PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 nexus 5'in şarjı gitmez o kadar. g2'ye bak bence bataryada ötesi yok, 5.2 ekrana göre büyük de sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 N5 icin lollipop factory imagelar geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 5 güncellemesini yükleyen var mı? Benim ki rootlu olduğu için manuel yükleyeceğim daha yükleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 aquila said: yogun telefon gorusmesi yapiyosan, akilli olmayan telefon al. aynen johnny waynen fazla radyasyon cilde zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Litminov said: 5 güncellemesini yükleyen var mı? Benim ki rootlu olduğu için manuel yükleyeceğim daha yükleyemedim. Root OTA'yı engellemez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 denedim ama hata verdi sanırım kernel de yüklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 fresh install yapmak şart, dev previewin üzerine kat çıkayım dedim 5.0'ı, saçmaladı bende de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 OTA gelmiş. Kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben yükledim lolipop cumartesi. (updatele gelmedi) inanılmaz hoşuma gitti ^^ hele contactlar falan. birisi arayınca ekranın değişmemesi üstte göstermesi. vesaire vesaire inanılmaz güzel olmuş. pil performansı da iyi gibi geldi bilmiom uygulamar wipe yediği için belki dfsknsdf (tinder falan yok diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 eskiden biri arayınca üstte göstermiyor muydu sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ben de bu gece yükledim lollipop'u özellikler iyi gibi ama uygulamaları açınca beyaz arka plan çıkması bence çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi ota ile update yapmayı deniyorum, flash ile update yapmayı deniyorum, denemediğim yöntem kalmadı olmuyor. En sonunda telefon brick de oldu şöyle mi yapsam, böyle mi yapsam derken buildprop dosyasının editli olduğu için güncelleme yapmadığını öğrendim. buildprop dosyasını değiştirince tümden gitti telefon. Androidsdkslim denilen bir şey varmış güncellemeyi onunla flash-all yapıp yükleyince oluyormuş sonradan öğrendim. güncellemeyi ben bayağı beğendim zaten hızlıydı hızında bir farklılık yok ama menüyü açınca beyaz sayfada gelmesi hoş değil hakikaten. onun dışında bildirimler, kilit ekranı, arama ekranı falan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Başlamışlar 5.1i dağıtmaya. Varsa Nexus kullanan kontrol etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Marsmelov firmwarei geldi panpalar abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Bana gelen bir update yok. Yine parti parti geliyor herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arayüzde gram değişiklik yok ya insan tasarıma önem verir biraz bıktık artık görünümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Geldi update, daha kurmadım. Nedir artı, eksisi ? Tecrübe ettiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bi nebze daha hızlandı telefon. Now on tap var. kullanmak aklına gelirse baya başarılı. bataryada da doze sayesinde gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Now on tap ne oluyor ? Kurdum ben dün, durup duruken 3G kesiliyor bazen, kapat aç yapınca datayı geliyor. Vodafone'dan mı oldu, telefondan mı kesin emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Telefondan oluyor kesin, biraz denedim. Kesiliyor 3G durup duruken, ya da bazen çalışıyor olarak göstermesine rağmen 2G den yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Uykudayken telefon arka planda uygulamaları ve bağlantıyı kapatıyor, senin ayarladığın sıklıkta arada açıyor, eşitliyor sonra kapatıyor diye biliyorum. Ayarları bir incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Uykuyla ilgisi olduğunu sanmıyorum, aktif kullanıyorken internet çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Android 6.0 data connectivity problems Broken 3G/LTE or data connectivity is another common problem with Nexus devices, especially after a major software update. You can try placing your device in Airplane mode and then turn it off. This will ensure that all your connections are reset or killed and then restored back to normal. Alternatively, try removing the SIM card from the device's slot and then put it back as this will help in restoring broken connections on your device. As a last resort, take your device to the nearest mobile service provider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Teşekkürler, deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Yok, sıkıntı var yine. Her güncellemede daha kötüye götürüyor Nexus'lar zaten. Nexus 3, 4, 5 hepsini kullandım. İlk çıkan işletim sistemi ile yağ gibi akıyor, her güncellemede yeni dert geliyor. Yeni modeli al diye zorlamak için midir nedir, ama bundan sonra almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar