roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mekatronik mühendisliği ile çap yapabilir miyim? yapılıyomuş. http://i.imgur.com/EUz7Ugy.png
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kanka tek kitaptan sorumlusun zaten.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 m. ? muğla malatya yada mardin allah mühendisliği bitirsen bi bok olmaz ordun bırak okusunlar fsd
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben anlamadim. daha dogrusu anladigim: ilahiyat fakultesinden cap yapan tek kisi var?
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nerde liste görse şu isimlerin hepsini stalklıyoydum ya eskiden
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dersleri aldiktan sonra ne yaparsan yap abi ne var bunda.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Öyle değil o. Belirli bir miktar ortak dersin olması gerekiyor, benim okulda mesela Kocaeli'de (diğer çoğu okulda olduğu gibi) tüm mühendisliklerle bile çap yapamıyosun. Mesela çevre okuyosan inşaat ya da kimya ile çap yapabiliyosun, elektronik istersen 'hacı ortak dersiniz az' diyorlar. Ya da İnşaat ile atıyorum mekatronik olmuyor. Burada o kural tamamen esnetilmiş, ya da kaldırılmış. Yoksa hiç alakası yok, çok saçma bi karar yani.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o olay değişiyor okuldan okula göre bazıları aynı mühendislik bazıları aynı fakülte diyor istanbul üniversitesinde kimya müh jeoloji müh ve işletme sanırım aynı yerde işletme okuyan biri kimya müh çift anadal yapabiliyordu ben endüstri müh okurken sosyolojiye başvuramadım mesela gittim metalurji malzemeyle yaptım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ilahiyat öğrencisi olan adam din kültürü öğretmenliğini seçmemiş mi? ben konuyu anlamadım garip olan ne var bunda? oha bi dk. ekşide gördüm şimdi excel dosyasını tek bir fakülte bu kadar yandal öğrencisi mi seçmiş? hukuk falan da var o nasıl oluyor ya.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o liste ilahiyat fakültesi öğrencilerinin çap yapmak istedikleri ve onay aldıkları bölümler işte eczacılığa girmiş bi kısmı mühendislik hukuk falan atlayan olmuş. bu kadar çeşitlilik olması saçma tabi ortak alan bişey olur eywta aptallığın source olan bölüm öğrencisinin bi hukuk mühendislik okuması rezalet.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 3.24te hani yüksek bi ortalama değildir ilahiyat için allah var mı yok mu ? var amk 3.50 AGNO geliyor zaten
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bir fakültede bu kadar yandal yapan adam nasıl olur ya. 62 kişi var höh. aldıkları lise eğitimi o fakülteler için yeterli olsa bile bu kadar insana yandal yaptırmak ayıp.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila said: dersleri aldiktan sonra ne yaparsan yap abi ne var bunda. aslında düşününce şu çok doğru lan.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahmedinejad said: ilahiyat öğrencisi olan adam din kültürü öğretmenliğini seçmemiş mi? ben konuyu anlamadım garip olan ne var bunda? Hepsi İlahiyat fakültesinden. O dediğin yine ilahiyat fakültesindeki bir bölümle çap yaptığı için öyle.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 listenin tamamını görünce anladım. ben soldakileri eski bölümleri falan zannediyordum. meğer tek fakülteymiş.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 üniversitelerde program, ders programı, çap, yandal vs. şeyler olması ne kadar saçma.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://ilahiyat.marmara.edu.tr/notice/cift-anadal-ve-yandal-kazanan-fakultemiz-ogrencileri-listesi/ marmara üni bu arada.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ülkedeki üniversitelerin hali içler acısı ya.
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fransuxa said: ÜMMÜGÜLSÜM NEDİR AK AHAHAHHA nesi var açık mert korkusuz eski ad işte, anneannesinin ismini filan koymuşlardır kıza.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o 3.86lı hukuk fakülteliler neymiş ya. gerçi batman üniversitesi hukuk fakültesi de olabilir resimden anlayamıyoruz. edit: marmaraymış lel
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bu ne lan böyle. oha bokunu çıkarmışlar resmen oldu olacak tıp da okuyabilselermiş. eczacılk ne birader dersleri bırak alanları bile farklı. ben mak den ble öyle her müh bölümünü seçemiyorum keza bu resmen saçmalık
Öne çıkan mesajlar