chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi aynı şeyden bahsediyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: aga. espiri vardı orada işte nicke binaen? hani hiç bi yerde söylemedim kimse de öyle görmedi ama belki nickim "I'm a mizer" şeklindedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 imamizer said: Xenocide said: kaçta kapanıyo askerlik şuberleri? ben de bugun gitcektim de sabah kalkamadım falan, şimdi çıksam bişeyler yapabilr miyim acaba işte askerlik sizler için var asdf asdfas işe gircem lan son geç kalkmalarım bunlar hahah kaça kadar açık olm hadi söyleyin ona göre çıkayım ya da yarın kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 olm devletle işin varsa deadline her zaman 5 pm işte. pi yi 3 almak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok peder 3'te kapanıyo askerlik gibisinden bi laflar etti de ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi konsolosluk değil orası devlet dairesi. ama sıra numarası alman 3 e kadar olabilir. kalk git lan işte işin ne paticikte takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 olm bi de askerlik noobu olduğum için, oradaki adamlara ne diye hitap etmemiz gerekiyo, hepsine gomtanım mı dicez sdfg sondaki adam gomtan o belli altın baraklı kapı FITUFFFF diye açılıyor içeriden ışık geliyor falan, dizler titriyor o komutan ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lordum diye hitap edeceksin. ben normal sivil gibi konuştum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yumruklarını sık, bacakları aç warmodda yürü böyle. lordum belgeyi imzalarmısınız pls de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 senin hayalgücüne sıçim ya skjdfgkasd çıplak olayım ama, donum olsun sadece yeni reslenmiş gibi. son anda da lag olmasaydı skerdm ınını diyip kalortport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bi de ani hareketler yapma. askeri bölge orası sonuçta direk vurma yetkisi var adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gir askerlik şubesine "kim lan buranın mırmırı " diye bağır. sonra onlar sana anlatırlar kime ne diyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 HOHOHOHOHOHOHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAH ALLAH BELANIZI VERMESİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 içeriye koşarak girme mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hala şubelerde memurlar kafalarına göre mi iş yapıyorlar? çok kıyak iş valla, askerlik şubesinde memur olmak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kağıtları aile hekimine onaylatma diye bişey çıkarmışlar lan vay amuk sırf bu yüzden ikinci güne sarktı işim. neyse sıra almam dalarım direk BEN GELDİM KIZLAAAR diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 komutanin odasina sefim diye gir, onunu ilikleme hareketi yaparak, bir imza lazimdi suraya de, sonra yan yan cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bi kusurumuz olduysa affola paşam o kadar da geldik gittik bi çayını da içemedik ama neyse sağlık olsun kehkeh diyeyim yan yan çıkarken de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bişey diyemezsin gir derler girersin o sana bişey derse cevap verirsin demezse susar oturursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 suriyeye ne zaman giriyoruz pasam diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 SDPĞFKSGSDKGSDA AQLİA OF bugün gittim kadıköy şubesine dışarda kuyruk vardı saat. 3.30 falan fak dis şit diyip gittim. yarın askeriyede çalışan biriyle gidicez torplling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar