Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 https://www.humblebundle.com/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+Humble+Indie+Bundle+9!&utm_campaign=20130910_m117186438_Introducing+Humble+Indie+Bundle+9!&utm_term=Humble+Indie+Bundle+9 mark of the ninja falan var, trine 2 veya ftl için alabilirim. öle yani. mark of the ninjayı kaçırmamak laızm en iyinin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mark of the ninja inanilmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kartımı kabul etmedi abv ninja alacaktım allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 lel Aldım direk. Bundle ın adını "Son zamanda merak ettiğiniz ama indirimini kaçırdığınız bütün oyunlar" koysalarmış yeriymiş. Bastım 5 doları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Artıbir, FTL dışında hiç birinin indirimini yakalayamamıştım. Akşam eve gidince 1-2 dolares basıp steam keylerini alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 of kredi kartında limit yok diye 1 cent verebildim sdfsdf ftl'yi merak ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ftl zaten en iyilerden trine ve mark of the ninjayı çok övüyolar bide fez var yukledim begenmedim ama bezdim abi platformer indie den yok mu sole heyecan verici yeni bi concept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Phil Fish'e para vermeden fez alma firsatini bekliyordum da bundle'in kalaninin tamami var heh, yoksa cok iyi bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ninja için alıcam ben de akşam eve gidince ya kartı kabul etmedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BonePART said: ftl zaten en iyilerden trine ve mark of the ninjayı çok övüyolar bide fez var yukledim begenmedim ama bezdim abi platformer indie den yok mu sole heyecan verici yeni bi concept mark of the ninja işte bi bak yutuptan. sana ne heyecan veriyor bilemem de düzgün platformer. güzel bundle. FTL zaten başlı başına bir bundle ederi var, o kadar iyi bir oyun. yalnız fez almayın sdfds korsanlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Brutal Legend alayım dedim pc kaldırmadı fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 fez e olan nefret nedir abi neden herkes kızıyo ben onu anamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 çünkü developerı phil fish denen şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 nedir mevzu ozet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bizim nerdlere yamuk yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mal bi bebe işte ya twitterdan falan milelte küfür ediyodu, pc sadece excel için kullanılır amk falan dedi birkaç ay sonra fez pcye çıktı sdf. old school japon developerlara da oyunlarınız bok gibi falan demişti bi de yanlış hatırlamıyosam. en son oyun basınından bi elemanla kapışıp fez2yi falan iptal ettiydi ahah. daha çok vukuatı vardır da benim bildiklerim bu kadar. buna para kazandırcağına çöpe at paranı daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Silphatos said: benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf Abi bundle'a gelene kadar indie alma ya =/ Hep madur oluyosun yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Arkadaş demişti Ftl'e 10 dolar verme indirime gelir diye, dinlemedim ah ah, Mark of the ninca ve ftl keyifli oyunlar tafsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 FTL e 10 dolar verdiniz diye pişman olmayın beee mis gibi oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Redeagle said: Silphatos said: benim için en kötü hambıl oldu bu ya, hepsi var la fez hariç :( onu söyledim bi forumda, sadece fez yok almam bunu diye artık diye, elemanın teki yollamış fezi sdf Abi bundle'a gelene kadar indie alma ya =/ Hep madur oluyosun yeminle. değil indie hiçbir aaa oyuna bile para vermiom zaten :D baktım şimdi meraktan listeye, brütal legendi gogda bi panpam verdiydi, mark of the ninjayı steamgiftsten kazanmışım, trine 2 gamersgate kredilerimle almışım son olarak ftl steamden geçen indirimlerde almışım evet, amma nasıl almışım steam wallettaki beleş dijital paralarımla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 olmayan varsa: Mark of the Ninja Steam Key gg - Trine 2: Complete Story Steam Key THQ9G-TEDA5-2ENNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Teşekkürler Norak, Mark of The Ninja'yı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Gog'daki pampalarını istiyorum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben hala europe universal 3 istiyorum var mı fazladan olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar