Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

said:
Nukem_Verite, 06 Aralık 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
1-0 olcak tabii 6 yediğiniz takıma fark mı atmayı bekliyodunuz eheh
Manchestar fark atarak kazanır.
[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

Şahsen ben man united'i gerçekten yenmiş gibi sevinmedim ama, sonuçta man'a 3 tane attık. Bu sevindirici, bunun yanında man. sonuçta dünya'da ilk 5'tedir kanımca, fb'nin şu anki dünya sıralamasıyla kıyaslanamaz (değişebilir tabi, uefa'dan umutluyum ama bakalım.) Hal bu olunca bu takım belki bilerek beraberliğe oynar fakat kesinlikle maçı bıraktıklarını sanmıyorum.

[Bu mesaj MeSh tarafından 09 Aralık 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 09 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
dun mactaydim bende guzel oynadik kazandik.ancak bu man. utd'in normal man utd ile uzaktan yakindan alakasi yok.tamam iyi hos guzel skor tabelasinda fenerbahce 3 manchester united 0 yaziyor bu muhtesem birsey ancak kendimizi kandirmayalim oyle cok buyuk bir basari saglamisiz gibi,karisimizdaki takimin tek motive olabilecegi sey bazilarinin genc olmalariydi bazilarinin az forma sansi bulabilmeleriydi o kadar.
man utd.'in premier league maclarinda sans bulan
oyuncularida vardi.

bunlar;wes brown,bellion,o'shea,d.fletcher,djemba djemba,phil neville,fortune ve en onemlisi cristiano ronaldo.bunlarda oyle pafchester filan denilebilecek oyuncular degil hepsi premier league maclarinda forma sansi sonradan veya ara sira ilk 11'de sans bulabiliyor takip edenlerin bilmesi lazim.neyse netice olarak bildigimiz man utd'a gore cok zayif bir kadro ile ciktilar.

bizim icin onemli olan fenerbahce'nin kazandigi su son iki mac ile artik avrupa'da ayaklarini yere saglam basabilecekleridir.kazandirdigi ulke puani,kazandigi paralar ve en onemlisi cok buyuk olmasada itibardir.
bu galibiyet ile simdi bir suru kisi cikacaktir ''uefa kupasi gozuktu'' diye.tamam fenerbahce uefa kupasini kazanabilir ancak bu kafayla gidersek bir husran kazanilan guveni yine bosa cikaracaktir.yonetim ve teknik heyetteki herkesin bu dakikadan sonra iki dusunup bir konusup medyanin gazina gelmemesi gerekir.uefa kupasi kazanmak galatasaray aldi diye kolay birseymis gibi gostermeye calisan ve galatasaray'in bu basarisini kucumsemek isteyenler vardir,bunlar yuzunden fenerbahce'ye medya tarafindan bir gaz verilecektir sonra kotu bir sonuc alindiginda biliyoruz hepimiz neler oldugunu.
sonuc olarak diyecegim sudur ki,fenerbahce'nin man utd.'in su kadrosunu yenmesi buyutulmemelidir ayni zamanda kesinlikle kucumsenmemelidir.

tuncay'in sevinmesine laf edenler olmus onlar blackrose'un cevabini okusunlar,ustune eklim birde o kadar guzel bir gol atarsaniz sevincinizin artmasi dogaldir.bir futbolcunun bu kadar sevinmesi sevinilecek birseydir yadirganacak degil,ne guzel iste tribundeki taraftarla birlikte seviniyor daha ne olsun.

yinede ilerleme var diger taraftarlarin soylemlerinden bile anlayabiliyoruz.ilk defa bir avrupa maci sonrasi alex'e laf edilmemis ve ilk defa bala kazandiniz denilmemis heh.yolumuz acik olsun uefa'da artik :)

helal olsun tarafsız gerekçi bir yazı.

Arkadaşlar manunun paf takımını yendiniz. Manu maca asılmadı. ŞL kupası almış gibi sevindiniz. Zaten ilk golde Daum hayatının en mutlu anlarını yaşıyordu, o sırada Alex ferguson her zamanki gibi tınlamadan sakızını çiğniyordu.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Ya komik duruma düşüyoruz beyler türk olarak. Sonucta bu formalite macı. ve manu feneri hic tınlamadığınız, su an ki puan durumuyla tınlamaya ıhtıyacını olmadığını alanen soyluyor. karşı tarafa bakıyoruz Daum cok onemli bir GS macı oncesınde en iyi 11 ini sahaya suruyor. nobreyı zar zor yetıstırıyorlar maca. İlk gol gelıyor Daum ve Tuncay ŞL kupasını almıs gibi sevınıyor. ya bunda buyutulecek ne var Tuncay. Hadı gittin ciddi bir macta manu a ıngılterede 1 tane attın. sevin haklısın.

Obur taraftan Gazeteyi okurken kafayı yedim resmen. Şu saçmalığı nasıl yazıyorlar o gazeteye bakın yazı şu; Porto 8 puanla gruptan cıktı. Fener 9 puanla cıkamadı. bu nasıl ADALET.

fotomacta yazıyordu bu. yorumu sıze bırakıyorum.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

hehe artık laf atacak başka yer bulamadılar adamın sevinmesine karışıyorlar. ne adamlar biliyoruz ki bir lig maçında gol atınca 10 tane takla atan. (Bknz: Martins)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi zamanlar nası daha güzel seviniriz diye beyin patlatırdı takımlar yok timsahlar yok fotoğraf çekmeler bisürü şey bunlar gibi.gol atmadan önce topa nası vuracağını değilde golden sonra nasıl sevineceğini düşünen birçok topçu vardır ki top kaleye yöneldiği anda koşmaya başlayıp bi terslik olduğunda defasın girmesi araya, topun direğe çarpması gibi dünya ayaklarının altından kayıp kıç üstü yere oturan..
şimdi kalkmış adam çok sevinmiş yok yaa.!!!
sevinecek tabi.gol atmış ister kayseriye ister machester.a ister pafchestera farkmaz.taklalarda atsa hakkıdır..sahayı tavaf etsin isterse..[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

kimse ŞL kupasını almış kadar sevinmedi çünkü SL kupasını almadı, tamam ülkemizde futbolcunun ve futbol seyircisinin "eğitimi veya seviyesi" biraz düşük olabilir ama gerizekalı değiller, en azından büyük bir kısmı...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

sana o yaziyi yazdigimdan beri forumda abartanlari aradim 17. sayfadaydim ki oraya kadar hic abartan fbli yok, diger takimin taraftarlari abartmaktan felan acmis olayi. goremiorum ben abartan bi fb taraftari
sen goster o msglari da senin ne amacla yazdigin/okudugunu ogrenelim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 09 Aralık 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
ben halen tuncayin sevinmesindeki tepkileri anlamiyorum....

Bu tepkiler arasına benim yazımı sokmadın di mi, ben tepki olarak değil sevinçten önceki şaşkınlığını yazmıştım başta, yoksa bir tepkim yok.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

nukem in dedigi cok dogru bisi 6-2 nin rovansını 3-0 aldık yendigimiz takım m.united tır isterse cocukları gelirsin vs..haberlerde gordum sizin paf dediginiz takım bile 60 mil euro luk takım..

olayda bartılacak bisi yok fb cok guzel oynuyo bu oynamasinin da meyvelerini alıyo cok guzel hem lig de hemde avrupada uefa i alırız gibi bisiyi anca fanatikler soler o da laf olsun diye takıdaki herkes cok guzel konustu tuncay dau falan hepsi onumuzde ki maclara bakıcaz ilerliyebildigimiz kadar ilerliyecez dedi..

su an onumuzdeki mac gs macı onu da alıp daha sonraki maclara bakmamiz lazım ama gs macını kaybetmek hic biseyin sonu degil..

bok atmak yerinefb nin futbolunun konusulmasını isterdim ama biri demis pafchesteri yenidiniz vs bunlar kotu seyler..

kim ne derse desin su an fb gercekten ii bir takım olma yolunda ilerliyo ligteki durumumuz aldıgımız zaferler bunların gostergesidir..

bole giderse ilerde olası fb uefa finali veya sl de ceyrek final oynadıgında bile insallah yenilir vs lafları duyacaz yazık gercekten..
Sosyal ağlarda paylaş

bu mu yani nukem ?
bok at izi kalsin mi.. normal bi kullanici yapar(yapior) anlarim da sen nasi bole insanlari tahrik,sinir etmek icin ugrasiorsun anlamiorum. sadece bu topicde degil neredeyse her msginda bi tahrik bi kavga cikarici laf var. ayni tur msg atanlar hemen uyarilior/banlanior bile.. ama sen dur durak bilmiosun. bi laf solendigi zaman da "sana okumamani yazmamani tavsiye ederim evladim" tarzi asagilamalar.
man.uni nin kadrosunu bile bile "man.u fark atar ezer gecer feneri" gibi yine tahrik edici bi laf ediosun, mac bittikten sonra "eh paf takimini yense nolur yenmese nolur, havalara girmeyin,o is sadece bana ve bjk e mahsus" gibi bi oncekine tam zit bi sekilde baska bi tahrik edici laf daha ediosun.
"abartilacak bi galibiyet degil" diosun "abartan yok hatta bi kac tanesi insallah basin abartmaz felan demis" dioruz, aptal muamelesi koyuosun *sen okuma, yazma en iyisi.. felan..
ne bilim herkes yapsin da buranin duzen saglayicisi yapmamasi gerekior yani bence bole, eger degilse biri bana aciklarsa sevinirim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 10 Aralık 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncellikle Galatasaray için "Önce kupalara katılın sonra gelin yorum yapın" diyenlere,Gs'nin avrupa tarihinin ne kadar olduğunu hatırlatmama,Avrupada en çok oynayan Türk klübü olduğunu falan hatırlatmama gerek yok sanırım.

Ve,Ne olmuş paf manchesterı yendiyse? Haticeye değil Neticeye bakacan.

Tarih sayfalarında,dünyanın her bir yanında aynen şu yazacak.

Fenerbahçe 3 - 0 Mancester United

Bu yazmıyacak;

Fenerbahçe 3 - 0 Manchester United (ama manchester genç kadroyla oynadı)

Ayrıca,Manchester,Milan,Madrid,Juventus gibi takımlar,Öyle takımlar ki Maç kaybedince,sadece maçı değil bir çok şeyi kaybediyorlar,En basitinden ingiltere borsasından Manchester'ın hisseleri düşmüştür.Prestiji sarsılmıştır.Hiç bir takım sahaya yenilmek için çıkmaz,korkak çıkar ama yenilmek için asla.
o yüzden Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçelileri kutlar,başka laflar ile kaza gelip Gs'nin tarihini bilmeden laf etmemelerini rica eder.saygılarımı sunarım :).[signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 10 Aralık 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
eger degilse biri bana aciklarsa sevinirim.

acikladigin icin tesekkurler, kusura bakma, bi cesit onyargi ya da ne bilim.. hata bende senden ve herkesten ozur dilerim, gereksiz tartisma icin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende okumadim ama son sayfa baz alinirsa onceden söylenen laflarin sonucunda fenerlilerin hani yeneceklerdi bak 3-0 demesi gibi geldi....

Galatasarayli olarak gs-fb maçi oncesi gb'nin yenmesine bozuldum ama yabanci yöneticilerin Tuncay'ın bu oyununu dikkate alıp transfer listelerine katmayi planlayacağı içimi rahatlatiyor...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 09 Aralık 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Patos :sevinmeyi abartanları fark edemiyorsan benim fikrim okumaman,yazmaman yönünde..
Blackrose :kimse ŞL yi almış kadar sevindi yazmadım ki :=)

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 09 Aralık 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]

sana demedim zaten
quote yapma gereği görmedim o yüzden seninkine cevap gibi olmuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...