Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hanginiz bu sisko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayırlı olsun, geçmiş olsun dersin lan

memenin kullanışı mı olur. sergilersin veya ne bileyim yatakta belki kullanabilirsin ama o da çok ahlaksız bir "güle güle kullan" değil mi yani. vay arkadaş.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

kadınlarklubu troll yemiyo biz denedik.

Abi ben 6 ay falan farmladim orayi. Nickim de aysin83 mu neydi.

Diyet bolumunden girdim ilk once zayiflatmaya calistim siskolari beslenme onerileri falan yaptım sonra 4 5 kişi arkadaş Ekledi. Daha sonra Kadin hastaliklari bolumune falan kaymistim.

Bodoslama trollerseniz yemeyebilirler.
Mesaj tarihi:
ben de denedim kesinlikle troll proff karılar ya
incisözlüğün 4chan ddoslaması gibi bişi yani karı dramı arasında trafikte gümbürtüye gidiyosunuz bide çok ağır gay olmak lazım direk anlıyorlar ya sanırım sdf
Mesaj tarihi:
Nekro said:

moriarty said:

Diyet bolumunden girdim ilk once zayiflatmaya calistim siskolari beslenme onerileri falan yaptım sonra 4 5 kişi arkadaş Ekledi. Daha sonra Kadin hastaliklari bolumune falan kaymistim.

panpa sen trollememişsin, sen kadın olmuşsun.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Nekro said:

moriarty said:

asdhasgda.

abi bu da abartmış ama önce bir yeni gelmiş mesajları atıcan. utangaç filan. benim yaklaşımım öyle olucak. sonradan giricem. ama nasıl bir tipleme olsam ona karar vermedim. sonuçta trollicez. ilginç bir tip olmam laızm. ayşe abla olursam bi boka yaramaz.
Mesaj tarihi:
abi direkt gireceksin işte bakkalın oğluyla ve bakkalla aynı anda birlikte oluyorum bakkalın eşi de yengemin kız kardeşi ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden çıktı diye. bak nasıl üşüşüyorlar dramaya.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Nekro said:

moriarty said:

ahahahhhaaahhahaahahhaah
  • Yeni Oluştur...