SCelen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dün oynadım 2 saat falan, ben beğendim açıkçası gir oyna çık tarzı güzel. Ayrıca craft olayı falanda var galiba çok derine inmedim ama zevkli gibi geldi şimdilik. Özetlicek olursak oyun, lol'ün dominion mapi şeklinde bi haritada oynuyorsunuz 3 takım oluyor aynı haritada. Belli puana ulaşan ilk takım kazanıyor. Oyun sonunda exp.-craft malzemeleri falan kazanıyorsunuz. Ayrıca horde mode falanda var quest yapabildiğimiz yine takımca diğer oyuncularla etc. etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Arkadaşlar 4 tane de bende var isteyenler maillerini öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Aynen, bende de 4 adet var. E-postalarınızı yollayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bu arada, said: You will be able to log in and play every day from 15:00 to 20:00 GMT and 7 AM - 12 AM EST / 4 PM - 9 PM PST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 moba neden sevmediğimi bir kere daha hatırlattı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben de moba sevmem ama 3 ayrı takımın kamyona supply çekmeye çalıştığı modu sevdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yeni modlar gelmiş pve olarak, ilki iki kişilikti baya baya basitti. karakteri kapatmışlar, parayla açıyorsun (ingame sanırım, ben direkt açabildim) abilityler levella unlock oluyor. craft'ı tier sistemine bağlamışlar, account level ile bağlantılı. biraz daha bakacam, baya enteresan şeyler var. tek sıkıntım ping, en son oyunda ruslar bir araya koydu. en az 250 ping vardı göstermese de. çok tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 f2p ise neden bunlar oyunu gift diye yollamış bana anlamadım ama isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bu stunlock studiolarının grafik tarzını yarattığı şeyleri vs çok seviyorum. Bu da geldi beta bakıyorum baya keyifli oynatıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bu hafta sonu betaya steam üzerinden kalıcı olarak katılınabiliyor ve DLClerde indirimde 30 dolarlık 4 pack dışında hiçbir şey almayın sakın, çok saçma diğer 2 paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Randomize harita üzerinde random görevler yapılan pve modu geldi yeni zombie tipleri geldi, silahlar için level kasma falan kaldırıldı, silahlara modifikasyonlar geldi. Yeni pve güzel ama oyunun ölmemesi için biraz erken çıkardılar görevlerin bir kısmını koymamışlar daha. Yeni PVE http://www.deadislandepidemic.com/crossroads/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 beta key beklemenize gerek yok bu arada. http://steamcommunity.com/groups/6RgF56457/discussions/0/620695877210653725/ buradan oyunu yükle deyince oynayabildim ben direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bu güzel oyun daha fazla ilgi görmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar