinde patlar yaptıkları bu mallık.

Söylendi burda da italyan aykut'u
Mesaj tarihi:
Kızının twitleri dün spor programlarında da konuşuldu. Bana kalırsa tabi ki yönetimin bir B planı olacak. Terim Milli Takımla flörte başladıktan sonra görüşülmesi doğal bana kalırsa.

Bu arada ekşide şurda burda gördüğünüz yorumlarla ahkam kesecekseniz hiç takip etmeyin futbolu yahu.
Mesaj tarihi:
guernica said:

http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/

yardımcılar hala daha ümit-hasan görünüyor.
o kadar övdüğümüz staff gelmedi mi lan yoksa??

Sedat PEKER
Masör
  • Yeni Oluştur...