aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Evet motorcu patiler, anket tam günlük event içindir. Muhtemelen sabah 9-10 arsı toplanma, bol bol gaz açma viraj dönme sonucu gidilen güzel bir yerde yemek yiyip sohbet etme derken akşam 9u falan bulabilir dönüş. Güzel boş alan bulunursa daha acemi patilerle ufak antrenmanlar da yapılabilir :) (Gazlıyoruz falan dedik diye korkmasınlar, gelsinler, yavaş gidicez söz :) ) Bu bilgiler ışığında, hangi gün gazlıyoruz? edit: ankette sadece cumartesileri yazdım, pazar günü dinlenelim diye, ama farklı tarih isterseniz her türlü olur yani, su motorcusu değiliz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 14 ü bana terste 21 ve sonrasına ayarlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 14 işaretledim, 21 ve 28 uymuyor ne yazık ki. Daha sonrada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paticik MC kurup PATİCİK diye cut yapsanıza allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YDz45f5zEhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 lan bunu koymaya geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Xaenin said: Paticik MC kurup PATİCİK diye cut yapsanıza allah aşkına. dün soa izlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi 15 kişi oy vermiş kim onlar. 21inde gelirim diyenler bi yazsın görelim lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 benim için bu haftadan sonrası hatta 21'inden sonra daha uygun. fakat çok uzatmayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 biraz daha bekleyin bari ayın 21'inde ben ehliyeti alayım sonra motor alayım gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 21'i bana olur, ama öğleden sonra katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 21 inde yapılırsa bende Bursa 'dan gelirim ... Nerede toplaşılacak ? Nereye gidilecek ? Şöle bir rota çıkaralım program yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Haa motorsikletmiş, yanlış gelmişim zfdsfds. Xaenin said: Paticik MC kurup PATİCİK diye cut yapsanıza allah aşkına. Turuncu cut, o spastik kedi kafası logosu falan. Bunu yapana 10 tane internet hediyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 soyle deri ceketin sirtina ko aman bi turuncu pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 orta karadeniz turu yapın samsuna gelin misafir edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tarih 21 Eylül Cumartesi olarak setlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yetersiz katılımdan dolayı süresiz olarak ertelenmiştir. EKİM ayı içerisinde uygun herkes kendine uyan tarihleri yazabilirse organize olmaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Another pati meeting attempt hit the dust due to motherlessness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu cumartesi bana da uyuyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Organizasyon yapabiliyorsanız konuşup buluşun abi, ben şehir dışında olacağım. Ama sanırım ilk buluşmada haftasonu sürüşü yerine bir akşam toplanıp çay kahve içmece gibi daha basit birşey daha mantıklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bu pazar hava güzel olursa bi göktürk-bahçeköy yapmayı düşünüyorum ne dersiniz gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ben gelebilirim, yarın belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar