PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 mancini işi çok kolay şimdi kendini kovdurmak için uğraşcak yıl dolmadan 4.5 milyon + tazminatla sezonu kapatacak seneyede başka büyük kulube gider . 1 yılda o kadar kim kazanıyor futboldan
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 biliç kazanmıyor mesela garibim halbuki teklif vermeye çalıştım ama kulübümle yeni sözleşme imzaladığım için düşünmüyorum dedi karpuz peynir ekmek yesin şimdi :(
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ya o grup tam ölüm grubuydu ya :D yinede en kötü 3. olması gerekirdi o kadroyla.o hayvani kadroyla ajax ı yenememek küfür gibi
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aquila said: Nasilsa beceremez diye basmislar primleri. This. "Şampiyonlar ligi ve süper kupanın üst üste 3 kere kazanılması durumunda toplam 2 prim toplanıp küpü alınacaktır." ibaresi görmeyi bekledim bir an sdf.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bence baz ücreti normal. Avrupada başarı gelirse alsın tabi parasını. Öyle bir hava var ki sanki Terim bedavaya çalışıyordu.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 DoruK said: bu sene gaza gelip şampiyonluk beklemek hata olur. ama nası olsa 3. olsak şlye direkt katılıyoruz fddsf O nasıl oluyor ?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 3. olsak direk olmaz, bjk seneye gidebiliyo galiba.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 https://twitter.com/Cami_Mancini/media/grid bunun kızı daha güzel galiba
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 karısının memeli fotoları çıkmış mancininin ne biçim takım olduk namuslu karı yok
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 30 kere londraya taşınıyorum yazdı ondan sonra
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 oha bunu da mı stalklamaya başladınız / gizlemiş lan hesabını, naptınız kıza
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 türk insanının erkeginden korkulur aga bunu kanıtlıyor insanımız her gün sdsfs
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Hiç takip etmedim ben bu Mancini'nin yönettiği takımları filan.Nedir oyun felsefesi bu abinin.Klasik ölümüne sıkıcı italyan futbolu oynatıyorsa ben lig tv gsbonus gsmobile filan ne varsa iptal edip futbolla alakamı keseyim hiç maruz kalmadan maça filan. Neyse biraz bakındım cevabımı aldım eğer ekşide filan ağır kolpalamadıysa okadar adam ben bu yönetime söyleyecek laf bulamıyorum.İnşallah içlerinde patlar yaptıkları bu mallık.
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 DarKRideR said: 3. olsanız bile nasıl ŞL'ye direkt katılıyorunuz. Sadece Fener Avrupa'ya gidemiyor. 2. kim olursa olsun o direkt gider. Mancini hamlesi günü kurtarmak için harika bir hamle ki iyi hoca olduğunu düşünmesem bile. Avrupa'da bir şey beklemeyin bu arada, 500 milyon dolarlık takımı 2 sene gruptan bile çıkartamadı. Biri ölümdü gerçi ama olsun, kadro değeri... E nesi var anlamayacak? 1/2 fb olsa 1/2 bjk olsa ki öyle görünüyor 3. Olsak bile bjk ile gideriz şlye herkes fener mi ön eleme öaçında elensin gelebilecek en lame takımdan biri gelir bize trömsö gibi eleyenezsek ülkeyi terkederiz
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Kalten said: Hiç takip etmedim ben bu Mancini'nin yönettiği takımları filan.Nedir oyun felsefesi bu abinin.Klasik ölümüne sıkıcı italyan futbolu oynatıyorsa ben lig tv gsbonus gsmobile filan ne varsa iptal edip futbolla alakamı keseyim hiç maruz kalmadan maça filan. Neyse biraz bakındım cevabımı aldım eğer ekşide filan ağır kolpalamadıysa okadar adam ben bu yönetime söyleyecek laf bulamıyorum.İnşallah içlerinde patlar yaptıkları bu mallık. Söylendi burda da italyan aykut'u
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Kızının twitleri dün spor programlarında da konuşuldu. Bana kalırsa tabi ki yönetimin bir B planı olacak. Terim Milli Takımla flörte başladıktan sonra görüşülmesi doğal bana kalırsa. Bu arada ekşide şurda burda gördüğünüz yorumlarla ahkam kesecekseniz hiç takip etmeyin futbolu yahu.
guernica Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/ yardımcılar hala daha ümit-hasan görünüyor. o kadar övdüğümüz staff gelmedi mi lan yoksa??
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tugayin gelmesi mükembel haber ya çok sevindim o kadrodan akli çalisan 2 türkten biri
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 smsler ifşa edilmiş diyorlar
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 guernica said: http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/ yardımcılar hala daha ümit-hasan görünüyor. o kadar övdüğümüz staff gelmedi mi lan yoksa?? Sedat PEKER Masör
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yarın akşam mançini olacak dimi,adam 1 günde ne çalıştıracakta oynatacak?uu baya bi ilginç akşam olacak
Öne çıkan mesajlar