Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben bundan aldım bugün http://www.kaptanspor.com.tr/Uploads/Stoklar/q23559_1_b.jpg adidas performance corespeed sporcuların antremanda giydiği ayakkabı. hava alan gözenekli dokuya sahip. tabanı non marking özellikli ve optimum çekiş tutunma sağlıyor. non marking derken iz bırakmayanmı demek istiyor bilmiyorum kumda felan deniycem. gelirken giydim ıkına ıkına yürüdüğüm yokuşu tazı gibi çıktı. tr fiyatı 99 tl. OVERVIEW Strength and quickness come together in the men's adidas A.T. Corespeed Tr shoes. These comfortable training shoes have an open mesh, breathable upper and stability for your foot. miCoach® compatible. Open mesh upper for breathability Forefoot support elements for stability during multi-directional movements Comfortable textile lining miCoach® compatible NON MARKING rubber outsole with multi- surface traction for optimum grip on all surfaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Kosu degilki bu ? Trainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 e antremanda koşmuyolar mı. o anlamda değilmi train? train mi ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ayni sey degil. Kosu ayakkabisi farkli. Topuklari kalin olur, orta tabanlari daha esnek olur. Genel olarak Vibram gibi tabanlarla baskiyi azaltir ayrica. Burunlari da hafif kalkik olur. Sonra en hafif ayakkabilardir. Training dedigin sey ise bir antreman bir suru farkli sey kapsadigi icin cok kullanimlidir ve dag gibi, kayalik gibi zor zeminlerde kullanilmayacagi icin meymenetsizdir biraz. Burunlari saglam olur genelde. Farkli seyler yani. Her durum icin farkli ayakkabi gerekli spor icin kullanacaksan. Dag ayakkabisi alip sehirde kullanmak cok rahat olabilir normal botlara ya da ayakkabilara gore (cok kere de onerdigim bu oldu burada) ama casual kullanim ile pro kullanim farkli. Kosacaksan kosu ayakkabisi alacaksin. Dagcilik yaparken tahsilini yapiyorsun ayakkabinin, pek kosmasam da ondan biliyorum yani. Merrell Barefoot serisi en tavsiye ettigim. Her zemin icin farkli tabanli modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ana ozelligi o degil yani, senin mantikla kramponda olur futbolcular at gibi kosuyorlar sonucta.. Kosu ayakkabilari daha hafif esnek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 evet şurda anlatıyo farkları Training Shoes vs Running Shoes anladığım kadarıyla daha çok ani ve çeviklik isteyen durumlara uygun training shoes. zaten bakkala gittim şimdi. merdivenleri inerken basamakların keskin kenarına tabanı dayayıp at gibi inersin ya öyle indim farkında olmadan. ben zaten günlük hayatta kullancam. otobüse felan binerken lazım olur çeviklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Assics kayano 20 aldim baya rahat ettim. Tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bende de 19 var, baya baya rahat ayakkabı. ama çok tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Deger abi.. Agrim vardi azaldi kullandigimdan beri.. Nike free vardi cok agritti.. Sonra - Nike Flyknit Lunar1+ Denedim aldim evde tekrar baktim vs cooook yumusak geldi ust bolum ayagi sarmiyordu guclu, assics enfes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Training shoes ne ya ben yalın ayak çalışırım hep. Hiç de sevmem ayakkabı giymeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 umarım o salondan atılırsın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Atarlarsa atsınlar kaybedeceğim bişi yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 koşu için nike lunarlon aldım.1-2 hafta içinde boş zamanım olunca deneyeceğim bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://www.decathlon.com.tr/Ekiden-50-Erkek-Kosu-Ayakkabisi,PR-97.html fiyat/performans muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 beyler ben de koşu ayakkabısı bakıyorum bu aralar.. Columbia nın güzel modellerini buldum alttaki gibi. Yoksa bundan almak yerine bi new balance falan mı alsam? http://www.sportive.com.tr/urun-34180-columbia-ravenous-lite-erkek-spor-ayakkabisi.html#.UtMD1_QW2Ew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Denemeden alma sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 skechers hakkında güzel yorum yapılıyor mu? Alttaki linkteni çok beğendim http://spxshop.com/?urun-30870-cortex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 elma said: beyler ben de koşu ayakkabısı bakıyorum bu aralar.. Columbia nın güzel modellerini buldum alttaki gibi. Yoksa bundan almak yerine bi new balance falan mı alsam? http://www.sportive.com.tr/urun-34180-columbia-ravenous-lite-erkek-spor-ayakkabisi.html#.UtMD1_QW2Ew tek özelligi techlite olması hafif vs .. özel tabanı yok alma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Cheaz haklısın, columbia biraz daha trekking / hardcore nature sports için üretilmiş su geçirmemesi falan. Çok araştırdım. Güzel bir ayakkabı almak istiyorum ama 300 lira falan bayılmak istemiyorum. Şu an en iyi alternatifim skechers Go Run modelleri. Hem teknolojisi çok iyi hem de 150 lira gibi bir fiyat bayılabilirim böyle güzel bir ayakkabıya. Ne dersiniz beyler? http://www.skechers.com.tr/ProductTechDetail.aspx?id=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Merrell Barefoot derim ben amaca uygun bir modelle. Forumda arama yap, hakkinda yazmistim daha once. F/p olarak cok iyi model. Bu gosterdigini bilmiyorum. Vibram tercih ederim ama her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayakkabı güzel görünüyorda bununla kosarken ayak tabanının ortasıyla zemine temas edersin hep , kosu sekline uymazsa bu rahatsız eder bayagı kosarken ayakların nasıl bi sekilde hareket ediyor ucları dısarı mı bakıyo düz mü iceri mi ( | / ) hangi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Cheaz said: ayakkabı güzel görünüyorda bununla kosarken ayak tabanının ortasıyla zemine temas edersin hep , kosu sekline uymazsa bu rahatsız eder bayagı kosarken ayakların nasıl bi sekilde hareket ediyor ucları dısarı mı bakıyo düz mü iceri mi ( | / ) hangi sekilde düz ve içeri daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Skechers go run ride giyiyorum, gayet de memnunum. Sadece koşu içinse güzel seçim ama + fitness/crossfit yapayım diyorsan olmuyor, daha düz ve sert tabanlı bir ayakkabı lazım. Benim tek sorun yaşadığım nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 seigen said: Skechers go run ride giyiyorum, gayet de memnunum. Sadece koşu içinse güzel seçim ama + fitness/crossfit yapayım diyorsan olmuyor, daha düz ve sert tabanlı bir ayakkabı lazım. Benim tek sorun yaşadığım nokta bu. Bu ayakkabıyı koşuya adayacağım. Gym de bir kaç kez denemek istiyordum. Çok mu rahatsız ediyor? Yoksa sadece tam performans mı alamıyorsun hareketleri yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Tabi tam performans alamıyorsun, kastım o. Doğru düzgün ağırlıklı lunge yapamıyorum mesela, taban sert ve düz olmadığı için dengede durmak zor. Normal zeminde bile yine kaydığı için bir burpee, bir mountain climber yapacağın zaman deli ediyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar