Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Terim aslında taraftara oynadı biraz. Söyledikleri ve yaptıkları çok çatıştı.

Galatasaray beni bırakmadıkça bırakmam diyerek taraftarın gönlünü fethedip. Bi yandan da milli takımı bırakmak istemedi ve yönetime ters gelicek hareketler yaptı.

Tabi bu 2.dediğim yönetimle terim arasında kalıp gündem olmayınca fatih terimi taraftarların gönlünü alan açıklamaları akılda kalan taraf oldu.
Mesaj tarihi:
Terim'in gonderilis sekli tam da Terim'e gore bence. Ayrıca gayet guzel gonderdiler ne var ki ayıp olacak? Sozlesme onerildi, kabul etmedi. Ne yapmasını bekliyodun yonetimin?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

said:
Terim’e, “Hocam, 3. kez ayrıldın, tekrar gelir misin?” sorusu yöneltildi. İmparator, “Bir daha dönersem başkan olarak dönerim” diyerek noktayı koydu.

lol

Daha GS'de baskan olmanın kosullarından haberi yok demek ki. Milli takım dunya kupasına gidemezse ne olacak hali acaba.
Mesaj tarihi:
Fatih Terim egosunu kenara koyup Galatasaray deseydi, o geri cevirdigi iki senelik sozlesme yerine bir sene onerirdi Unal Aysal bence. Adam sirket yoneten bir isadami, win-win olmasi icin adami memnun edecek teklifi yaparlardi. Terim istemedi ve isteksizligini cocukca gosterdi. Transfer yapilirken yardimci olmadi, sezon basindan beri takimi duzgun yonetmedi, formsuz Burak surekli oynuyor ama milli takimda Umut banko cikip golleri atiyor. Tamam atti Ama Andorra'ya atti demeyin, o mac Burak da vardi, o ataydi golleri o zaman.

Yok abi adam dupeduz hiyarlik yapti. Kimsenin de hakki yok buna. Gideceksen isler zorlasinda degil, sezon bittiginde basar gidersin. Alper Potuk Galatasaray'in kapisindan dondu ki CL de oynama ihtimaline ragmen alamadilar. Bu adamin bir lafiyla Selcuk geldi, Burak geldi. Hem de yedinci olmus takima geldiler, kendi kluplerinin (Trabzon) sampiyonlar ligi on elemesi oynayacagi sene. Ugrassaydi Terim, Potuk da kosa kosa gelirdi.
Mesaj tarihi:
yeni gelecek hocanın işi çok zor olucak.bir kere ne yaparsa yapsın hep fatih terim in gölgesinde kalıcak.hatta daha ilk yenilgisinde gerek taraftar gerek basın tarafından üstüne çok yüklenilecek.

bu tip şeyleri kaldırabilecek bir hoca getirmeleri lazım.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

said:
Terim’e, “Hocam, 3. kez ayrıldın, tekrar gelir misin?” sorusu yöneltildi. İmparator, “Bir daha dönersem başkan olarak dönerim” diyerek noktayı koydu.

lol

ahahahahahahah

http://inciswf.com/1287946508.swf
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Aysal da ego yok ki yahu.

Egonun kralı var onda da, başta acemilik yüzünden patlıyordu, şimdi iyice abarttı. Terim'e eleman dediği andan itibaren ego savaşına girdi o da işte.

toggie said:

Terim'in gonderilis sekli tam da Terim'e gore bence. Ayrıca gayet guzel gonderdiler ne var ki ayıp olacak? Sozlesme onerildi, kabul etmedi. Ne yapmasını bekliyodun yonetimin?

Mevcut sözleşmesi bitene kadar tutabilirlerdi mesela. Her sözleşme uzatmayanı kovacak mısın? Ortalık biraz sakinleşince gider konuşurlardı tekrar sözleşme işini.
Mesaj tarihi:
Ne sözleşme konuşması ne durulması, terimdeki isteksizlik vs gün gibi ortada, takımı ve oynu da bok götürüyor. Kaçmak istedi kaçtı adam bunu yaparken de kendini nasıl yücelttiğini görüyoruz tepkinizden.
Mesaj tarihi:
Rew sözleşmesi bitene kadar dursaydı söylemi de çok talihsiz bana kalırsa. Her kötü sonuçta çevremdeki onlarca taraftar milli takımı çalıştır sen diye homurdanıyordu. Bütün sezon bu şekilde bir ikilemle geçmezdi. Bunun yanında cidden iki takımı çalıştırması Galatasaray için çok büyük sorun. Bak mesela geçen iki milli maç zamanı hoca bir hafta filan yoktu ve bu ara Real Madrid maçı öncesi oluyor. Ekim ayında da benzer bir periyot var. Yani Şampiyonlar Liginde oynayan bir takımda hocanın böyle bir lüksü olamaz.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Egonun kralı var onda da, başta acemilik yüzünden patlıyordu, şimdi iyice abarttı. Terim'e eleman dediği andan itibaren ego savaşına girdi o da işte.

Yok Ego felan Tv den öyle görünüyordur :)
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Rew sözleşmesi bitene kadar dursaydı söylemi de çok talihsiz bana kalırsa. Her kötü sonuçta çevremdeki onlarca taraftar milli takımı çalıştır sen diye homurdanıyordu. Bütün sezon bu şekilde bir ikilemle geçmezdi. Bunun yanında cidden iki takımı çalıştırması Galatasaray için çok büyük sorun. Bak mesela geçen iki milli maç zamanı hoca bir hafta filan yoktu ve bu ara Real Madrid maçı öncesi oluyor. Ekim ayında da benzer bir periyot var. Yani Şampiyonlar Liginde oynayan bir takımda hocanın böyle bir lüksü olamaz.

Milli takımda danışmanlık yapacaktı işte birini de bulup. Hem milli takım hem kulüp takımı çalıştıran hocaların futbolda örnekleri var.

Terim hatasız demiyorum zaten ama bunları yaptığı, yapacağı belli bir adam, öte yandan takıma katkısı da bilinen bir adam, Terim'le başarı istiyorsan bir ölçüde adamı kendi haline bırakacaksın, bazı konularda alttan alacaksın.

Ha, "Ben süper profesyönel yönetim isterim, başarıdan daha önemlidir, başarı o zaman da yakalanır" dersen, ki diyebilirsin, o zaman baştan Terim'le çalışmayacaksın, ya da onu yollayacaksan o işi da bahane bulduğun şekilde profesyönelce yapacaksın.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Darksun said:

Aysal da ego yok ki yahu.

toggie said:

Mevcut sözleşmesi bitene kadar tutabilirlerdi mesela. Her sözleşme uzatmayanı kovacak mısın? Ortalık biraz sakinleşince gider konuşurlardı tekrar sözleşme işini.

Tutamazsın. FT'nin dusuncesi milli takım kupaya giderse ben de giderim, gidemezse GS ile sozlesme yenilerim seklindeydi. Buna onceden cozum bulmak gerek. Bu sezon bok olacaksa eger bastan hoca gelsin ki bir de sezon sonu teknik direktor aramakla ugrasmayalım. Her sene CL hedefi olan bir takımda kimse FT'nin nazını cekemez. Yonetim kesinlikle haklı bu olayda.
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesini böyle gönderemezsin. Sene sonunda sportif başarı gelmezse Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve kurmayları Ünal Aysal'ın ipini çeker.
Mesaj tarihi:
@Rewendor

Bunun örnekleri olabilir ama Terim resmen Galatasaray'ı kullandı bu süreçte. Ben de eminim ki Estonya ve Hollanda maçlarında iyi sonuçlar alınmazsa tırıs tırıs dönecekti ama dünya kupasına katılsaydık, kimseye bırakmazdı o kupada takımın başında olmayı ve hali ile Galatasaray'ı bırakacaktı. Bu şekilde olmasını ben de istemiyorum şahsen.

Alttan alma konusunda da zaten şu 1 yıllık süreçte kimin kimi daha çok alttan aldığı ortada. Hele ki kulübün başkanıysa bu aslında tam tersi olmalıydı. Bana kalırsa olması gereken oldu.

Haaa ek olarak Aysal'ın da kesinlikle sene başında yönetimden ayrılan pislik ekip tarafından bir şekilde gönderileceğine de eminim.
Mesaj tarihi:
Sportif basarı dediginiz sey ligde sampiyonluk, CL'de de en fazla gruptan cıkmadır zaten. Bu sene sampiyon olamasak sportif basarı gelmedi mi sayıcaz? Neyse ki takımdaki oyuncularda yeniceri zihniyeti yok. Arda da gelmedi cok sukur, takımda gruplasma olmayacak.

Her fırsatta "GS'yi bırakmam, GS benim evim" diyen adamın sozlesme yenilememesi resmen camiaya atılmıs kazıktır başka bir sey degil.
Mesaj tarihi:
Abi kim ne nerse desin eğer terim liseli gibi eleman tiplerine girmeseydi kendini sogutmasaydi bunlar olmazdi.

Ne başarısı olursa olsun herif büyük bir takımın antrenorusunun liseli kızların ayarında tiplere girmenin açıklanacak pek bir nedeni olamaz.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bu olay uzerine cesitli komplo teorileri de uretilebilir. Zaten uretiliyor da yani mantıklı dusununce fener'in sike davası, besiktas'ın carsı/gezi olayları vs. derken gs en dertsiz tasasız ve isleri yolunda giden takımdı. ligtv'nin rekabeti dusunmesi, basbakanın her ise burnunu sokması, tff'nin basında bir basbelası hıyarın olması falan gayet bu olanların sorumluları olarak gorulebilir.
  • Yeni Oluştur...