Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hambil indi bandil 9

Suark

Öne çıkan mesajlar

https://www.humblebundle.com/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+Humble+Indie+Bundle+9!&utm_campaign=20130910_m117186438_Introducing+Humble+Indie+Bundle+9!&utm_term=Humble+Indie+Bundle+9

mark of the ninja falan var,
trine 2 veya ftl için alabilirim.

öle yani.
mark of the ninjayı kaçırmamak laızm

en iyinin en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ftl zaten en iyilerden
trine ve mark of the ninjayı çok övüyolar
bide fez var yukledim begenmedim ama
bezdim abi platformer indie den
yok mu sole heyecan verici yeni bi concept

mark of the ninja işte bi bak yutuptan. sana ne heyecan veriyor bilemem de düzgün platformer.

güzel bundle. FTL zaten başlı başına bir bundle ederi var, o kadar iyi bir oyun.

yalnız fez almayın sdfds korsanlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

mal bi bebe işte ya twitterdan falan milelte küfür ediyodu, pc sadece excel için kullanılır amk falan dedi birkaç ay sonra fez pcye çıktı sdf. old school japon developerlara da oyunlarınız bok gibi falan demişti bi de yanlış hatırlamıyosam. en son oyun basınından bi elemanla kapışıp fez2yi falan iptal ettiydi ahah. daha çok vukuatı vardır da benim bildiklerim bu kadar. buna para kazandırcağına çöpe at paranı daha iyi yani
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Silphatos said:

benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf

Abi bundle'a gelene kadar indie alma ya =/ Hep madur oluyosun yeminle.

değil indie hiçbir aaa oyuna bile para vermiom zaten :D baktım şimdi meraktan listeye, brütal legendi gogda bi panpam verdiydi, mark of the ninjayı steamgiftsten kazanmışım, trine 2 gamersgate kredilerimle almışım son olarak ftl steamden geçen indirimlerde almışım evet, amma nasıl almışım steam wallettaki beleş dijital paralarımla sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...