souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 souldarkorn said: Yönetimden ilk FT tepkisi. http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/09/18/fatih-terim-icin-sok-sozler Bu arada Adnan Nas yalanladı açıklamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 o değil de hamit'e o kadar cenabet dedik kötü dedik ama adam oynamayınca cenabetliği takıma yayıldı lan. o oynarken en azından tek oluyordu. hamit'in geri dönüp bütün yetoluğu üstlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 souldarkorn said: Yönetimden ilk FT tepkisi. http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/09/18/fatih-terim-icin-sok-sozler Konuşana değil konuşturana bakacan, bu adam Ünalın isteyipte söyleyemediği şeyleri söylemiş işte. Ünal kulüp gibi değil kendi şirketi gibi görüyor camiayı, oysa TRde işler farklı yürür. Ünal 2 yıldır futbolla ilgili bir adam, TRden ve TR futbolundan bihaber aslında. Zaten Abdürrahim ve AliDürüstü daha doğrusu eski tip idarecileri yokedip ufak bir yönetim CEO modeli getirerek büyük yanlış yaptı Ünal, ama daha jeton düşmedi. Fazla Avrupalılık fazla Profesyonellikte geçmiyor bizim memlekette, çünkü erken daha... FT ve Drogba gidince asıl bomba patlayacak ama, düne kadar Ünalın b.kunu yiyenler sopayla kovacak Ünalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Karaktersiz taraftara küfür ettiğini kabul etmiş. Üstüne özür dilemiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/878821-burak-yilmaz-ozur-diledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şuna bi de ceza verilse de iyice küsseler Selçuklan beraber sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 kinq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Abi taraftar da daha karakterli değil. Sanki küfür etmiyorlar mı durmadan, kimbilir yakın temasta neler neler ediliyor futbolcular sineye çekiyor. Kimse taraftarları toplu bir şekilde savunmasın. Cantona zamanında çok güzel söylemişti Ipswich Town maçında herifin tekine tekme savurduktan sonra. Ben futbolcuların da çok karakterli olduklarını vs iddaa etmiyorum, ama taraftar profili çok daha kalitesiz. Bir kere işin bir spor olduğunun bilincinde değil adam. Bu sektörde milyonların dönmeside Burak Yılmaz'ın istediğiyle olmadı, hani işi bu noktaya bağlayacaksak. Sen bu işi hayat meselesine getiriyorsun en başta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 taraftar nasil duzgun olsun kitle olarak, milyonlarca her turlu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iyi lan yine özür dilemiş oda bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 taraftara milyon euro ödemiyorlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 kabul edip, ozur dilemis adam, hala sen niye hakaret ediyosun onu anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 E heralde taraftarlara milyon euro ödemeyecekler zaten. Spor müsabakaları niçin yapılıyor sence? Sen bunu gurur meselesi yapıp futbolu bu kadar büyütmezsen (dünya olarak) kimseye de milyon euro'lar ödenmez. Bir film artistine daha fazlası ödeniyor da sesini çıkartmıyorsun, futbolcunun parasını konuşmak bana saçma geliyor. Kimse zorla izlettirmiyor, bilet aldırmıyor, forma aldırmıyor, takım tutturmuyor. O zaman destek olmazsın, kitleler bunu yaparsa eğer, bu para da dönmez. Bu paraların dönmesi futbolcuların suçu değil yani,o zaman onları eşşek gibi para kazanıyorlar maçı kazanmak zorundalar, iyi oynamak zorundalar gibi bir mantıkla eleştirmek saçma çünkü işin içinde insan mücadelesi var, para ile doğru orantılı olacak değil bu iş. Zaten iyi olmayanlar, zamanla eleniyorlar. Ha gider Aydın gibilerine eşşek yüküyle para verirsin o ayrı, burada da suç gene Aydın'ın değil tabii:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 haklı adam ya 3-5 hafta kötü oynadı diye orda ana avrat sövmüşlerdir herife. bide yani hırslı bi tip oyundan o skorla bi bok yapamayarak çıkıyosa herifin piskoloji sakattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 akşam oturup ağlayan burak muslera vardır bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 trollemiyorum ama şu haberlerde buraktan kral diye bahsetmeleri falan çok uyuzuma gidiyor.şahsı umurumda değil ama krallık ünvanının k sini hak etmeyen bir oyuncu bana göre.hakan şükür metin oktay gibi adamlarla birlikte anılmasını hazmedemiyorum. burak diyin yılmaz diyin hem burak hem yılmaz diyin ama kral demeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gol burağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 blackhavvk said: trollemiyorum ama şu haberlerde buraktan kral diye bahsetmeleri falan çok uyuzuma gidiyor.şahsı umurumda değil ama krallık ünvanının k sini hak etmeyen bir oyuncu bana göre.hakan şükür metin oktay gibi adamlarla birlikte anılmasını hazmedemiyorum. burak diyin yılmaz diyin hem burak hem yılmaz diyin ama kral demeyin abi. Şu anda aktif fubol oynayan türk oyuncular içerisinde KRAL denebilecek tek isim Burak Yılmaz. Deal with it. http://big.assets.huffingtonpost.com/ceel-lo-cat-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Krallık artık ünvan olarak bayağı yerlerde sürünüyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 blackhavvk said: trollemiyorum ama şu haberlerde buraktan kral diye bahsetmeleri falan çok uyuzuma gidiyor.şahsı umurumda değil ama krallık ünvanının k sini hak etmeyen bir oyuncu bana göre.hakan şükür metin oktay gibi adamlarla birlikte anılmasını hazmedemiyorum. burak diyin yılmaz diyin hem burak hem yılmaz diyin ama kral demeyin abi. beşiktaşlıyım hakan şükür gibi bir herifin adının metin oktay'la aynı cümlede geçmesi de benim kalbimi burkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Adam gol krali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Takım iyiydi çünkü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 galatasaray en sağlıklı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Burak da o yüzden mi değersiz golcü? Takım iyi diye? e- ayni adam trabzonda da gol kralı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 aquila said: Adam gol krali? gol kralı, adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saç modeli yüzünden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar