Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Akhlaur said: Kızın durumuna ve isyanına biraz anlayış gösterilebilir demek istemiş sanırım şair.Kalkıpta özüy dileyim yazsın herkes dememiş. Abi ben xaenin yazınca öğrendim olayı misal. İnsanlar nereden bilecek diyorum misal? edit: za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 her yöntemi desteklemek zorunda mıyız ki? bence çoğu yerde stratejik hata yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Tamam sen haklısın da, haketmiştir falan yazan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 coco sende yeterince direnmedin o zaman ben kadıköye çıkarken geldin burda odatv status spam yaptın bu gelip topic mi açayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Akhlaur said: Tamam sen haklısın da, haketmiştir falan yazan bile var. eh "obvious troll is obvious" zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ayıpta ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forumda birbirini ipleyip "ayıp etmeyeyim" diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Azcık insan olduğunu unutmasa işte insanlar iyi olura geliyor konuşma. Ayrıca sen kendi adına umrumda değil insanlar ayıp falan diyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 evet yazım çok genel olmuş illaki vardır da, oran az. genelde çok tınlamıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Dworgian said: Xaenin said: Kızın arkadaşı kafasından vurulmuş resmen taşşak geçiyorsunuz abi şu anki durumla. Ayıp. Kızın arkadaşının başından vurulması topic e girince default öm gelen info mu? Nereden bilsin abi yorum yapanlar? Abi benim de sabah ilk açtığım topic buydu, 3. mesajda arkadaşına zarar vermişler sinirlisin yazıyordu, ben de coco'nun mesajlarını aratıp neymiş olay öğrendim. Belli ki gergin ve sinirli yani, duruma sinirlenmeden arkasındaki sebebe bakmak gerekli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 konu dışına acsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bence kişisel,kendisi kızmış çünkü.kişiyi ilgilendiren konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 merhaba, özellikle yinelemek istiyorum, isyanımı paylaştım... ayrıca bugüne dek kimseyi direnip direnmediği için eleştirmedim, ama davet ettim evet. anlayış gösterenlere ve iyi dilek sahiplerine sonsuz teşekkürler... bu arkadaşımın durumu iyi, kafasının arkasında 2 derin yarık açılmış, ilk müdahale süreyyada yapılmış videoya almış bizimkiler... https://www.facebook.com/photo.php?v=10151839289900546&set=vb.639885545&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şimdi bu başlığı eleştirenlere birkaç not düşmek istiyorum, bu açıklama belki gereksiz ama niyetim net. ilk mesajımda olduğu gibi. ve sorum da net olacak. edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 senin yaptiklarina ek olarak (evet hepsini ben de yapiyorum) polis dovuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Arkadaşına geçmiş olsun. Bana gelirsek ben de işte feysten paylaşım falan yapıp direniyor ayağına yatıyorum, ohh ense rahat. Yalnız sen baya iyiymişsin ya gerçekten harikaymışsın. Keşke hepimiz senin gibi olsak hatta sen olabilsek =/ Tebrik ediyorum en çok sen direniyorsun. Bu da birincilik telin. http://www.yavuzeliler.com/FileUpload/ds448037/File/et_telden-arac-yapalim_80603_azjaiqjfp.jpg Cebimdeki kadıköyler de taze bitti ama leblebi var yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aa o tel arabadan cocukken yapar oynardik sokaklarda bunun modeli degisikmis var mi baska resmi? 3-4 tekerli galiba ben 2 tekerli yapardim direksiyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Noyzura sama gelmeden aggro yu cekeyim. Coco chan a yazik olmasin linc edilmesin. Pati hulelololoy! Alayinizi mahkemeye verirler yazmayin boyle ulu orta. Cok fazla shakirt dolasiyor patide direk fislerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben resmi olarak fişlendim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 direnenleri evlerinden aldiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fistan said: senin yaptiklarina ek olarak (evet hepsini ben de yapiyorum) polis dovuyorum eyw fistoş bunun üstüne del mundo da bi metrelik bira çekeyim kaç gayme 80 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu yüzden yapma coco yazdım. şu an sinirinle ve üzgünken yazacağın şeylerle ne sen sonradan gurur duyarsın ne sana cevap yazacaklar. iki tarafta birbirini üzdüğüyle kalır. geçmiş olsun bu arada, kutun doluydu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kalbimi yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 edit mi yapayım? peki. e: yaptım. :( herkese ektiği bir gelecek dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar