Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 red filmin ne hakkında olduğunu biliyorum eski seriyi de izledim sadece bu filmin ilk yarısını gerçekten sevmedim daha sonra evde torrentten indirip izlerim ama bugün o ikinci yarıyı bekleyemezdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 at ustunde taramali dual wield eden maymun var ikinci yaridi, erken cikmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 çok kötüydü, yarısında çıksaymışım keşke. yönetmenler filimleri cgi a indirgedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Oldukça başarılı bir filmdi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Valvyn said: Bu seri daha ne kadar devam edicek bude yillar once bunun bi filmi vardi uzay gemili falan onla baglantisi nedir valla ben de bi tek o mark wahlberg olan filmi izledim. orda atalarımız cesar falan diyordu onu hatırlıyorum bi. sanırım maymunlar dünyayı terk edecekler ilerde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Red said: Valvyn said: Bu seri daha ne kadar devam edicek bude yillar once bunun bi filmi vardi uzay gemili falan onla baglantisi nedir valla ben de bi tek o mark wahlberg olan filmi izledim. orda atalarımız cesar falan diyordu onu hatırlıyorum bi. sanırım maymunlar dünyayı terk edecekler ilerde sdfs mantık hatası olur çünkü cezar zaten daha eblek maymunken buna mekik kullandırmaya çalışıyorlar ve wormhole a yolluyorlar, başka gezegene düşüyor, orda başlıyor maymun medeniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ya bugun yagmurlu gunde sinemaya girip 2 saat sci fi izliyim seklinde super pozitif girdim ama ben de pek begenmedim sanki olaylar cok hizli gelismis hep. arada soyle "2 weeks later" falan olaydi daha iyi olurmus. hic sikilmadim tabi. 6 veya 7 calisir benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 nasıl hızlı gelişmiş ya, 10 yıl sonrası işte ben çok beğendim filmi caesar abimiz çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 filmin icindeki olaylardan bahsediyorum apeler sehre saldiriyo, 10 dk sonra bakiyosun commandante gary oldman tunellerde gerillacilik oynuo. arada kac gun ne kadar zaman gectigini tek ceaser muhabbettinden zorla anliyosun bu tarz seyler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 tatava yapılmış yine pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Oski said: filmin icindeki olaylardan bahsediyorum apeler sehre saldiriyo, 10 dk sonra bakiyosun commandante gary oldman tunellerde gerillacilik oynuo. arada kac gun ne kadar zaman gectigini tek ceaser muhabbettinden zorla anliyosun bu tarz seyler iste. aynı günün gecesi sabaha karşısı falan sıcağı sıcağına olaylar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 10/ 10 çalışır bu filme. Bu serinin ne şu mark wealbergin oynadıgı ile ne de daha önceki 5 lik film ile alakası yok. Bu seri sıfırdan 5 filmlik bir proje olarak dizayn edildi. Ceaserı canlandıran arkadaşla 5 filmlik sözleşme imzaladılar. Bir sonraki de 2016 da gelecek adınıda duyurmuşlar şimdiden. War of the Planet Apes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 nasıl yok alakası, onların öncesi değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Hayır filmleri sıfırdan çekiyorlar. Ne eski seri ile ne de markın oynadıgı ile alakası yok. Bir nevi yeni bir efsane yaratıyorlar. Sadece 3. filmde - en eski serinin 1. filminin son sahnesine bir atıf olabilir demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 markın oynadığı yeni çekim serinin ilki değil mi işte? oda bu filmlerle bağlantılı diye biliyorum ben.gerçi çok kötüydü o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 almanya gelmesine daha bir ay var. onun icin türkiyede bakicam. insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Esnaf said: markın oynadığı yeni çekim serinin ilki değil mi işte? oda bu filmlerle bağlantılı diye biliyorum ben.gerçi çok kötüydü o :) yok o nu seriden bile saymıyorlar. Eski 5 li ve bu 5 li olacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ay cahil dolmus konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar