Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Valvyn said:

Bu seri daha ne kadar devam edicek bude yillar once bunun bi filmi vardi uzay gemili falan onla baglantisi nedir

valla ben de bi tek o mark wahlberg olan filmi izledim. orda atalarımız cesar falan diyordu onu hatırlıyorum bi. sanırım maymunlar dünyayı terk edecekler ilerde sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Valvyn said:

Bu seri daha ne kadar devam edicek bude yillar once bunun bi filmi vardi uzay gemili falan onla baglantisi nedir

valla ben de bi tek o mark wahlberg olan filmi izledim. orda atalarımız cesar falan diyordu onu hatırlıyorum bi. sanırım maymunlar dünyayı terk edecekler ilerde sdfs

mantık hatası olur çünkü cezar zaten daha eblek maymunken buna mekik kullandırmaya çalışıyorlar ve wormhole a yolluyorlar, başka gezegene düşüyor, orda başlıyor maymun medeniyeti.
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

filmin icindeki olaylardan bahsediyorum

apeler sehre saldiriyo, 10 dk sonra bakiyosun commandante gary oldman tunellerde gerillacilik oynuo. arada kac gun ne kadar zaman gectigini tek ceaser muhabbettinden zorla anliyosun

bu tarz seyler iste.

aynı günün gecesi sabaha karşısı falan sıcağı sıcağına olaylar işte
Sosyal ağlarda paylaş

10/ 10 çalışır bu filme.

Bu serinin ne şu mark wealbergin oynadıgı ile ne de daha önceki 5 lik film ile alakası yok.

Bu seri sıfırdan 5 filmlik bir proje olarak dizayn edildi. Ceaserı canlandıran arkadaşla 5 filmlik sözleşme imzaladılar.

Bir sonraki de 2016 da gelecek adınıda duyurmuşlar şimdiden.

War of the Planet Apes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...