Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nexus 5

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
ben yükledim lolipop cumartesi. (updatele gelmedi)
inanılmaz hoşuma gitti ^^
hele contactlar falan.
birisi arayınca ekranın değişmemesi üstte göstermesi.
vesaire vesaire
inanılmaz güzel olmuş.
pil performansı da iyi gibi geldi bilmiom uygulamar wipe yediği için belki dfsknsdf (tinder falan yok diye)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ota ile update yapmayı deniyorum, flash ile update yapmayı deniyorum, denemediğim yöntem kalmadı olmuyor. En sonunda telefon brick de oldu şöyle mi yapsam, böyle mi yapsam derken buildprop dosyasının editli olduğu için güncelleme yapmadığını öğrendim. buildprop dosyasını değiştirince tümden gitti telefon. Androidsdkslim denilen bir şey varmış güncellemeyi onunla flash-all yapıp yükleyince oluyormuş sonradan öğrendim.

güncellemeyi ben bayağı beğendim zaten hızlıydı hızında bir farklılık yok ama menüyü açınca beyaz sayfada gelmesi hoş değil hakikaten. onun dışında bildirimler, kilit ekranı, arama ekranı falan hoşuma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Android 6.0 data connectivity problems

Broken 3G/LTE or data connectivity is another common problem with Nexus devices, especially after a major software update. You can try placing your device in Airplane mode and then turn it off. This will ensure that all your connections are reset or killed and then restored back to normal.

Alternatively, try removing the SIM card from the device's slot and then put it back as this will help in restoring broken connections on your device. As a last resort, take your device to the nearest mobile service provider.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, sıkıntı var yine. Her güncellemede daha kötüye götürüyor Nexus'lar zaten. Nexus 3, 4, 5 hepsini kullandım. İlk çıkan işletim sistemi ile yağ gibi akıyor, her güncellemede yeni dert geliyor. Yeni modeli al diye zorlamak için midir nedir, ama bundan sonra almam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...